עבור לתוכן

השוואה של צורבי DVD X16

Featured Replies

פורסם

http://www.extrememhz.com/dlcomp-p10.shtml

מאוד אהבתי מה שכתבו על ה 4160B. ::)

מאוד לא אהבתי את מה שכתבו על ה NEC במיוחד לאור העובדה שלא צירפו KPROBE אחד ולאור העובדה שברוב ה KPROBES שראיתי עד היום איכות הצריבה של ה NEC הייתה יותר גבוהה מהפיוניר ושל הליטיאון בכלל הייתה בעייתית. אני חושב שאיכות צריבת ה DVD זה הפקטור הכי מהותי בצורב DVD ולזה לא התייחסו וחבל.

פורסם

מסקנות שלי ממה שנכתב שם:

צורב נשאר צורב ובשביל קריאה צריך כונן קריאה

לכל צורב יש פאק מסויים ויתרון מסויים

עברתי ברפרוף על המאמר לא שמתי לב שהוזכרו מדיות כלשהן יכול להיות שיש ולא ראיתי

אני אומר שצריך לתת לשוק הזה להתגבש עוד חודש חודשיים

מבחינת הDL שזה משהו יחסית מאוד חדש ואין הרבה התנסות איתו מבחינת משתמשים ביתיים

והן מבחינת מדיות מהירות של 16 שאם משווקות בכלל לא נפוצות מאוד

ברגע שזה יהיה נפוץ יותר כמובן זול יותר יחולו שיפורים במדיות ותהיה תמיכה יותר גדולה בצורבים והצריבה תהיה יותר טובה

אנחנו רק בהתחלה.

עריכה: וזאת הסיבה שעד עכשיו לא קניתי צורב DVD, לקחים שחייבים ללמוד בדרך הקשה

פורסם
  • מחבר

מה הקשר ALSAL?

איכות הצריבה של הצורבים המובילים מצויינת.

EXTREME אף פעם לא עושים REVIEW רציני. עד שתתגבש לכולם כבר יהיה בלו ריי ;D

יש כבר מספיק נסיון צריבה עם DL והתוצאות על הצורבים המובילים מצויינות.

לא צריך קורא DVD +צורב DVD זו שטות. אז עוד כמה דקות ב NEC ל RIP את מי זה מעניין. בינכה רוב האנשים עובדים בזמן ה RIP.

בחו"ל צורבים כבר מזמן על X8 ו X12.

אנחנו כבר רחוק מאוד מההתחלה וכבר מזמן אני ועוד רבים אחרים נהנים בגדול מצורב DVD.

ברור שכל הזמן יש שיפורים, אבל מזמן כבר עברנו את השלב בו השימוש היה קשה והמחירים מטורפים.

פורסם

בחו"ל צורבים כבר מזמן על X8 ו X12.

- אבל לא על 16!

כבר עברנו את השלב בו השימוש היה קשה והמחירים מטורפים.

- אבל אנחנו עדיין נמצאים מאחורה, כלומר לא יכולים לנצל לגמרי את היכולת של הכונן וגם אם כן לא באופן המושלם

יש כבר מספיק נסיון צריבה עם DL

- למי יש הרבה ניסיון? השוק האמיתי הוא אנחנו ולא האתרים שבודקים אין עדיין מספיק סוגי דיסקים וטווח המחירים מטורף (מצאתי דיסק ב8.72 דולר תחשב לבד)

הזמן יעשה את שלו... וזה נכון ששנה הבאה כבר הblu-ray יכנס וכמו שאמרו אין לזה סוף זה לרדוף אחרי הזנב של עצמך.

פורסם
  • מחבר

1) ההבדל בין X12 ל X16 יותר מזניח. ממש לא מעניין.

2) יש הרבה תוצאות של צריבות של משתמשים על DL. תקרא בפורומים בחו"ל. אל תשכח ש 10 דולר לאמריקאי זה הרבה פחות מ 10 דולר לישראלי מכל הבחינות.

3) הכונן ממלא 100% את כל המטרות שבשבילן קניתי אותו. את מי זה מעניין שאין DL או X16. לא קניתי DL בשביל ה DL. קניתי בשביל איכות ה PICKUP. גם את המעבד שלך אתה מנצל רוב הזמן באחוזים בודדים.

פורסם

אנשים קונים נתונים טכנים , שוכחים בכלל למה הם קנו את המוצר. אם צורב שצורב ב 8 זה טוב היום אז לא ממש ברור לי למה צורב שצורב ב8 זה לא טוב עוד שנתיים (מה בדיוק משתנה?) גם ככה עדיף לצרוב יותר לאט אם אפשר. ישראלי יבכה אם הוא יקנה כונן כפול שמונה ויצרוב על 4 בלי לנצל אותו. זה המצב.

