פורסם 2004 באוקטובר 1421 שנים שלום רב... נכנסי היום ל nvidia analog display זו תוכנה שבאה עם הדריבר לכרטיסי המשך של נוידיה נכנסים לשם דרך לחצן שני של העכבר בשולחן עבודה ואז nvidia analog display ופתאום אני רואה בפאנל בצד של התוכנה אפשרות כזו: clock frequencies נכנסתי לזה ואני רואה דבר כזה אז שיניתי למה שאתם רואים בתמונה ולחצתי על test changes ועוד עשה בדיקה קצרה ואמר שהכל בסדר אז אישרתי ! ועכשיו לענין שהכי התלהבתי ממנו לפני שעשיתי את כל זה קיבלתי ב counter strike source 29fps עכשיו קיבלתי 38fps !!!! ענק פשוט ענק ! עכשיו אני שואל זה מסוכן ? יכול להגרם איזה שהוא נזק ? וזה לא מוזר שעושים אוברקלוק בדרך כל כך פשוטה ?! תודה מראש ! ד.א קצת פרטים המחשב הוא p3 600mhz 320 sdram geforce 2 mx400 64mb והדריבר של נוידיה הוא גרסא 6.14.10
פורסם 2004 באוקטובר 1421 שנים קוראים לזה coolbits, זה ממש לא חידושכל עוד אתה לא רואה ארטיפקטים - קווים ונקודות לא במקום, תצוגה משובשת, אתה יכול להשאיר את זה
פורסם 2004 באוקטובר 1521 שנים תיגע פיזית בגב הכרטיס, במיקום הליבה והזכרונותאם אתה מרגיש שהכרטיס לוהט מידי (הוא אמור להיות חם בזמן עבודה) תדאג לו לקירור טוב יותרהקירור שמגיע עם הכרטיס מספיק למהירויות שעון בסטוק ובדרך כלל לא מעבר לזה בצורה חריגהבהצלחה (:
פורסם 2004 באוקטובר 1521 שנים מחבר הכרטיס שלי בא עם גוף קירור בלבד...הוספתי לו מאוורר לא מזמן של מעבד ישן...אני מאמין שככה הוא יסבול את זה...ועוד שאלה:עד כמה אתם חושבים שאפשר או כדאי לי להעלות ?ומה משפיע יותר על המהירות ה core או memory ?תודה מראש...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.