פורסם 2004 באוקטובר 1221 שנים התערבתי עם חבר בקשר למשהו והוא אומר א ואני אומר ב , תכתבו בבקשה מה ההבגל והשוני בין המראה ואידויהיתוך וקיפאוןרתיחה ועיבויאני רוצה להראות לו שאני צודק .
פורסם 2004 באוקטובר 1221 שנים היתוך: מוצק לנוזלקיפאון: נוזל למוצקרתיחה: נוזל לגזעיבוי: גז לנוזלהמראה: מוצק לגזאידוי: התפשטות גז באוויר
פורסם 2004 באוקטובר 1221 שנים הבדל ושוני בתופעות?...זה לא דברים כ"כ מסובכים. פשוט השם הפורמלי בעברית של כל שינוי במצב צבירה.אני לא רואה שום דרך לפרט יותר מזה.
פורסם 2004 באוקטובר 1221 שנים זה כמו מה ההבדל בין אופנוע לבקבוק, כל אחד מה זה משהו אחר, אי אפשר ממש להשוות. הוא אמר לך את ההגדרה של כל אחד.אני רק רוצה להוסיף שאידוי זה כמו רתיחה, מעבר מנוזל לגז, אבל בלי להגיע לטמפ. רתיחה.
פורסם 2004 באוקטובר 1221 שנים התפזרות וכינוס אטומים ? איזה הסבר אתה מחפש בדיוק ? על אופן הפעולה ? מה ?
פורסם 2004 באוקטובר 1221 שנים it's right there....דמיון: כולם מעברים בין שני מצבי צבירהשוני: כל אחד מבטא מעבר אחר (נוזל->גז, גז-> נוזל וכו').זה מה שאתה רוצה?
פורסם 2004 באוקטובר 1221 שנים מחבר לכל זוג שכתבתי צריך דמיון אחד ושוני אחד..לא לכולם ביחד אלא לכל זוג..
פורסם 2004 באוקטובר 1221 שנים זה בדיוק מה שכתבתי תעתיק את זה 3 פעמים (אם אתה רוצה, ב"שוני" אתה יכול לכתוב את התאורים הספציפיים של כל פעולה) וזהו. :
פורסם 2004 באוקטובר 1221 שנים היתוך: מוצק לנוזל קיפאון: נוזל למוצק רתיחה: נוזל לגז עיבוי: גז לנוזל המראה: מוצק לגז אידוי: התפשטות גז באוויר
פורסם 2004 באוקטובר 1221 שנים זה בדיוק מה שכתבתי תעתיק את זה 3 פעמים (אם אתה רוצה, ב"שוני" אתה יכול לכתוב את התאורים הספציפיים של כל פעולה) וזהו. : ובדימיון?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.