עבור לתוכן

DVD DL X8

Featured Replies

פורסם

פיליפס עובדת על צורב מתאים וורבטים, RICOH וגם רייטק עובדים על מדיה

http://www.cdfreaks.com/news/10680

פורסם

אוי סוף סוף זה בא...

לזה חיכיתי הרבה זמן עכשיו אני רק אחסוך תכסף

:)

אגב יש כבר 2 כוננים שמסוגלים לצרוב DVD+RW במהירות 8

פורסם

אם מדית DL עולה בחו"ל כ10$ ובארץ 130 שקל, כמה יעלה 8X ? אם זה כמו ההפרשים במדיות הרגילות זה יכול להיות אפילו כפול :o

פורסם

חחח ,במחיר שתי מדיות תוכל לקנות צורב חדש :o

פורסם
  • מחבר

רייטק הודיעה שכבר פיתחה DYE מתאים שלה ל DL. זה אומר שעוד מעט היא תתחיל להעיף כמויות, ואז בטח כל המחירים בשוק יתחילו לרדת.

פורסם

וואלה באמת מישהו יודע מה הצבע של המדיה מאחורה?

סתם מסקרנות

איך התלהבתי פעם ראשונה שראיתי DVDR

הסגול הקסים אותי

זהיה לפני איזה שנתים

פורסם

החדשות האלו הן טובות כי זה אומר שעוד שנה שנתיים נוכל לקנות דברים אלו בזול (ככה שהחדשות הן בעיקר שיצאו דברים אלו).

החדשות האלו לא מענינות כי אפילו את רוב הדיסקים הרגילים לא ממש אפשר לצרוב ב 8, אז מי שהתרגש כאן ואמר שזה גרם לו להגיע להחלטה , אז ידידי - אתה רחוק מהמציאות. אך תאמת - כרגע - גם אם אפשר - כל עוד יש קצת זמן - עדיף לא לצרוב ב 8 , צריבה מהירה לרוב זה דבר פחות בריא לאיכות של הצריבה.

פורסם

החדשות האלו הן טובות כי זה אומר שעוד שנה שנתיים נוכל לקנות דברים אלו בזול (ככה שהחדשות הן בעיקר שיצאו דברים אלו).

החדשות האלו לא מענינות כי אפילו את רוב הדיסקים הרגילים לא ממש אפשר לצרוב ב 8, אז מי שהתרגש כאן ואמר שזה גרם לו להגיע להחלטה , אז ידידי - אתה רחוק מהמציאות. אך תאמת - כרגע - גם אם אפשר - כל עוד יש קצת זמן - עדיף לא לצרוב ב 8 , צריבה מהירה לרוב זה דבר פחות בריא לאיכות של הצריבה.

אני מתכוון לצריבה במהירות 8 עבור DL וידוע לי שעדיין יש עם זה בעיות מכיוון שזה יקר ואין הרבה נסיון עם זה

מה אנחנו מדברים באוויר תן לזמן לעבור הכל יגבש את עצמו

ואני מאמין שצריבה במהירות 8 הגיעה לשלב יחסית אמין והיא עולה וגוברת באיכות ובאמינות שלה מרגע לרגע

אני עדיין לא ממהר לשום מקום אבל

פורסם

ועל זה בדיוק עניתי - תביא לי כרגע סיבה לצרוב על DL גם על 2.4X , אז לדבר על 8 X , עד שזה יהיה נחלת הכלל ומשתלם (כמו -R 4X היום) הצורב שלך ישבוק חיים פעמיים ותקנה אחד חדש רק כי הוא יהיה מיושן. זה כמו להגיד שבגלל שיצא איזה תייר לירח אז אני יודע כבר לאן יהיה הטיול הבא שלי ;)

ובלי שום קשר - ה 8X הרגיל בהחלט לא הגיע לרמת האמינות והנפוצות שאתה מתאר , צדקת כשאמרת שזה עולה וגובר כל הזמן - אבל זה מה שמעיד שזה ממש לא יציב ;) יש כבר מדיות טובות 8X , וזה הכל..... (לא זולות , לא נפוצות , לא משתלמות , לא כלום..).

