עבור לתוכן

האם הצורב מת??? + שאלה על צורב אסוס... (דחוף!)

Featured Replies

פורסם

יש ברשותי כבר כשלוש שנים צורב של פיליפס PCRW1208 (משהו כזה...) והיום שאני בא לצרוב כמה שירים לאוטו אני מגלה שהוא מביא שגיאות...

קודם כל ה BUFFER מתמלא רק עד 66% ואז ב 3% צריבה הוא מביא שגיאה ב NERO ומוציא את הדיסק כשהוא עדין לא התחיל לצרוב והדיסק טוב.

באלכוהול הוא מגיע ל 64% וגם מפסיק ואז מוציא דיסק וכותב שגיאה...

דרך וינדוס XP יש להגיד הצלחתי לצרוב כ 10 קבצי מוזיקה...

הדיסקים שבהם אני משתמש הם של PRINCO ... האם אלו הסימנים של צורב מת? האם כדאי לי מחר לגשת לקנות חדש?

תודה מראש.

*** יש לי שאלה, איך לדעתכם צורב של ASUS 52X32X52 ??? האם הוא באותו רמה של לייטאון והאם הוא צורב איכותי?

פורסם

תנסה להוריד את מהירות הצריבה ולעשות DEFRAG להארד דיסק שממנו אתה צורב את השירים.

פורסם

הdma דלוק ??? בדוק אם nero info tool

איזה הודעה הnero/alcohol מביא אחרי שמוציא תדיסק ???

זה התחיל לקרות מאז שהתחלת להשתמש בדיסקים של princo ???

באשר לצורב חדש עדיף teac 52x32x52 (שנתיים אחריות ברוב החנויות שיש אותו)

פורסם

יש ברשותי כבר כשלוש שנים צורב של פיליפס PCRW1208 (משהו כזה...) והיום שאני בא לצרוב כמה שירים לאוטו אני מגלה שהוא מביא שגיאות...

קודם כל ה BUFFER מתמלא רק עד 66% ואז ב 3% צריבה הוא מביא שגיאה ב NERO ומוציא את הדיסק כשהוא עדין לא התחיל לצרוב והדיסק טוב.

באלכוהול הוא מגיע ל 64% וגם מפסיק ואז מוציא דיסק וכותב שגיאה...

דרך וינדוס XP יש להגיד הצלחתי לצרוב כ 10 קבצי מוזיקה...

הדיסקים שבהם אני משתמש הם של PRINCO ... האם אלו הסימנים של צורב מת? האם כדאי לי מחר לגשת לקנות חדש?

תודה מראש.

*** יש לי שאלה, איך לדעתכם צורב של ASUS 52X32X52 ??? האם הוא באותו רמה של לייטאון והאם הוא צורב איכותי?

יש סברה באמת שהדיסקים דפוקים

או שהמתח שהצורב מקבל לא משהו

או שהכבל הIDE נדפק

בכל זאת ישנה סבירות טוב שהצורב הלך שמע 3 שנים זה זמן... זמן יפה

פורסם
  • מחבר

החשמל שהוא מקבל בסדר גמור וכך גם כבל ה IDE...

ניסיתי להכניס דיסר RW לא של PRINCO ולמחוק אותו והוא התחיל ואז הביא שגיאה INTERNAL ERROR ואז הכנסתי שוב ואז הוא הגיע ל 75% והוציא את הדיסק בלי שגיאות...

אח"כ הכנסתי לצרוב וגם הביא ERROR בהתחלה, תמיד ה ERROR במקומות שונים.

הדיסיקם של PRINCO בסדר גמור, כי קודם היו לי 2 דיסקים אחרים והכנסתי אותם לצורב והוא הרס אותם בגלל זה קניתי עכשיו PRINCO כי סתם חשבתי שהקודמים היו דפוקים עכשיו מסתבר שהצורב דפוק... האם אכן כך?

פורסם

תנסה להוריד את מהירות הצריבה ולעשות DEFRAG להארד דיסק שממנו אתה צורב את השירים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים