עבור לתוכן

קניתי ZalMan CNPS7000A-AlCu אפשר חוות דעת + קצת מידע מעבר

Featured Replies

פורסם

שתף אותנו מה הבעיה בפנדה?

• תגובות 30
  • צפיות 1.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כל אלו, אלו אנשים שלא יודעים לדבר ולא מבינים מהחיים שלהם במחשבים...

פורסם

אני אולי לא מבין הכי גדול אבל אני א.ש מהכתבה אז במקום להשמיץ ולהגיד לא מבין בוא תשאל אותי .

וכן גם אני לא יקנה יותר מפנדה בחיים ואם תקרא תגובות הגולשים לכתבה אז תראה שיש עוד לפחות 80 אנשים ש"לא מבינים" אבל מבינים

מה זה שירות גרוע .

מצד שני עם צרכנים כמוך מסכימים לזה אז למה שפנדה לא יחגגו על הצרכנים ויגזרו קופון יפה בסוף ?

פורסם

לכמעט כל חנות יוצא שם רע בסופו של דבר בגלל שאין דבר כזה 100 אחוז מקרים מוצלחים, אז עם הזמן יש עוד ועוד אנשים לא מרוצים, אבל צריך לקחת בחשבון שאך ורק מי שיוצא לא מרוצה כותב על זה, לקוחות מרוצים לא ישלחו הודעה ויהללו את החנות (חוץ מכמה אנשים בודדים שאני באמת מעריך אותם שהם עושים את זה- לדוגמא blackend)

כולל המקרים ששמענו על KSP ,שלפי זאת חנות מצויינת...

משתמשים אוהבים להשמיץ ולעשות בלאגן מדברים שנראה להם שלא בסדר, אבל זה נובע רק מהחוסר ניסיון שלהם

יותר גרוע מהשמצות זה ללכת לעיתונות ולהתחיל לפרסם שטויות ללא שום בסיס..

אני לא רוצה להכנס למריבות וויכוחים אז אני אסיים פה ואגיד לחכמים שבינינו, קחו הכל בפורפורציות ואל תכאלו כל שטות.

פורסם

Ok, the main difference between the A and the B is that the B comes with fan mate 2 and he is liter in 2-3G!

Those are really unnecesarry specs and dont worth the extra money.

פורסם

דגם B עולה פחות מדגם A וזאת טעות לא לקנות אותו בגלל שהיו כמה לקוחות שלא מרוצים מהחנות..

אני אישית קניתי בפנדה כמה פעמים והשירות היה מקצועי ומהיר.

פורסם
  • מחבר

דגם B עולה פחות מדגם A וזאת טעות לא לקנות אותו בגלל שהיו כמה לקוחות שלא מרוצים מהחנות..

אני אישית קניתי בפנדה כמה פעמים והשירות היה מקצועי ומהיר.

אני לא רואה שום בעיה שיכולה להיות. התשלום הוא ע"י כרטיס אשראי = לא קיבלת? ביטלת ולא שילמת.

אחריות היא ע"י המייבא או מייצר. אין כל קשר לפאנדה.

זהו.

פורסם

טוב אני לא יפתח פה עוד פעם דיון שלם על פנדה רק דבר אחרון.

בפעם הבאה שיהרס לכם רכיב של מחשב(ניקח לדוגמא את הזלמן) ו-3 חודשים לא תוכל להשתמש במחשב כי היבואן לא עובד מול אנשים פרטיים.

ותגלה שלפנדה לא ממש אכפת :lol: ובניגוד לחנויות שכן משקיעות בשירות(ראה זיגזג   ;)  )שמספקות לך את החלק מהמלאי שלהם עד שיקבלו חזרה מהיבואן אם יש בעיה כי סך הכל מעונינות לעזור לך.

אז תהיה באמת בלי מחשב ותצטרך להתקשר כל יום לבדוק מה קורה עם זה כי הם לא חוזרים אליך גם אם מבטיחים ואם חס וחלילה תדבר עם המנהלים

יאיר או אורלי  :kopfpatsch: ותגיד ראבק 3 חודשים בלי מחשב זה מוגזם אז באמת תשמע שאתה נודניק ולא חייבים לך כלום אז אני מקווה שלפחות המחיר הזול ששילמת ינחם אותך.   :bash:

ודרך אגב לכל מי שמרוצים מפנדה חנות נבחנת דווקא ברגעים אלו ולא אם הכל פועל ואין בעיות.

טוב הדיון סטה לגמרי מהנושא לכן אני לא מתכוון להגיב יותר פה.

אם מישהו מעוניין להמשיך להתדיין על הנושא בצורה תרבותית שיפרסם בפורום כללי ואני יגיב.

יום טוב

פורסם

אחלה סינק.. חשבתי עליו גם אבל אין לי כסף עכשיו.. אז פשוט תתחדש ותהנה ממנו :)

פורסם

שמעו אני נ.ה. מהמקרה של פאנדה,

וסליחה שאני מתערב ככה לדיון אבל לא היתה לי אפשרות להגיב בדיון שנועד לכך(הוא ננעל)

ואני רואה שאנשים אומרים את אותה שטות שוב ושוב

מי שכתב שהאנשים שכתבו בynet לא מבינים, שלא ידבר אם הוא לא מכיר!

המודעה בynet לא מנוסחת טוב, האישה שכתבה את זה רוני היתה צריכה לציין שפאנדה התחייבו שהכרטיס נפתח

(כן כן, הם מכרו כרטיס עם התחייבות לפתיחת 8 צינורות עיבוד)

והשאר מתואר שם פחות או יותר.

היום אני עם כרטיס 9800פרו של msi, שקיבלתי מפאנדה בלא תוספת תשלום- כנראה שיש סיבה לכך,

וגם לזיכוי שקיבלתי מהם. הם ידעו טוב מאוד שאם אני רוצה אני יכול לקחת את המקרה לבית משפט ולהרוויח הרבה יותר.

לפני שמדברים, צריך לדעת את כל הפרטים ולא לדבר סתם.

ולאדם שקנה את הזאלמן. קנייה טובה- תתחדש :)

פורסם
  • מחבר
ולאדם שקנה את הזאלמן. קנייה טובה- תתחדש

תודה. רק יש לי שאלה

הוא על מקס.! (2600 RPM לפי החברה)

אך כל תוכנות מראות לי מקס. 2490 RPM למה?

פורסם

זה לא מה שהחברה אמרה היא אמרה 2600

+

-

10%

פורסם

תוריד את ה Fanmate הוא מוריד בטיפה את הסל"ד גם אם הוא על מאקסימום

פורסם

אצלי הוא יושב על 2596 כשהמאורר מחובר ישירות ללוח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים