פורסם 2004 באוקטובר 1221 שנים שלום!יש לי את הסרט ספיידרמן 2 וכשאני מפעיל אותו התוכנה מציגה לי הערה כזאת שחסרים לי הפילטרים שכתבתי לעיל!ממש יעזור לי אם תוכלו לומר לי מאיפה מורידים פילטרים כאלה(קישור מדויק יעזור לי עד מאוד).אז בבקשה עזרה!(ד"א אני מתגייס מחר ,אז ראו בזה כמתנת גיוס נפלאה ממכם)!תודה מראש!נ"ב:התוכנה שאני משתמש בה היא mv2player
פורסם 2004 באוקטובר 1221 שנים מחבר יש אלף דברים על divx ו ac3אבל אתם המבינים ,נמצאים פה בכדי לעזור לאלה שמבינים קצת פחות אז אם בכל זאת אפשר איזה קישור להורדה אפילו לאתר שיש בו את הפילטריםהאלו אז זה יהיה ממש טוב!ושוב תודה!
פורסם 2004 באוקטובר 1221 שנים http://www.free-codecs.com/download/K_Lite_Codec_Pack.htmתוריד את זה ותתקין.אמור לסדר את הבעיה .
פורסם 2004 באוקטובר 1221 שנים @guitarsuite@ - מה לא היה מובן במה ש HOLY רשם לך?תוריד בבקשה את הסימני קריאה.2. כותרות: הקפידו לכתוב כותרת (נושא) עניינית לדיון שאתם פותחים. הכותרת צריכה להכיל את השאלה הכללית שלכם או את תמצית הנושא של הדיון. אין לכתוב סימני פיסוק מרובים מיותרים בכותרת.
פורסם 2004 באוקטובר 1321 שנים מחבר ל-MILK-INCמה אתה מרגיש איזה מנהל אתר או משהו אל תחזיק מעצמך יותר מדי!וואו אז לא הורדתי כי לא שמתי לב ואני בן אדם!אתה רגוע עכשיו?
פורסם 2004 באוקטובר 1321 שנים תתחיל להרגיע , ביקשתי ממך לשנות את הכותרת לפי חוקי הפורום , מה קשור עכשיו למנהל אתר?אני לא סובל משתמשים כמוך שמתעצבנים על מנהלים בגלל שהם שומרים על הסדר , כל כך היה קשה לך להגיב כמו בן אדם בצורה מכובדת ומנומסת? דיבור כזה רק מוריד מהרמה של הפורום ומהרמה שלך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.