ולגבי קורא DVD בנוסף לצורב, אני מסכים לחלוטין עם אינטגרל , זה מיתוס די אידיוטי. ברור ללא כל ספק שעדיף קורא בנוסף לצורב - אבל לא ממש אם זה עולה יותר , פעם אם היו מוסיפים 200 שקל לקורא על צורב של 1200 שקל , אז היה הגיון , אבל היום כשמוסיפים 180 שקל על צורב של 400 ש"ח - אז היתי קורא לזה "הישראלי המטומטם" ( שיודע כל מה שהוא עושה ) - אח של הישראלי המכוער 8)

פורסם

אנשים קונים נתונים טכנים , שוכחים בכלל למה הם קנו את המוצר. אם צורב שצורב ב 8 זה טוב היום אז לא ממש ברור לי למה צורב שצורב ב8 זה לא טוב עוד שנתיים (מה בדיוק משתנה?) גם ככה עדיף לצרוב יותר לאט אם אפשר. ישראלי יבכה אם הוא יקנה כונן כפול שמונה ויצרוב על 4 בלי לנצל אותו. זה המצב.

ולגבי קורא DVD בנוסף לצורב, אני מסכים לחלוטין עם אינטגרל , זה מיתוס די אידיוטי. ברור ללא כל ספק שעדיף קורא בנוסף לצורב - אבל לא ממש אם זה עולה יותר , פעם אם היו מוסיפים 200 שקל לקורא על צורב של 1200 שקל , אז היה הגיון , אבל היום כשמוסיפים 180 שקל על צורב של 400 ש"ח - אז היתי קורא לזה "הישראלי המטומטם" ( שיודע כל מה שהוא עושה ) - אח של הישראלי המכוער  8)

תראה אני מדבר מניסיון

הרי תשים לב לכל מחשב יש צורב + כונן CD עכשיו אני לא אומר לך, לך תעשה מה שכולם עושים אלא תעשה מה שהגיוני לך

אני צורב אצל חברים ועדיין אין לי צורב אבל נדרשתי לקרוא את המדיות על המחשב אז קניתי לפני שנה וחצי כונן DVD

ככה שלי אין בעיה אם אני אקנה צורב DVD כבר יש לי כונן DVD מוכן לכל העסק

אבל רק שתדע שלמדתי גם מנסיון אישי ואני מעדיף לקרוא בכונן שקורא בלבד מאשר לתת לצורב לעשות עבודה נוספת

הרי היה לי פעם צורב yamah 2100 משהו זה היה הדגם שלו וראיתי איך לאט לאט הוא נהרס כי יכולות הקריאה שלו לא היו מהירות ונאלצתי להשתמש בו בקורא ראשי כי הCD-ROM שלי נהרס.

פורסם
הרי תשים לב לכל מחשב יש צורב + כונן CD

אתה רציני או צוחק איתי ? , את הפירוש של המילה "מיתוס" הבנת ? , בכלל קראת מה שרשמתי ? תקרא שוב , ממש לא הבנת את הנקודה. אתה חי 5 שנים אחורה. אני גם כמוך משתמש די הרבה זמן בכוננים אופטים , וגם אני שילמתי בזמנו מעל אלף שח לסידירום 2X , וגם לי היה ימהה אפילו יותר ישן משלך (כפול 8) שעבד לו באחד המחשבים שלי עד לפני שבועיים , ואני ממש שמח שלא ביבזבתי עוד 200 שקל בשביל לשמור אותו עוד כמה שנים. שתבין - יש הגיון בדבר - אבל לא כשאתה מוציא עוד הרבה כסף - זה פשוט לא משתלם , תחסוך את ה200 שקל של קורא דיוידי , וכשהצורב דיוידי ימות לך עקב "עודף עבודת קריאה" אז הצורב דיוידי שתאלץ לקנות כדי להחליף אותו - יעלה כבר 250 שקל - וגם תרויח צורב חדש יותר - עם אחריות חדשה , ותמיכה בתקנים חדשים ואפילו בונוס של מהירות גבוה יותר כמו שאתה אוהב... אם קורא DVD היה עולה חינם - אז זה באמת חכם יותר , כל עוד זה סביב ה 200 שקל וצורב זה 400-500 , זה ממש טימטום כלכלי או סתם שיעמום.

אני באמת לא יודע לאן בדיוק הלך ההגיון שלך ..... :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים