עבור לתוכן

בעיות סאונד רציניות.....

Featured Replies

פורסם

אולי תעזוב את הבורד שלך בשקט ?

לא כל דבר שלא רשום עליו ASUS או GIGABYTE או IWILL או אלוהים יודע מה , הוא חרא !!!!!

אם הוא עובד , אז הוא טוב !

פורסם
  • מחבר

תראה אבל הסאונד עובר דרך הבורד, הIDE, ה BUS וגם המעבד, אז אני חושב שרוב הסיכויים זה משהו בזה.

פורסם

תחליף ביניהם מקומות

ואם זה לא יעזור , תנסה להחליף מודם

אולי הם חונקים את המעבד , ואני לא צוחק .

ויברה יושבת כמו עלוקה על המעבד , וגם המודם מוצץ דם לא קטן .

פורסם
  • מחבר

תודה אני ינסה את זה היום או מחר, וגם אני יפעיל מחדש את הjumper של הכרטיס קול על הבורד נראה עם הוא יעבוד.

בנתיים נראה אולי מישהו יתן לי עוד הצעות...

פורסם
  • מחבר

:jump: :jump: :jump:יאאאאהו.... הצלחתי זה עובד.... :jump: :jump: :jump: :jump:

ניתקתי את הvibra128 והפעלתי את הjumper של הסאונד Onboard וזה עובד :jump: אבל אני עדיין צריך לבדוק שזה לא חורק כשמנגנים MP3 מדיסק.

אז זה אומר שהבעיה הייתה בזה שהכרטיס קול "חנק" את המעבד, או שAMD חרא... לא יכול להיות... יש לי Tbird 900.

את המודם גם חיברתי אז הוא כנראה לא "מוצץ" דם מהמעבד.

עקרונית הכל עבד בסדר ב98.

מה אתם אומרים הבעיה הייתה בדרייברים?

נ.ב

תודה למי שעזר  ;)

פורסם

זה מזכיר לי תבעיה עם ה GTXP אם היה לך יותר מ 256 RAM זה היה חורק חזק עד שיצא הדריברים :)

פורסם

זה לא ויברה , זה ויב-רע ! אחד מכרטיסי הקול היותר גרועים שיצא לי לבדוק. .התפטרתי ממנו שבוע אחרי שקניתי וטוב שכך

בכלל קריאייטיב נם לא מציאה גדולה, הם רק עושים הרבה רעש ופירסום

נראה לי שהכרטיס קול הבא שלי יהיה של חברת TERRATEC. יש לו אקווליזר גרפי יותר רחב ממה שיש בחלק ממערכות הסטריאו וה- CONTROL PANEL של הכרטיס הזה נראה ממש מקצועי, יותר מה- LIVEWARE החרטא בכל מקרה..

פורסם
  • מחבר

אם היה לך יותר מ 256 RAM

יש לי יותר מ256 RAM. יש לי שתי סלוטים, אחד של 128 והשני של 256....

ויש לי בעיה נוספת :-[ :-[ :-[

ניתוק הויברה לא מאפשר לי להתקין את ההגה, הgameport שנמצא על בורד די דפוק ואין דרייברים מיוחדים בישבילו אלה רק הדרייברים של מיקרוספט ל Standart Gameport שהוא מתקין אוטומטית מהדיסק של win98 (על XP ההגה בכלל לא עובד אז אני חייב להשאיר את ה98).

יש הצעות? :-[ :-[ :-[

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים