עבור לתוכן

עזרה ב DVD SHRINK... גיבוי ב 2 דיסקים

Featured Replies

פורסם

אהלן

יש לי סרט ב DVD, אני רוצה לגבות אותו על DVD-R

הוא תופס 8GB... אני יכול לדחוס ולהשאיר רק את הסרט ולצרוב... סבבה.

השאלה שלי אם אני מתעקש לצרוב בלי דחיסה ועם כל התוספות... איך אני אומר ל DVD SHRINK שיפצל לי את הדיסק לשני חלקים?

תודה!

יניב

פורסם

ב DVDSHRINK אתה צריך לעשות את זה ידנית כלומר להעביר את מה שאתה רוצה לחלון השמאלי, ללחוץ על האייקון עם החיצים ולבחור פרקים. תפריטים אי אפשר.

אני חושב ש DVDFAB יודעת לעשות את זה כולל התפריטים

http://www.dvdidle.com/dvd-fab.htm.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה!

יצא לי 92% אז החלטתי לגבות את זה רק על דיסק אחד...

למרות שהבנתי את הקטע עם הפרקים ב DVD SHRINK... באמת שכחתי שיש את זה שם

תודה!

אגב, ה FAB הזה נראה לי תוכנה מסריחה, אפילו ליצור תיקייה חדשה לא הצלחתי שם

הוא אומר לי שלא קיימת תיקייה אלק, מה קשה לו לשאול אותי אם ליצור אחת חדשה אוטומטית ואני יאשר את זה!

יצרתי תיקייה ועדיין הוא לא נתן לי להמשיך...

יניב

פורסם

גם אותי היא עצבנה.

תנסה את DVDCOPY2 של INTERVIDEO.

אפשר להוריד דמו ל 3 ימים ויש עליה ביקורות טובות.

http://www.intervideo.com/jsp/InterVideoDVDCopy.jsp?mode=Features

אמורה לדעת להעתיק הכל לדיסק אחד באיכות סבירה או שני דיסקים.

פורסם
  • מחבר

חחח זאת בכלל תוכנה מצחיקה

היא אומרת לי שהדיסק מוגן והוא לא עושה העתקים של דיסקים מוגנים... נו באמת איזה שטויות

רוב הסרטים היום מוגנים

קיצור SHRINK אחת התוכנות הכי נוחות\קלות\כיפיות\סבבה שעבדתי איתם... באמת שואפת לשלמות

תודה!

יניב

פורסם

תפתח קודם כל עם ה DECRYPTER לדיסק ותעבוד מההרדדיסק.

פורסם
  • מחבר

וואלה, רעיון טוב... ככה הוא כבר מוריד את ההגנה, יפה רעיון טוב!

בכל מקרה אני כל כך מרוצה מה SHRINK... אני עושה פה גיבויים כמו מטורף

אני רק באמת מקווה שמעל 70% אין הבדל כמו שאמרת לי אז...

יצא לי מינימום עד היום 92% בערך... אז ככה שאני די רחוק מ 70

אני מבין שב SOUND בכל מקרה הוא לא פוגע נכון?

אם זה DTS אז זה נשאר DTS לא משנה גם אם זה 50% דחיסה...

יניב

פורסם

כן, בסאונד הוא לא פוגע ואם המקור טוב לא תראה ממש הבדל גם ב 70%.

מה שכן, התוכנה הזאת אמורה להיות קצת יותר איכותית מהשרינק (למרות שהרבה פחות נחמדה לטעמי ועולה כסף). היא תתן לך את האופציה של פיצול כולל תפריטים מה שאין בשרינק.

פורסם

מה שכן, התוכנה הזאת אמורה להיות קצת יותר איכותית מהשרינק (למרות שהרבה פחות נחמדה לטעמי ועולה כסף).

איזו תוכנה - האינטרווידאו ?

וסתם שאלה לגבי האחוזים - ניסית לבדוק את הבדלי האיכות על מחשב או טלוויזיה ? , האם לדעתך ב 70 אחוז נשמרת האיכות הגבוה של ה DVD ולא נוספים עיוותים בראים לעין או חוסר חדות ? האם ב 70 אחוז האיכות עולה על DIVX של 700 או 1400 מגה ?

(אני עדין שוקל עם עדיף למען האיכות דחיסה מלאה מחדש או שהדחיסה המהירה ב 70 אחוז ומעלה היא מספיק טובה ונותנת תוצאות זהות).

בכל מקרה אני כל כך מרוצה מה SHRINK... אני עושה פה גיבויים כמו מטורף

אני כבר שואל אם בימינו מביאים את הצורב דיוידי למען הסרטים או את הסרטים למען הצורב דיוידי ;)

פורסם

וסתם שאלה לגבי האחוזים - ניסית לבדוק את הבדלי האיכות על מחשב או טלוויזיה ? , האם לדעתך ב 70 אחוז נשמרת האיכות הגבוה של ה DVD ולא נוספים עיוותים בראים לעין או חוסר חדות ? האם ב 70 אחוז האיכות עולה על DIVX של 700 או 1400 מגה ?

(אני עדין שוקל עם עדיף למען האיכות דחיסה מלאה מחדש או שהדחיסה המהירה ב 70 אחוז ומעלה היא מספיק טובה ונותנת תוצאות זהות).

כן, האינטרוידיאו.

אני מסתכל בטלוויזיה שלי. אין שום הבדל נראה לעין אלא אם כן אתה באמת מתאמץ. שוב, תלוי במקור. ב 60% מתחילים לראות ירידה גם בטלוויזיה (כמובן שוב תלוי באיכות המקור).

אני בכל מקרה משתדל תמיד להשאר ב 70% מינימום וכמובן אם אפשר כמה שיותר גבוה.

פורסם

אני כבר שואל אם בימינו מביאים את הצורב דיוידי למען הסרטים או את הסרטים למען הצורב דיוידי  ;)

בטח שה0 אחוזהרבה יותר איכותי

פעם לפני 4 שנים שרק התחילו להפיץ סרטי DIVX זה היה הדבר אבל אחרי שמתחילים להתעסק עם DVD קולטים עד כמה שהDIVX הוא כלום.

בכל מקרה תשווה בעצמך ותלמד מזה

אתה יכול לשים סרטים של שעתים על DVDR של 4.7

משעתיים וחצי זה כבר מתחיל להיות בעייתי תלוי בסרט עצמו

אם אתה יכול להריץ עליו CCE והוא יוצא כמו שצריך אז אחלה

אני משעמתיים וחצי ומעלה מעדיף לפצל

פורסם

תודה :)

פשוט העצלנות גוברת , בד"כ אני מאמין שאעדיף לדחוס מחדש לגמריי (גמו לדחוס DIVX) למען האיכות , אבל אם ה"דחיסה המהירה" נותנת תוצאות זהות או גבוהות ב 70 אחוז ומעלה או קצת "ומטה" אז עדיף את הנוחות והמהירות , נראה כבר , עוד לא ממש התחלתי "לגבות" סרטים , No hay tiempo amigos ;)ץ

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים