עבור לתוכן

CS 1.6 דופק את הטובים

Featured Replies

פורסם

היום הגיעה השיא היום כבר נמעס לי והכול בגלל שVALVE החליטו להוריד את הCHEATING DEATH.

כמו בכול סוף שבוע שיחקתי גם היום בCS1.6 כרגיל התחלתי וחיסלתי אנשים כמו מטורף אז הגיע האדמין והחליט משום מה שאני צ'יטר (WH) הביא לי קיק.

חזרתי לסרבר והסברתי לו שאני לא צ'יטר(תאמת אני אפילו לא יודע איך להיות צ'יטר אף פעם לא לימדו אותי) והמשכתי לשחק משום מה יריתי על שתי קירות(אני תמיד יורה על קירות כי תמיד יש את הסיכוי שיהיה שם מישהו) ובמקרה מאחורי שניהם היו אנשים אחד חטף כדור לראש ואחד מת לאחר שהוא יצא וזהיתי אותו.

האדמין בלי לחשוב פעמיים הביא לי באן סתם!

התעצבנתי ועברתי לסרבר אחר עשיתי שם ריצה של 19-1 משהו כזה ויריתי בדלת ופגעתי במישהו שהיה מאחוריה בראש בום עוד באן.

2 באנים ביום אחד על כלום בקצב הזה אני יורחק מכול סרבר אפשרי מה לעשות איך אפשר להוכיח שאני לא צ'יטר אם אין איזו תוכנה שחוסמת צ'יטים? אני חייב לשחק כמו מסכן ולירות רק באנשים שאני רואה בבירור אסור לי לירות על קירות בשביל הבדיקה?

יש לציין שזו לא הפעם הראשונה שזה קורה היום פשוט חטפתי 2 באנים ב10 דקות וכול זה בגלל ילדים מסכנים ואדמין אידיוט.

פורסם

תפסיק לשחק בסרברים ישראלים..

הכל מלא ערסים קטנים שלא מוכנים לשמוע שום משחק אחר חוץ מCS וצועקים עלייך שאתה צ'יטר מתי שאתה פשוט יותר טוב מהם 8)

פשוט עם לא מפותח...

פורסם
  • מחבר

איפה אני ישחק בכול מדינה אחרת הפינגים הם 100+ בלתי אפשרי לשחק ככה נמעס לי מזה כבר אני פשוט לא מבין מה VALVE חשבו לעצמם שהם הוציאו את הCheating death .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים