פורסם 2006 בפברואר 2319 שנים בתור תומך טכני אני לא מאמין שאני רואה את הת'רד הזה רק עכשיו(אוקיי, רק עכשיו אני שם לב שזה ת'רד בן שנתיים שהוקפץ...)קודם כל אני מזועזע מהעובדה שיש אנשים שחושבים שאנחנו מקבלים הרבה כסף...ודבר שני :http://www.flashoo.co.il/community/index.php?act=ST&f=4&t=15682ולזה שמתחתי - תלוימתחילים אפילו ב 18אני מקבל 22יש ספקיות שבהן זה שונה אני מניח, כל אחת והתנאים שהיא בוחרת לתת לעובדים שלה.ענק!
פורסם 2006 בפברואר 2319 שנים לא יודע מה איתך, אבל כשאומרים לי שהם הולכים לברר מה קורה אני עוד יותר מתעצבן, כי מי שהתקשרתי אליו לא יודע לענות על מה שאני צריך... בדיוק זו גם דעתי, הרי אם אני שואל משהו או יש לי בעיה, אני מצפה לתשובה ממנו, ולא שישים אותי על המתנה וישאל מישהו שיודע
פורסם 2006 בפברואר 2319 שנים מחבר חחחחחח איפלו לא זכרתי שכתבתי את זה לפני שנתיים. לא הבנתי למה השם שלי מופיע בראש הרשימה
פורסם 2006 בפברואר 2319 שנים זאת הפעם הראשונה שאני רואה את הת'רד הזה, ואני פשוט שפוך על הריצפה. דרך אגב, על עבודה בתמיכה טכנית באינטרנט בד"כ צריך להתחייב לתקופה של שנה (מחייבים אותך לעבור קורס הכשרה גם אם אתה מומחה באינטרנט), ואם נשבר לך מהעבודה השוחקת הזאת ואתה רוצה לעזוב לפני תום השנה, אז מחייבים אותך בקנס של 1,000-2,500 ש"ח.
פורסם 2006 בפברואר 2319 שנים וזה לא חוקי לעשות את זה בארץ (למרות החוזה) , ואם הם דורשים ממך את הכסף הזה בכל זאת, אתה יכול לצפצץ עליהם.
פורסם 2006 בפברואר 2319 שנים החוזה שלהם לא חוקיראיתי לא פעם ולא פעמיים מישהו מתפטר והולך , ולא לקחו מהאנשים האלה שקל, אפילו לא ניסו לשכנע אותם או לדבר איתם או כלום.כי החברה יודעת שזה לא חוקי העסק הזה.
פורסם 2006 בפברואר 2319 שנים אם אתה רוצה למצוא, אז אתה מוזמן לחפש.(אני עובד כבר מעל שנה, אז זה לא משנה כלום לגבי פשוט, אם אתה צריך את זה , זה משהו אחר..)אישית לא ראיתי את החוק בעיניים ולא חיפשתי אותו בספריםהספיק לי לראות אנשים שהולכים בטוענה שזה לא חוקי, והחברה (הספקית) שותקת להם.
פורסם 2006 בפברואר 2319 שנים זאת לא עבודה בשבילי 100% אני עצבני כמו מרוקאי :lol: אבל אשכאנזי 100% :screwy:
פורסם 2006 בפברואר 2319 שנים באופן עקרוני, זה לא חוקי. אבל, מותר להם לגבות פיצוי (קנס) אם הם השקיעו בך כסף (עלות של קורס/הכשרה). הנקודה היא שהם מחייבים אותך לעבור את הקורס הזה גם אם כבר יש לך את הידע הדרוש.אפשר פשוט לעזוב ללא הודעה אחרי שאתה מקבל את המשכורת, בהנחה שהם לא יטרחו לתבוע אותך. אבל, זה עדיין מקומם. הרי, מדובר בעבודה שוחקת עם תחלופת עובדים גבוהה בשכר לא גבוה במיוחד.
פורסם 2006 בפברואר 2319 שנים אז רגע, זה שהם שמים אותך בהמתנה(כשאני שומע את המוזיקה שלהם) אז זה אומר שאני לא שומע אותם והם כן? כי אם זה ככה אז...
פורסם 2006 בפברואר 2319 שנים מצחיק שזה הלינק שאתה נותן על אשכול בן שנתיים שהקפצת...מה מצחיק? זה לינק משובח!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.