עבור לתוכן

צריבת VCD ל DVD... התוצאות

Featured Replies

פורסם

חלק ממכם בטח זוכרים שניסיתי להקליט מקלטת וידאו ל DVD. רציתי לקחת פורמט VCD ולצרוב אותו לדיסק DVD. השתמשתי בכל מיני תוכנות שבסוף לא עזרו לי כתוצאה מההמרה הדפוקה של TMPG. בסוף ניסיתי עם Power Director ונראה כאילו הכל עובד. הקלטתי מקלטת בעזרת כרטיס טלוויזיה לפורמט VCD. אחרי זה הלכתי לתוכנה של TMPG AUTHOR ושם היא המירה לי את קבצי ה VCD ל VOBים של DVD "אמיתי". היה צורך בשינוי של הסאונד מ 44HZ ל 48HZ כמו DVD אמיתי, רציתי להמנע מזה מההתחלה אבל אין אופציה בתוכנה לקבוע את הנתון הזה מראש, בניגוד ל Ulead Video Studio. אין בעיות סנכרון, אין בעיות של תמונה איטית ועוד 1000 תקלות שרק לי קראו בחודש האחרון. נראה כאילו היום זה ה DVD הראשון שהצלחתי ליצור מקלטת וידאו. התוצאה הסופית תהיה אחרי שאחי יגיד לי שהוא ראה את כל ה 6 שעות שצרבתי לו והכל עובד טוב בלי תקלות.

זהו, רק רציתי לעדכן אותכם להגיד תודה ענקית ל INTEGRAL ו DARK MIND!!! :xyxthumbs:

הטרד המקורי מופיע פה...

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=86399.0

יניב

פורסם

אז בסופו של דבר power director היתה התוכנה שביטלה את הבעיתיות של הקבצים שהוקלטו ע"י התוכנה של LEADTEK?

פורסם
  • מחבר

התוכנה של לידטק עשתה המון בעיות עם הסטנדרטים של GOP

VIDEO STUDIO ו POWER DIRECTOR לא עושים בעיות עם GOP

אבל בהמרה של TMPG קבצים של VIDEO STUDION נדפקים לי

וב POWER DIRECTOR הם לא נדפקים אחרי ההמרה ל VOBים...

מצד שני VIDEO STUDIO נותן לי משחק עם 44\48HZ ואז ב TMPG זה הרבה יותר מהיר כי אין המרה של סאונד מ 44 ל 48... אבל בסוף זה יוצא דפוק, אז זה לא שווה...

יניב

פורסם

שמע תעלה לאינשהו smaple של הVOB סתם מעניין אותי איך יצא

ואם אין לך מקום שיתמוך בגודל כזה אז תשים frame

אגב אתה יכול לשים 2 סרט VHS על DVD כי האיכות שלהם גם ככה לא משהו. בעצם] אני חושב שאפילו 3.

פורסם
  • מחבר

SAMPLE של VOB? כל אחד כזה זה בערך 1GB...

בקשר ל FRAME... הוא לא תופס לי את המסך של הסרט, זה כנראה LAYER מעל התצוגה של המסך עצמו...

בכל מקרה זה כמו VCD רגיל... לא המצאתי כלום

סהכ האיכות לא טובה כמו הקלטת... אבל די דומה... עדיף את זה מאשר לשים לו את כל ה 6 שעות על 2-3 דיסקים של DVD...

למרות שאולי שווה לקחת פורמט DVD אמיתי ולהוריד לו את האיכות לגודל סביר ואז הוא עדיין יהיה יותר טוב מ VCD ויתפוס רק קצת יותר...

בהזדמנות אני יבדוק

יניב

פורסם

SAMPLE של VOB? כל אחד כזה זה בערך 1GB...

בקשר ל FRAME... הוא לא תופס לי את המסך של הסרט, זה כנראה LAYER מעל התצוגה של המסך עצמו...

בכל מקרה זה כמו VCD רגיל... לא המצאתי כלום

סהכ האיכות לא טובה כמו הקלטת... אבל די דומה... עדיף את זה מאשר לשים לו את כל ה 6 שעות על 2-3 דיסקים של DVD...

למרות שאולי שווה לקחת פורמט  DVD אמיתי ולהוריד לו את האיכות לגודל סביר ואז הוא עדיין יהיה יותר טוב מ VCD ויתפוס רק קצת יותר...

בהזדמנות אני יבדוק

יניב

אני יודע מה זה

VOB

לא noob

מתוכו אתה יכול להוציא קטע של 20 שניות

יכול לקחת בין 5 מגה ל 15 תלוי באיכות שקידדת תסרט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים