עבור לתוכן

AMD נשרף? 3 שנים אחריות?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

נראה לכם שהאמנתי לשנייה למוכר הזה??? היה לי המון מקרים של מוכרים שאמרו דברים כאלה אבל חבר שלי מאמין להם

אני ניסיתי להתווכח עם המוכר הזה שהוא טועה וכל זה אבל המוכר פשוט אטום כאילו אין אם מי לדבר אז כל מלה שנייה שלו אני כזה "כן כן..נכון"

;D למי יש כוח למפגרים כאלה שבקושי יודעים את מה הם מייבאים

נראה לי בסוף הוא יקנה פרסקוט עם מארז ג'נרי ולו דווקא ישרף יותר מהר ממני  :lol:

מה אכפת לי, הוא לא מקשיב לי אז שידפק

• תגובות 48
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לצערי לא חסר לנו חברים שלא מבינים שמה שכולם קונים לא תמיד טוב. לפחות החברים הטובים כן סומכים עלינו... לפחות זה. בכל מקרה אני מכיר המון חנויות שכונתיות שלא עובדים עם AMD בכלל. רוב החנויות האלה גם ככה לא מתעסקים עם "מקצוענים" כמונו ובמילא בקושי מוכרים מעבדי AMD אם הם היו עובדים איתם. אז הם פשוט מנתקים שום קשר ומפחידים את הלקוחות שבכל זאת רוצים AMD עד שהם קונים INTEL... בנינו זה די עובד על חבר שלך וזה עוד אחרי שאתה לוחץ עליו. תחשוב על סתם בן אדם שקיבל המלצה, הוא מגיע לחנות לבד ומבקש AMD, תוך... מקסימום 3 דקות מוכר מחשבים אפילו חצי מיומן ישנה את הדעה של הלקוח.

יניב

פורסם
  • מחבר

דווקא חבר מאוד טוב שלי ובחנות אפילו יש AMD 64 אבל הכי מצחיק שאני הולך לחנויות שכונתיות נגיד הם אומרים שהם לא עובדים עם AMD בגלל שרוב הארץ עם אינטל ואין שוק ל AMD.

נווו אז אולי לקדם אותה הם לא חשבו? נשבע לכם צריך לכתוב על כל קיר של חנות כזאת WWW.HWZONE.CO.IL

כמו שאמרתי באחד התארדים הקודמים...

פורסם

להרבה חנויות בארץ ובעולם יש אינטרס מובהק למכור מוצרים של אינטל

מכיון שהם מקבלים החזר כספי ביחס למוצרים שהם קונים.

ולכן חנות שמוכרת 30 מחשבים בחודש כדאי ורצוי להם למכור אינטל מכיון שהם יכולים לקבל

החזרים של מאות דולרים כהחזר קניה מאינטל.

הסכם כזה ישנו גם לAMD

אבל לא בארץ מכיון שבניגוד לאינטל AMD רק לאחרונה סגרו עם מפיץ רצני (גלובלטק)

פורסם

Impreza תן לחבר שלך לינק לת'רד הזה :s07:

פורסם
  • מחבר

אין לו מחשב כרגע ;D

הוא יראה אצלי מתישהוא

פורסם

דיי עם החרטא. הוא רוצה לקנות intel? בסדר. מה הבעיה?

אני בטוח שפרסקוט יביא לו בדיוק אותה תמורה כמו A64 (ו AXP? נו באמת).

והוא רוצה לקנות מארז ג'נרי? שיבושם לו.

מה שחשוב שתשים לב שלא שמים לו 5200 או משהו כזה.

לא צריך להיות פאן בוי. A64 מעבד דיי משתלם ומוצלח. אבל הפרסקוט מספק ביצועים טובים (אוקיי, אז במשחקים קצת פחות ובקידודים קצת יותר, זה לא קריטי) במחיר דומה. להגיד שלקנות אותו= להידפק , זה Fanboizim והגזמה.

פורסם
  • מחבר

מה יש לך כבר נגד AXP?

הוא בקושי ישחק בדום 3 הבן אדם הזה סתם אומר שהוא משחק והוא בכלל לא משחק בכלום אז מעבד כזה יספק אותו והסברתי לו, הוא רוצה עם זה 9800 פרו ופרסקוט עם מארז לא מאוורר זה יהיה לו רותח ורועש! באותו מחיר שאפשר לקחת A64, מה לעשות שהוא לא מקשיב

פורסם

אין לי כלום נגד AXP חוץ מהעובדה שמהעבד הזה עולה היום כמו שהוא עלה לפני שנה ואפילו יותר. וזו, עם כל החיבה ל AMD, חוצפה.

ואז מה עם המעבד יהיה חם? מה זה משנה?

פורסם
  • מחבר

אין לי כלום נגד AXP חוץ מהעובדה שמהעבד הזה עולה היום כמו שהוא עלה לפני שנה ואפילו יותר. וזו, עם כל החיבה ל AMD, חוצפה.

ואז מה עם המעבד יהיה חם? מה זה משנה?

מה לעשות? אני עובד שם? ;D

והוא יהיה חם ויעשה לו המון רעש מה שהוא לא מבין

ובכלל הוא רוצה למשחקים, הוא לא מקודד או משהו וסתם ללכת על אינטל בגלל שאיזה טכנאי מסכן אמר לו :screwy:

פורסם

מניסיון , פרסקוט חם עם קירור מקורי של אינטל עושה הרבה מאוד רעש , בערך כמו סמארטפאן על המהירות הכי גבוהה(ואפילו יותר) , ולמי ששמע סמארטפאן על 5000-4800RPM , מבין למה אני מתכוון , לישון עם זה זה בכלל לא אפשרי , לחיות עם זה זה עוד איכשהוא , וזה לא שאפשר להחליש את המאורר , הוא ככה נשאר!

מסוק!

פורסם

:lol: :lol: :lol:

מסכנים כאלו שנדפקו עם הפרסקוט הדפוק הזה...

אפילו ה מגה קאש הזה לא עוזר לו.

ה northwood למורות שהוא היה יקר היה אחלה מעבד במיוחד ה 2.4 ו ה 2.6.

פורסם

כן, גם אני רוצה AMD.

האם הייתי מחליף את האינטל שלי היום? - בוודאות לא. ולמה? - כי התאהבתי ב HYPERTHREADING! - עושה את החיים מאוד יפים לאנשים שעוסקים בקידודי וודיאו כבדים.

נחכה ונראה מה יקרה עם DUAL CORE - ואז בעתיד אולי אחליף ל AMD.

פורסם

האם הייתי מחליף את האינטל שלי היום? - בוודאות לא. ולמה? - כי התאהבתי ב HYPERTHREADING! - עושה את החיים מאוד יפים לאנשים שעוסקים בקידודי וודיאו כבדים.

אתה בטוח ש HT משפר את הקידודים דווקא?

יניב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים