פורסם 2004 באוקטובר 1121 שנים קניתי את ה CNPS7000A-AlCu של Zalman למי שרוצה לדעת הוא נקנה ב: מאה חמישים שקלים בלבד!!! בכל אופן רציתי לדעת את החוות הדעת שלכם וגם לדעת אם איתו בלבד אני יכול לעשות OC למעבד P4 2.8 HT שלי שבנוי על ה AsusP4P800D שלי. תודה
פורסם 2004 באוקטובר 1121 שנים בחירה מצויינת, גם לי יש אותו...ול-ROEIW: למשתמש הממוצע ההבדל בביצועים לא מצדיק את תוספת המחיר והמשקל. חוץ מזה, שנחושת מתחמצנת עם הזמן, וכך נפגע כושר הקירור, היא חלשה יותר ורגישה לעיקומים ויש צורך במארז מאוורר בצורה טובה על מנת לנצל את כל היכולות שלה, כך שהגוף המשולב נותן את הפשרה הטובה ביותר של ביצועים, מחיר ומשקל.
פורסם 2004 באוקטובר 1121 שנים היא חלשה יותר ורגישה לעיקומיםההפך הוא הנכון, נחושת לא פחות רגישה לעיקום מאשר האלומיניום שאפשר לעקם בקלות..אחריי הכל מי מעקם גוף קירור בלי כוונה? :-X
פורסם 2004 באוקטובר 1121 שנים ההפך הוא הנכון, נחושת לא פחות רגישה לעיקום מאשר האלומיניום שאפשר לעקם בקלות..אחריי הכל מי מעקם גוף קירור בלי כוונה? :-Xמהנסיון שלי גופי קירור מנחושת הרבה יותר רגישים, אבל כמובן שזה לא מה שמונע קנייה של היטסינק...וזה עולה בפנדה 165, לא 205 כמו שכתבו מעליי.
פורסם 2004 באוקטובר 1121 שנים אני מחר נוסע לרמת גן.. להביא את הגוף קירור.. Z7000 Cu... ב235... ולא כמו בפנדה.. 199 שקל.. לאחר ההנחה שלהם... כי אנשים לא אוהבים את פנדה לפי ההבנה שלי... וגם אני לא...
פורסם 2004 באוקטובר 1221 שנים מחבר אחלה קולר מאיפה קנית ? סתם לא קשוראתה ב IWF ? קודם כל כן אני ב IWFדבר שני קניתי ישירות מהספק שלהם בארץ. כך שמחיר כמו שלי די קשה להשיג.לא קניתי נחושת מפני שאמרו לי שההבדל הוא ממש מזערי וההפרש במחיר משמעותי.
פורסם 2004 באוקטובר 1221 שנים אני מחר נוסע לרמת גן.. להביא את הגוף קירור.. Z7000 Cu... ב235... ולא כמו בפנדה.. 199 שקל.. לאחר ההנחה שלהם... כי אנשים לא אוהבים את פנדה לפי ההבנה שלי... וגם אני לא... אז תבין שבפנדה זה הדגם החדש גירסה B ולא הרגילה שיש בלוגי'ק שעולה יותר כסף...
פורסם 2004 באוקטובר 1221 שנים אז תבין שבפנדה זה הדגם החדש גירסה B ולא הרגילה שיש בלוגי'ק שעולה יותר כסף...אין לי מה להבין..אתה תבין.. שלפני המצבע שהם עשו.. ב199.. זה עלה 229.. 230 נגיד.. וכמו בלוג'יק שזה עולה עכשיו ב235...5-6 שקל זה לא הבדל גדול... ואני יודע ששם זה בי.. ופה זה איי... הרי הזמנתי שם.. וביטלתי...
פורסם 2004 באוקטובר 1221 שנים אז למה אתה מתעקש לשלם יותר על דגם פחות טוב?קודם כל.. אני לא "מתעקש"...אני פשוט קונה שם...אם אתה שואל למה אני לא הולך לקנות בפנדה דגם חדיש יותר בפחות מחיר...אז התשובה בשאלה שלך.....
פורסם 2004 באוקטובר 1221 שנים מוצרים כמו גופי קירור לא ממש צריכים אחריות, או שירות לקוחות, אז זה לא משנה אם קונים אותם בפנדה או לא...במוצרים כאלה המחיר הוא המדד החשוב בשבילי, לא המוניטין של החנות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.