פורסם 2004 באוקטובר 1221 שנים קניתי מחשב חדש:P4 3000 512KAbit IC7-G2* A-DATA 512 MB DDR 400WD 160 GB S-ATAThermaltake Silent PerwPower 420W Active PFCChenbro Xpider - עם מאוורר אחד מאחורה של 120MMכשאני בודק ב-AIDA 32את הטמפ' במחשב שלי זה מה שאני רואה:MotherBoard : 42 CPU : 57AUX : 34ואני לא עושה שום אוברקלוקינג והמחשב שלי לא עושה כלום, חוץ מזה שאני באינטרנט ובאימיול.יכול להיות שהתוכנה מראה לי טמפ' לא נכונות? (לא נראה לי כ"כ..)מישהו מכיר את המארז שלי ויכול לייעץ לי?יש בקדימה מקום לעוד מאוור 80MM, אבל הבעיה היא שאין לו כל כך נגישות לבחוץ כי יש שם את קדמת המארזואם אני שם מאוור 80 אז איך כדאי לעשות זאת? כך שימשוך אויר לתוך המארז ותהיה זרימה או להיפך שגם הוא יוציא?
פורסם 2004 באוקטובר 1221 שנים סדרת IS ו IC של אביט, ידועות בזיוף ההיסטרי בקריאת החיישן שלהםברוב המקרים הוא מפליג הלאה ב8 עד 12 מעלותממליץ לבדוק עם חיישן חיצוני לפני כניסה ללחץ (:עריכה: בעניין המאוררים, כל המרבה הרי הוא משובח (: אבל הרי הוא גם מרעיש יותר..מאוררים מקדימה שיכניסו אוויר, מאוררים מאחורה שיוציאו אוויר.. ואל תדאג לכניסה של האוויר.. הוא כבר ישאב אוויר מכל מיני חריצים קטנים..
פורסם 2004 באוקטובר 1221 שנים מחבר אתה אומר לבדוק את זה עם חיישן חיצוני...איך בודקים את זה עם חיישן חיצוני? מאיפה אני מביא חיישן חיצוני?אם אני קונה עוד מאוור 80, אפשר לקבל דגם שקיים ב KSP? (קרוב לי לבית..)עריכה: ?Thermaltake CAT 8cm?איך המאוורר הזה בשביל 50 שקל?
פורסם 2004 באוקטובר 1221 שנים מחבר טוב הלכתי וקניתי את ?Thermaltake CAT 8cm?והבעיה איתו שאי אפשר לחבר אותו למארז בצורה כזו שימשוך אוויר פנימה אלא רק שיוציא אותו החוצה, מה אני עושה?
פורסם 2004 באוקטובר 1221 שנים מחבר נראה לי שהמאורר עצמו מתאים יותר להתלבש על ההיט-סינקויש לו חיבורים רק בצד אחד..בצד ששואף את האוויר...וגם הכבלים שלו בחיים לא יגיעו לי ללוח אם...הם קצרים מדי..אני אלך מחר להחליף אבל הקטע שלא היה להם אחרים..יש להם עוד כל מיני מאווררים ג'נריים..
פורסם 2004 באוקטובר 1221 שנים ככה זה בחנויות שלא מתעסקות בכלל בנושאי קירור, מחזיקים מאוררים וקטודות ג'נריות בשביל לספק את המינימום צרכים במינימום איכות :
פורסם 2004 באוקטובר 1221 שנים מחבר טוב אני אחזיר את המאוורר הזה ואנסה לקבל עליו זיכוי או משהו..ואני אקנה מזיגזג, אפשר לקבל אולי דגם מומלץ? (שיהיה עד ה50-60 שקל)ולא אכפת לי איך הוא נראה כי לא יראו אותו בכלל העיקר שיהיה חזק כמה שיותר ושקט כמה שיותרואם אפשר שיהיו לו כבלים יותר ארוכים כי האורך שיש למאוורר הזה ממש לא יספיק לי.בנוסף, מצטער על הבורות..אבל איך אני מחבר את המאוורר למארז? יש לו 4 חורים יחסית עבים וגם במארז יש חורים תואמים..אבל צריך ברגים כלשהם לא? איזה?יש לי במארז מאוורר 120מ"מ אבל הוא מוחזק בלי ברגים, יש לו מקום מיוחד במארז עם חיבור (SCREWLESS CASE)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.