פורסם

יודע מה? אני אסכים איתך

לא לחלוטין

אבל בגלל שאין לי צורב DVD ולא צרבתי אף מדיה אחת של 8X כי אחת כזאת לא הגיעה לידיי אז אני אשתוק

מה שכן אני אקווה שמה שאינטגרל נתן כאן לפני כמה ימים - לינק ל25 דיסקים של סילבר ליין במהירות 8X בפורמט + - אני מקווה שהן יוכיחו את עצמן אם כן אני אקנה מבחינתי 4 שקל לדיסק מהיר זה זול השאלה לכמה זמן בטווח הארוך הם יחזיקו

לילה טוב על ישראל

פורסם
  • מחבר

1) נתתי לינק למדיות של LG במהירות 8 ולא של סילברליין.

2) איכויות הצריבה היום במהירות של X8 וX12 ואפילו X16 (תלוי בצורב) אינו נופלות במאומה מאיכויות הצריבה ב X4. תסתכל על KPROBES של משתמשים ובמבחנים. מצ"ב צריבות X16 על LG ועל NEC. אני חושב שזה פשוט סופר מעולה. אם אתה רוצה אני אתן לך עוד לינקים ואז תבין שמה שאמרת ממש לא מדוייק.

עריכה: ולגבי הפיתוח של ה DYE של רייטק ל DL - אני לא מתלהב בגלל הרייטק. אני מתלהב כי אם רייטק יורידו מחירים וורבטים ילכו בעקבותם.

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

חבל לפתח דיונים על אי דיוקים , הנה מה שאמרתי :

יש כבר מדיות טובות 8X , וזה הכל..... (לא זולות , לא נפוצות , ......

בהחלט יש מדיות טובות , זה בטח לא בשלב פיתוח , או מה שנקרא "שיווק בטא" , אבל אם כרגע המצב הוא שיש "לינק למדיות 8X משתלמות" אז זה עדיין לא הגיע לרמת נפוצות ויציבות בשוק , והרבה מדיות זולות לא צורבות משהו ב 8X כש4X של אותן החברות נותן תוצאות טובות יותר. כשאני בא לחנות, לי כרגע משתלם יותר לקנות דיסק 4X של חברה X מאשר דיסק 8X של אותה החברה. ניקח פורטיס לדוגמה - אני אעדיף 10 יחידות של 4X ב 30 מאשר 10 יחידות 8X ב 40, וככה גם רוב האנשים. מ וררבטים 8X אני בטח לא אהיה מודאג.

מה שכן , לדעתי יהיה עדיף מבחינת איכות הצריבה לצרוב מדיה של 8X על 4X מאשר מדיה של 4X על 4X , מדיה 8X בהחלט מעידה על עמידות בתנאי צריבה קשים יותר ו"עודף עמידות" בתנאי צריבה קלים יותר. ככה אני מסתכל על זה - יותר מאשר "איזה יופי אני יוכל לצרוב על גבולות היכולת של המדיה\צורב". :cool2:

פורסם
  • מחבר

ICE

האויב של עבודה טובה זה עבודה מצויינת. לא צריך להגזים. אין הרבה דיסקים שמגיעים לאיכות הצריבה שהצגתי למעלה ב X4 וזה ב X16. התוצאה הכי טובה על ה 2500A במבחנים של CDFREAKS התקבלה שצרבו מדיה של X4 ב X8. באמת שלא צריך להגזים. ואני לא הייתי מעדיף פורטיס, לא ב 30 ולא ב 40.

פורסם

קצת סתית ממה שאמרתי , אני דיברתי כללי ואתה מדבר ספציפית, הגזמתי בטח לא , רק נתתי המלצה (לא ספציפית לגבי מדיה מסוימת או צורב) וכדי להבין זאת תקרא שוב את הציטוט שהבאתי בפוסט הקודם , אני בהחלט לא אומר ההפך.

ורק בכדי לחזק את טענתי על דיסקים בכללי שניקנים ע"י הציבור (ולא מדיות ספציפיות) , הנה מילים שאתה אמרת :

אין הרבה דיסקים שמגיעים לאיכות הצריבה שהצגתי למעלה ב X4 וזה ב X16.

זה מסביר את המצב , אני לא חושב שיש מה להוסיף. פשוט לא הבנת אותי נכון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים