פורסם 2004 באוקטובר 1421 שנים בנפח של 80 ג'יגה עד 400 שח? אפשר קצת יותר ... אם יש לכם שאלות מסויימות תשאלו אני יענה בהקדם . תודה מראש
פורסם 2004 באוקטובר 1421 שנים אם האמינות זה דבר שאתה רוצה ורעשו של הארד דיסק מאוד מפריע לך הייתי מציע לך ללכת על Western Digital 80 Gb 7200 SATA 8 Mb Buffer שכולל את תצורת החיבור SATA ו8 MB זיכרון בתוכו + 3 שנים אחריות הנה לינק קישור אם המהירות היא הדבר שאתה הכי רוצה למרות שגם הווסטרן דיגיטל מהיר לכל הדעות אבל המקסטור הוא מהירררר ביותר אז הייתי מציע לך ללכת על MAXTOR 80GB 7200RPM SATA 8MB גם הוא בתצורת SATA ו8 MB זיכרון + 3 שנים אחריות הנה לינק קישור אני הייתי הולך יותר לכיוון הWestern Digital אבל זוהי דעתך ואני נתתי לך נקודת תשקיף על שתיהם והיה ואתה לא רוצה ארדיסק בתצורת SATA (אם הלוח שלך לא תומך בו) אז יש לך גם את התצורה הישנה הATA ULTRA שגם היא נחשבת למהירה אבל לא כמו ה-SATA תתחדש
פורסם 2004 באוקטובר 1521 שנים מחבר אוקיי תודה על התגובה המפורטת עכשיו לעניין נראה לי שאני ילך על הווסטרן דיג'יטל. אבל אין אני יודע אם הלוח אם שלי תומך ב SATA, איפה אני בודק ב AIDA למשל?
פורסם 2004 באוקטובר 1521 שנים יש HITACHI 80 גיגה SATA ב KSP עם 3 שנים אחריות ב 380 שקל.איזה לוח יש לך?
פורסם 2004 באוקטובר 1521 שנים אינטגרל תסכים איתי ששווה לו להוסיף עוד 8 שקל וללכת על הווסטרון מאשר היטצי אבל גם זאת אפשרות........... איזה לוח יש לך תגיד את החברה והדגם ונגיד לך אם הוא תומך או לא
פורסם 2004 באוקטובר 1521 שנים לא מסכים. לדעתי HITACHI לא פחות טובים מווסטרן. מה שבטוח שבחנות שהמלצת לא הייתי קונה עקב הנסיון המר מאוד של רייזור גוניור. חודשיים לחכות ללוח אם שהתפגר בתקופת האחריות?
פורסם 2004 באוקטובר 1521 שנים לפי זה אין תמיכה ב SATA:http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-8ST667.htmקנה ב KSP ווסטרן דיגיטל 8 מגה IDE בגדול 80 גיגה עם 3 שנות אחריות ב 380 שקל. זה יהיה יותר מטוב.עריכה: סליחה , לא שמתי את הלינק הנכון. עכשיו זה הלינק הנכון.
פורסם 2004 באוקטובר 1521 שנים תשמע כמו שאני רואה זה לוח ישן יחסית ואין בו תמיכה בS-ATA אז אל תקנה כונן כזה
פורסם 2004 באוקטובר 1521 שנים טוב לדעת את זה שהיה לימשהו ניסיון עם החנות והיא לא מספקת בזמן את הסחורה שלה לכן אני ממליץ על ארדיסק כמו שINTEGRAL הציע לך.................גם מחיר טוב וגם אחריות ל-3 שנים שלא כמו בכל מוצרי החנות אבל אם על הארדיסק 3 שנות אחריות אז תלך עליו
פורסם 2004 באוקטובר 1621 שנים מחבר תודה כולם על התגובות נראה לי שבאמת אני ילך על מה שאינטגרל אמר ... KSP הם אמינים ? יש לכם המלצה על עוד חנות טובה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.