עבור לתוכן

מבחן הפסיכומטרי 11.10.04

Featured Replies

פורסם

מקווה שלכל מי שניגש היום הלך טוב, ולמי שניגש מחר שיהיה לכם בהצלחה!

רציתי לשמוע ממכם (אלו שניגשו היום) חוות דעת על המבחן (קשה\קל ?)...

וגם אם עוד מישו שם לב שבפרק 8 (אנגלית ) תשובות 2 לא היו נכונות עד לשאלה 17?

• תגובות 78
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

I think the order of the chapters is different, there are two columns or something like that, they're always the same content wise but not the same chapter.

Anyway, I think it went well, I think I made about 5 mistakes in math and about the same in Hebrew.

פורסם
  • מחבר

כן בקשר לטורים אתה צודק יש שתיים כדי למנוע העתקות...

כעיקרון לא היה קשה במיוחד חוץ מהאנגלית שלדעתי היה פרק אחד קשה האחר בינוני והשלישי קל...

טוב לפחות אחד מהם פיילוט... נקווה שזה או הבינוני או הקשה.

פורסם

איזה צבע של חוברת שאלות אתה קבלת ? אם קבלת את החוברת עם הכריכה בצבי צהוב \ כתום אז בטח שמת לב להיה אפשרי לראות את התשובות מבעד לכריכה , ככה אני התחלתי לפני הזמן ........

גם לך היה בפסיכומטרי פיילוט אחד אנגלית ופיילוט אחד אנגלית ?

פורסם

מישו יכול אולי לרשום מילים קשות שהיו ו/או אנלוגיות?

פורסם

I had a yellow booklet, one pilot English one Pilot math.

פורסם

סליחה היה לי פיילוט באנגלית ובמתמטיקה

מה היה לך בפיילוט במתמטיקה ? היה לך במקרה במקום הרגיל שבו היה "אמור" להיות גרף , מין עיגול עם שעות , שמתאר פעילות של ילדים קטנים

מילים קשות שאני זוכר  : פכר , רצע , תקרובת

היה גם באנלוגיות -בשאלה עצמה - את זה :       אשפה : חץ

פורסם
  • מחבר

איזה צבע של חוברת שאלות אתה קבלת ? אם קבלת את החוברת עם הכריכה בצבי צהוב \ כתום אז בטח שמת לב להיה אפשרי לראות את התשובות מבעד לכריכה , ככה אני התחלתי לפני הזמן ........

מה!?!?!?!??!?!?!?!?! :eek2: :eek2: :eek2:

אני לא מאמין אתה רציני?

לא לא היה לי את החוברת הזאת... אני חייב מישו עם החוברת השניה שיגיד לי בקשר לתשובות באנגלית למה זה נראה ממש תמוהה הפרק ה 8...

פורסם

אשפה:חץ - אשפה זה כלי קיבול לחצים.

פכר = מעך, לחץ

תיקרובת = כיבוד

רצע = חורר

We didn't have the same one ACE, I didn't have any of those words, I think there are more than 2 tests.

פורסם

כן גם אני לא האמנתי  , הכריכה היתה כל כך בהירה ( החלק השני של הכיתה קיבל כריכה כחולה ) שהתחלתי לפתור את הפרק הראשון כשהבוחנת עוד מזיינת את השכל על איך לפתור וכו

איזה קטעי קריאה היה לך באנגלית, אם אתה זוכר,  ? ספר , אולי גם לי זה היה

Armageddon :טוב, גם לי נראה שהיו יותר משתי מבחנים שונים

בכל מקרה היה לי בחלק שהיה אמור להיות שאלות על גרף נתונים משהוא מאד טראומטי - עיגול שמתאר פעילות ילדים קטנים ועוד גרף שאני זוכר זה גרף שמתאר שינויים בצריכת המזון בנורבגיה ועוד מדינה , גם כן גרף לא קל לפי דעתי

פורסם

I had an English text about the use of paper in offices in the 8th chapter, and one about sea archiology.

פורסם

לפי מה שאני יודע אז הפרק עם הגרף המוזר והילדים שמחרבנים לא היה פיילוט

פורסם

What are you basing it on...?

פורסם

חברה של אחותי עשתה היום , היו לה פיילוטים בעברית ואנגלית... כמותי היו 2 פרקים בלבד, מפה אני מניח שזה לא היה פיילוט.. והייתה לה תשאלה הזאת...

עוד מילים קשות ושאלות קשות בכלל מהמבחן יתקבלו בברכה, ומי שיכול שיגיד לי באייסיקיו 118431391

פורסם
  • מחבר

I had an English text about the use of paper in offices in the 8th chapter, and one about sea archiology.

גם לי היה את זה...

אל תטעו... אם אני זוכר נכון לכולם יש את אותו המבחן פשוט הפרקים והשאלות מסודרות בסדר שונה כדי שלא יעתיקו בדפי התשובות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים