פורסם 2004 באוקטובר 1121 שנים מקווה שלכל מי שניגש היום הלך טוב, ולמי שניגש מחר שיהיה לכם בהצלחה!רציתי לשמוע ממכם (אלו שניגשו היום) חוות דעת על המבחן (קשה\קל ?)...וגם אם עוד מישו שם לב שבפרק 8 (אנגלית ) תשובות 2 לא היו נכונות עד לשאלה 17?
פורסם 2004 באוקטובר 1121 שנים I think the order of the chapters is different, there are two columns or something like that, they're always the same content wise but not the same chapter.Anyway, I think it went well, I think I made about 5 mistakes in math and about the same in Hebrew.
פורסם 2004 באוקטובר 1121 שנים מחבר כן בקשר לטורים אתה צודק יש שתיים כדי למנוע העתקות...כעיקרון לא היה קשה במיוחד חוץ מהאנגלית שלדעתי היה פרק אחד קשה האחר בינוני והשלישי קל...טוב לפחות אחד מהם פיילוט... נקווה שזה או הבינוני או הקשה.
פורסם 2004 באוקטובר 1121 שנים איזה צבע של חוברת שאלות אתה קבלת ? אם קבלת את החוברת עם הכריכה בצבי צהוב \ כתום אז בטח שמת לב להיה אפשרי לראות את התשובות מבעד לכריכה , ככה אני התחלתי לפני הזמן ........גם לך היה בפסיכומטרי פיילוט אחד אנגלית ופיילוט אחד אנגלית ?
פורסם 2004 באוקטובר 1121 שנים סליחה היה לי פיילוט באנגלית ובמתמטיקה מה היה לך בפיילוט במתמטיקה ? היה לך במקרה במקום הרגיל שבו היה "אמור" להיות גרף , מין עיגול עם שעות , שמתאר פעילות של ילדים קטנים מילים קשות שאני זוכר : פכר , רצע , תקרובת היה גם באנלוגיות -בשאלה עצמה - את זה : אשפה : חץ
פורסם 2004 באוקטובר 1121 שנים מחבר איזה צבע של חוברת שאלות אתה קבלת ? אם קבלת את החוברת עם הכריכה בצבי צהוב \ כתום אז בטח שמת לב להיה אפשרי לראות את התשובות מבעד לכריכה , ככה אני התחלתי לפני הזמן ........ מה!?!?!?!??!?!?!?!?! :eek2: אני לא מאמין אתה רציני? לא לא היה לי את החוברת הזאת... אני חייב מישו עם החוברת השניה שיגיד לי בקשר לתשובות באנגלית למה זה נראה ממש תמוהה הפרק ה 8...
פורסם 2004 באוקטובר 1121 שנים אשפה:חץ - אשפה זה כלי קיבול לחצים.פכר = מעך, לחץתיקרובת = כיבודרצע = חוררWe didn't have the same one ACE, I didn't have any of those words, I think there are more than 2 tests.
פורסם 2004 באוקטובר 1121 שנים כן גם אני לא האמנתי , הכריכה היתה כל כך בהירה ( החלק השני של הכיתה קיבל כריכה כחולה ) שהתחלתי לפתור את הפרק הראשון כשהבוחנת עוד מזיינת את השכל על איך לפתור וכואיזה קטעי קריאה היה לך באנגלית, אם אתה זוכר, ? ספר , אולי גם לי זה היה Armageddon :טוב, גם לי נראה שהיו יותר משתי מבחנים שונים בכל מקרה היה לי בחלק שהיה אמור להיות שאלות על גרף נתונים משהוא מאד טראומטי - עיגול שמתאר פעילות ילדים קטנים ועוד גרף שאני זוכר זה גרף שמתאר שינויים בצריכת המזון בנורבגיה ועוד מדינה , גם כן גרף לא קל לפי דעתי
פורסם 2004 באוקטובר 1121 שנים I had an English text about the use of paper in offices in the 8th chapter, and one about sea archiology.
פורסם 2004 באוקטובר 1121 שנים חברה של אחותי עשתה היום , היו לה פיילוטים בעברית ואנגלית... כמותי היו 2 פרקים בלבד, מפה אני מניח שזה לא היה פיילוט.. והייתה לה תשאלה הזאת...עוד מילים קשות ושאלות קשות בכלל מהמבחן יתקבלו בברכה, ומי שיכול שיגיד לי באייסיקיו 118431391
פורסם 2004 באוקטובר 1121 שנים מחבר I had an English text about the use of paper in offices in the 8th chapter, and one about sea archiology.גם לי היה את זה...אל תטעו... אם אני זוכר נכון לכולם יש את אותו המבחן פשוט הפרקים והשאלות מסודרות בסדר שונה כדי שלא יעתיקו בדפי התשובות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.