עבור לתוכן

מכוניות מעופפות : מתי ואיך [דיון מרוכז]

Featured Replies

פורסם

המכונית המעופפת היחידה שאני רוצה לראות, זו הדלוריאן 1984 מ"בחזרה לעתיד".  ;)

אסור שמכוניות יעופפו, זהו אסון לאומי.

מכוניות צריכות לסוע על אספלט, עם נתיבים, עם הרוח בפנים. מי שרוצה "לעופף" שיילך ויוציא רשיון טיס פרטי.

• תגובות 41
  • צפיות 5.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם אפילו ה Skycar לא מספיק טוב בשבילך אז התשובה היא לא אין כזאת טכנולוגיה בימינו

פורסם

המכונית המעופפת היחידה שאני רוצה לראות, זו הדלוריאן 1984 מ"בחזרה לעתיד".  ;)

אסור שמכוניות יעופפו, זהו אסון לאומי.

מכוניות צריכות לסוע על אספלט, עם נתיבים, עם הרוח בפנים. מי שרוצה "לעופף" שיילך ויוציא רשיון טיס פרטי.

בשמים יש הרבה יותר מקום מאשר על הכביש. יהיה אפשר לבנות (אני משער) משהו כמו 10 נתיבים בגבהים שונים, כך שבכל נתיב לא יהיו הרבה מכוניות. וגם שתטוס באוויר הרוח תהיה לך בפנים :).

פורסם

לא לא, אתה לא מבין... בטח עדיין אין לך רשיון.

אין כמו לשמוע את שאגת המנוע בטיפוס אל עבר ה 100 קמ"ש, אין כמו לעשות תחרות עם עמודי החשמל הפרוסים לאורך כביש ת"א-אשדוד, אין כמו הדוושות, מוט ההילוכים, הגה שלוש הנקודות... לא יודע איך להסביר, זו קלאסה. ככה זה @שוט צריך להיות.

פורסם

אם אפילו ה Skycar לא מספיק טוב בשבילך אז התשובה היא לא אין כזאת טכנולוגיה בימינו

גם אותי היא לא הרשימה

אבל מצד שני מאיה בוסקילה כן, אז.. :\ אני לא מקור אמין

פורסם

כן, באמת אין לי עדיין  :-\

טוב, אולי גם בשמיים זה יהיה נחמד.  

במקום לנסות להתחמק (או לדרוס?) חתולים תצרטך לתמרן בין ציפורים, תוכל לעשות אולי צלילות עם האוטו לעבר האדמה מגובה של 500 מטר , תוכל לשמוע את שאגת המנוע בדרך ל-200 קמ"ש...

בכל מקרה, המכוניות לא יעלמו, הן יהיו עוד אופציה.

כמו שהיו בהתחלה עגלות, אחר-כך אופנים, רכבת ומכוניות.   ולמורות שכל פעם המציאו משהו חדש, הדבר הקודם נשאר גם.  

פורסם

תשתית הכבישים כל כך מפותחת שנראה לי שיקח לפחות 100-150 שנה עד שהם יעלמו (או שהאדם יעלם קודם :-X)

פורסם

הן לא ייצטרכו להיעלם, כמו שהאופנים לא נעלמו שבאו המכוניות.

המכוניות יהיו מאוד מפותחות ויהיו עוד אופציית תחבורה בנוסף למכוניות המעופפות ולכל שאר כלי-הרכב.

פורסם
  • מחבר

גם אותי היא לא הרשימה

אח איפה הימרי שצריך אותו?? המטוס הזה לא מרשים אותי..

פורסם

קראתם בכלל את הביצועים?

הכי מרשים זה שיש לה צריכת דלק כמו מכוניתמ רגילה... (והעובדה שהיא מסוגלת להגיע ל 350 מייל לשעה והיא בגודל של מכונית וכן נראית בערך כמו מכונית)

פורסם

קראתם בכלל את הביצועים?

הכי מרשים זה שיש לה צריכת דלק כמו מכוניתמ רגילה... (והעובדה שהיא מסוגלת להגיע ל 350 מייל לשעה והיא בגודל של מכונית וכן נראית בערך כמו מכונית)

אתה בטוח ? אם כן אז זה נורא אטרקטיבי. (חוץ מהקטע של ה 600,000 ירוקים)

פורסם

כתוב שם שהיא יכולה לעשות 28 מייל לגלון

תרגום גס ביותר (אני לא זוכר כמה זה בדיוק גלון אבל זה טיפה פחות מ 2.0 ליטר) אומר שזה 21 ק"מ לליטר

אם למישהו יש הערות על החישוב עשיתי אותו בראש ובקירוב אז אל תתחילו להציק אלא פשוט תעשו חישוב יותר מדויק

פורסם

היה דיון ענק על זה כבר ... ואחת הבעיות הכי גדולות עם המכונית הזאת היא שהיא עושה רעש של מטוס סילון אמיתי ומרעידה שלוש רחובות כדי לטוס

וגם דיברו על הסכנות בזה מטרוריסטים... ועד ערסים שיעשו פתיחות וזריקות תחת עם הדבר הזה

פורסם

חחחחחחחחחחח אני לא מתאר לעצמי ערס יושב ברכב כזה...... זה יותר מדי מצחיק! הוא יהיה כולו במדבקות KENVELO וNO FEAR

פורסם

כתוב שם שהיא יכולה לעשות 28 מייל לגלון

תרגום גס ביותר (אני לא זוכר כמה זה בדיוק גלון אבל זה טיפה פחות מ 2.0 ליטר) אומר שזה 21 ק"מ לליטר

אם למישהו יש הערות על החישוב עשיתי אותו בראש ובקירוב אז אל תתחילו להציק אלא פשוט תעשו חישוב יותר מדויק

גלון=4 ליטר

מייל=1.6 קילומטר

יותר כמו 11.2 קילומטר לליטר, שזה בערך כמו 1.6 אוטומטית בתערובת של עירוני בינעירוני

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים