עבור לתוכן

מבחן הפסיכומטרי 11.10.04

Featured Replies

פורסם

נכון ,אבל אל תשכח את העובדה שתופעת הוצאת שאלות מהפסיכומטרי ומידע עליו הפכה ממזמן ל"חזון נפרץ"

מה לעשות , כשיש לך 6 חברות פסיכומטרי ענקיות שמוציאות כל שנה ספר חדש וענק בן 800 עמודים משאלות שהוצאו ,כך הם טוענים , מהפסיכומטרי

שכשאתה לומד בקורס פסיכומטרי ויום יומיים לפני מביאים לך שאלות "חמות " שבטוח יהיו בפסיכומטרי על סמך איזשהוא מידע פנימי כזה או אחר שהם קיבלו ,

שבקורסים האלו שולחים את המדריכים בערך כל שנה כדי שיעשו פסיכומטרי לא בשביל הציון אלא בשביל להביא לתלמידים את השאלות ,ככה שאתה מקבל בחוברת תירגולים שלך שאלות שבטוח היו בפסיכומטרי האחרון

יוצא שהדבר הזה הוא הכי שכיח במדינה בין אם תרצה או לא זאת עובדה.

מה לעשות שיש חוק, אבל - כשלא אוכפים אותו , מתעלמים ממנו בהפגנתיות ורומסים אותו.........אתה יודע מה..........

......אמממ...........אההה.......... נראה לי שלנו מותר להגיד חצאי תשובות שבכלל לא ברור שהן נכונות

ל A-V :

לגבי אותה שאלה , אני בחרתי בתשובה : the myth of clean office : why to use paper  משהוא כזה

• תגובות 78
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

גם אני בבית בקושי נגעתי

בחוברת המילים אני עדין באות א'... והמבחן כולה מחר ;)

פורסם

מממ.. מה מספר המזל שלך? ;D

אני עשיתי למילים חרישה של הימים האחרונים, אני יודע כמעט את כל ה"מילים חמות" ודברים חשובים מהמילון

נכון ,אבל אל תשכח את העובדה שתופעת הוצאת שאלות מהפסיכומטרי ומידע עליו הפכה ממזמן ל"חזון נפרץ"

מה לעשות , כשיש לך 6 חברות פסיכומטרי ענקיות שמוציאות כל שנה ספר חדש וענק בן 800 עמודים משאלות שהוצאו ,כך הם טוענים , מהפסיכומטרי

שכשאתה לומד בקורס פסיכומטרי ויום יומיים לפני מביאים לך שאלות "חמות " שבטוח יהיו בפסיכומטרי על סמך איזשהוא מידע פנימי כזה או אחר שהם קיבלו ,

שבקורסים האלו שולחים את המדריכים בערך כל שנה כדי שיעשו פסיכומטרי לא בשביל הציון אלא בשביל להביא לתלמידים את השאלות ,ככה שאתה מקבל בחוברת תירגולים שלך שאלות שבטוח היו בפסיכומטרי האחרון

מה לעשות שיש חוק, אבל - כשלא אוכפים אותו , מתעלמים ממנו בהפגנתיות ורומסים אותו.........אתה יודע מה..........

......אמממ...........אההה.......... נראה לי שלנו מותר להגיד חצאי תשובות שבכלל לא ברור שהן נכונות

הם משתדלים לשנות קצת את הסיפורים והנתונים כדי שזה לא יהיה בדיוק העתקה, ברור שאת האנלוגיה אשפה:חצים ראינו כבר בספר במדויק אבל בבעיות כמותיות למשל ישאלו את הנתון המשלים או יקראו לדבורה שמחה

פורסם

ובשאלה השניה אני חושב שבחרתי בשמן

גם אני.

פורסם

וגם הורדת קבצים לא חוקיים להזכירך

זה לא הופך את הדבר לגיטימי

בייחוד כאשר מדובר על פורום שמתיימר להיות שומר חוק

פורסם

הרכב הבחינה וסוגי השאלות הם לא סוד.

בחוברת שקיבלת מהמרכז הארצי אתה יכול לראות בדיוק מה יש בבחינה וכמה שאלות יש בכל נושא.

לשנן מילים מסובכות בעברית, לתרגל השלמת משפטים באנגלית, טקסטים בעברית ואנגלית, אנלוגיות וכו' זה לגיטימי, כל עוד זה לא מעותק במדויק מהמבחן עצמו. 

לכותבי הפסיכומטרי אין חזקה על תירגול כל האופציות באנלוגיות (למשל),  ותירגול בהן לא מהווה עבירה כלשהי על החוק, ולכן אף אחת מחברות הפסיכומטרי לא עוברת על החוק.

כנ"ל לגבי טסטקים, פ.ט.ל, וכל שאר הדברים.

פורסם

אף אחד לא אמר שהדברים האלה לא חוקיים

דיברתי על להביא את השאלות עצמן(מה שחלק מחבריי הפורום ביקשו)

פורסם

אני כמעט בטוח לחלוטין שזה בסדר לפרסם את השאלות בפורום.

בפורום של קידום (יש להם אתר אינטרנט) המשתמשים "חשפו" כבר את כל האנלוגיות שהיו היום, על מה היה הגרף בכמותי ואיך הוא נראה, ואיזה מילים (באוצר-מילים) היו בעברית. ויש שם מנהל שיכול למחוק הודעות, אבל הוא אפילו לא העיר על זה, אז כנראה שזה בסדר. ::)

פורסם

גם אני בחרתי גיבס:גבס וקצר:קצרצר, מישהו זוכר מה הייתה השאלה של קצר:קצרצר?

פורסם

האנלוגיות היו יחסית קשות?

פורסם

יחסית למה שהיה לי במבחני חזרה בקורס היה קשה

אבל עדין לא עד כדי כך

כל מה שצריך זה לחזור על השיטות

פורסם

זה לא קצר:קצרצר

אני לא עשיתי היום אבל..האנלוגיה הייתה

מר:מריר

מריר הוא פחות מר

כמו ששמנמן הוא פחות שמן

קצרצר לעומת זאת הוא יותר קצר ולא פחות

פורסם

Woho ;D

צדקתי צדקתי

שאלה אחת פחות לדאוג בגללה

פורסם

זה היה מריר:מר לא מר:מריר אם אני לא טועה. זה מה שאמרו בפורומים של קידום.

קצר < קצרצר

פורסם

שוב לא עשיתי היום

אבל האמת לא נראה לי שזה כזה משנה {ודווקא באנלוגיה הזו}

כי בכל מקרה 2 התשובות שכן באו בחשבון היו באותו הסדר {שהיה צריך להיות}

העקרון פה לדעתי היה לקרוא את זה הפוך זאת אומרת להגדיר את היחס על פי המריר ולא ע"פ המר.... כלומר לא להגיד מר הוא בדרגה גבוהה יותר ממריר {אלא להיפך}..ואז מגיעים לתשובה אחת נכונה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים