עבור לתוכן

בעיה עם הורדת קבצים להארד דיסק ספציפי

Featured Replies

פורסם

בזמן האחרון, קבצי RAR שאני מוריד מFTP מסויים מכילים פה ושם CRC ERRORS. בהתחלה לא התייחסתי במיוחד, כי זה קורה. פשוט מחקתי והורדתי מחדש והכל היה בסדר.

אבל אחרי בדיקה גיליתי שכשאני מוריד את אותם קבצים להארד דיסק אחר, אין שום שגיאות CRC. מן הסתם הרצתי SCANDISK על ההארד דיסק החשוד והוא לא הראה שום שגיאה...

יכול להיות שזה הכל צירוף מקרים אחד גדול, ופשוט הראוטר D LINK 614+ המעפן הזה עושה לי שגיאות... אבל זה נראה לי מוזר

האתר הזה תקין בוודאות, כלומר הבעיה היא מהכיוון שלי

יש למישהו רעיונות?

פורסם

נסה לעשות את ההשואה הזאת כאשר המחשב שלך לא נמצא במצב של אוברקלוק. התחממות המעבד או רכיבים אחרים שכלולים בתהליך אומנם לא תמיד מביאה לקריסת המערכת אבל יכולה לגרום לטעויות חישוב שבולטות בכיווץ

פורסם
  • מחבר

אוקיי, הורדתי את האוק וניסיתי שוב אך עם אותה תוצאה.

משהו בפצרון הזה לא נראה לי הגיוני. כי השגיאות שאני מקבל הן לא אקראיות, כלומר, אם אני אנסה פעמיים אני אקבל שגיאות בדיוק באותם קבצים, כאילו משהו בהורדה נדפק, ולאו דווקא בקידוד.

בדקתי את זה גם ע"י פתיחת קבצי RAR ישנים שהיו לי על דיסיקים ואיתם לא הייתה שום בעיה, לא עם האוק ולא בלי האוק.

פורסם
  • מחבר

סליחה על ההקפצה...

מסתבר שאם אני אומר לWINRAR להשאיר את את הקובץ הלא תקין (KEEP BROKEN FILES) אז אין איתו בעיה. מה שמרמז שהבעיה היא בתוכנה עצמה משום מה...

בכל מקרה, אין צורך בדיון יותר

;D

פורסם

נראה לי שאתה נחפז למסקנות..

הנה תיאור של הפונקציה מתוך הקובץ עזרה של וינראר

Keep broken files

WinRAR will not delete files which are not extracted properly, for example, when the archive is damaged (by default, WinRAR deletes such files). You can try to save part of the information from a broken file.

רק בגלל שהשתמשת בפונקציה הזאת זה לא אומר שמה שפתחת מתוך הארכיב במצב טוב

פורסם
  • מחבר

אז זהו, שלמרות ההודעה הזו, הקבצים תקינים לחלוטין.

מסתבר שאם אני אומר לWINRAR להשאיר את את הקובץ הלא תקין (KEEP BROKEN FILES) אז אין איתו בעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים