פורסם 2004 באוקטובר 1221 שנים עכשיו התקנתי את התוכנה CPUCOOL והמעבד שלי פשוט רותח 60 מעלות...האם המחשב יוכל לחיות ככה(זה מה שאני מעדיף).או שאם אני ישאיר אותו ככה אני מסתכן בשריפת המעבד...
פורסם 2004 באוקטובר 1321 שנים אני לא ממליץ להסתמך על תוכנות לא רישמיות של היצרןלאינטל,גיגהבייט,אביט,אסוס.. נדמה לי גם איפוקס, ועוד יצרנים רבים, משחררים תוכנה רשמית שיודעת להציג הכי מדוייק את קריאת החיישןבנוסף, תריץ את התוכנה PRIME95 למשך רבע שעה עד 20 דקות, ותראה מה הטמפרטורה המקסימלית שהמעבד שלך מגיע אליה במאמץ(את התוכנה תוכל למצוא בגוגל, והסברים על השימוש תוכל למצוא באופציית החיפוש)בנוסף כמו שאמרו מעלי, זה מאוד משנה איזה מעבד יש לך, ובעל איזה ליבה (לדוגמא "פנטיום4" זה לא מספיק מפורט, תציין גם אם זה פרסקוט או נורטווד)
פורסם 2004 באוקטובר 1321 שנים מחבר זה המעבד שלי יש לו ליבה נורטווד אפשר לראות..??ProcessorModel : Intel® Pentium® 4 CPU 2.40GHzSpeed : 2.41GHzPerformance Rating : PR2652 (estimated)Type : StandardPackage : FC µPGA478Rated Speed/FSB : 2400MHz / 4x 133MHzMultiplier : 18/1xMinimum/Maximum Multiplier : 0/1x / 18/1xGeneration : G7Name : P4N (Northwood) Pentium 4 1.6-3.4GHz 1.5-1.6VRevision/Stepping : 2 / 7 (9)Stepping Mask : C1Microcode : MU0F2737Core Voltage Rating : 1.550VMaximum Physical / Virtual Addressing : 36-bit / 32-bitCo-Processor (FPU)Type : Built-inRevision/Stepping : 2 / 7 (9)סתם ככה שאלה לסוף האם המעבד שלי טוב והאם אני יכול להגיע איתו עם OC לתוצאות יפות....
פורסם 2004 באוקטובר 1321 שנים אני לא חושב שזה משנה כרגע עם הוא טוב או לא, הוא אצלך כרגע וזה לא רלוונטי - וכן - עם קירור טוב יש לו פוטנציאל OC טוב מאוד.
פורסם 2004 באוקטובר 1321 שנים 60 מעלות במנוחה זה לא נורמליהמקסימום טמפרטורות במאמץ מלא לא צריך לעבור את ה 58 מעלות במקרה הגרוע! במקרה הסביר 55, ובמקרה הטוב 50...בקיצור או שהחיישן על הלוח מזייף, או שהקירור אצלך במארז על הפנים
פורסם 2004 באוקטובר 1321 שנים אמרו לך מה לעשות. תקרר את המארז. תפרט איזה קירור יש לך במחשב כרגע (מאווררי מארז, מאוורר מעבד וכו'), ואיפה הם ממוקמים. סקיצה קטנה אפילו תעזור
פורסם 2004 באוקטובר 1321 שנים מחבר אמרו לך מה לעשות. תקרר את המארז. תפרט איזה קירור יש לך במחשב כרגע (מאווררי מארז, מאוורר מעבד וכו'), ואיפה הם ממוקמים. סקיצה קטנה אפילו תעזורצריך לפתוח את המחשב עוד לא עשיתי את זה בחיי ......טוב נראה לי שאני ינסה בכל אופן החלטתי שאני רוצה ללמוד חומרה אני ילך על זה עד הסוף....
פורסם 2004 באוקטובר 1321 שנים מחבר אם אתה לא יודע מה אתה עושה אז אל תעשה. אתה יכול להזיק יותר מלהועיל...אל דאגה אני טוב במחשבים פשוט....לא יצא לי לפתוח את המחשב..יש לי חוש טכני.קניתי בדיוק אתמול ספר המדריך לטכנאי PC חומרה ותוכנה כך שאני די מתעניין.
פורסם 2004 באוקטובר 1321 שנים אל דאגה אני טוב במחשבים פשוט....לא יצא לי לפתוח את המחשב..יש לי חוש טכני. קניתי בדיוק אתמול ספר המדריך לטכנאי PC חומרה ותוכנה כך שאני די מתעניין. אני לא דואג, המחשב שלך אתה זה שצריך לדאוג
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.