עבור לתוכן

למה שאני עושה oc המערכת הפעלה לא רוצה לעלות?

Featured Replies

פורסם

מעבד: פרסקוט 3 גיגה

לוח: asus p4c800e-deloxe שזה הלוח הכי טוב לפנטיום 4 לפי הבנתי..

זיכרון: geil 2X256 doul memory gold pack

כרטיס מסך: אני לא אדם של משחקים לכן ati 9600 asus

הרדיסק : 200gb sata 8 mb

צורד דיי ויי די וכו כוו

עכשיו קירור..: thermaltake aquarius 2 והוספתי עוד רדיאטור להרכה כדי שהטמפרטורה תהייה יותר טובה..

מארז : thermaltake xaser 3 v1000d

ספק: thermaltake purepower 480w

בעיקרון זה כול מה שקניתי..

עכשיו עם כול החומרה הזאת אחרי עידכון bios וכו וכו

הצלחתי להגיע ל3.8 mhz כאשר הלוח עובד בטורבו וכמובן ב-ht

במעבד.. וטמפרטורה של 38 מעלות באופן קבוע.. וכאשר אני משחק הטמפרטורה עולה ל-43 בממצוע....

עכשיו הבעיה היא שעם אני ממשיך עם ה oc לדגמא הצלחתי להגיע ל-4.2 אבל מעל 3.8 המערכת הפעלה לא רוצה לעלות.....

אז אמרו לי לבטל את המצב טורבו ואת ה- ht וככה אני יוכל להגיע ליותר וככה עשיתי...

אבל עם אני מבטל את זה כול מה שאני מצליח להגיע זה 3.9 ואזס הלוח לא עובד בטורבו ולא ב- ht

מישהו יכול לעזור לי איך אני יוכל להגיע ל.4.2 או לפחות ל-4 ושהמערכת הפעלה תעלה גם כן....????

תודה...

פורסם

אני לא ממש מבין בדרכי הOC, אבל אני משער שזה נגרם מכיוון שזה המקסימום שאתה יכול להגיע אליו עם המעבד הזה.

כי פשוט, הוא לא מצליח לפעול כראוי עם מהירות שעון כל כך גבוהה מהמקור....

הOC הכי גבוה שהגיעו אליו במעבדים החדשים שראיתי פה הוא 4.2

מ 3.6

זה בדיוק מה שאתה הצלחת להגיע. (800Mhz+).

פורסם

נמחק על ידי

פורסם

לפותח התארד, לאיזה מתח הגעת?

תנסה להוריד תזמונים וליצב זכרונות על סטוק, להוריד HT וכל מה שנראה לך שיכול להפריע (מקסימום מפעילים מחדש)

לdan_dekel עם מעבדי הדור החדש של אינטל (ליבת פרסקוט) נשבר שיא ה6 גיגהרץ... ככה שעם קירור טוב אין בעיה להמשיך.. אני לא חושב שהסף של המעבד הוא 800מגהרץ...

דה מאסטר, אתה לא קשור.. תפתח תארד חדש ותשתדל לא להתפרץ לתארדים של אחרים

אתה יכול להעזר בתשובה שנתתי ל dan_dekel בקשר ליכולות המעבד, הכל קשור ללוח אם, למתח, ולקירור.. המעבדים האלה מסוגלים להגיע רחוק מאוד בתנאים טובים.

פורסם

VatoS LocoS

בואנה אפשר לגמור מאיך שהמחשב שלך נראה :P

פשש איזה יופי

פורסם
  • מחבר

לפותח התארד, לאיזה מתח הגעת?

תנסה להוריד תזמונים וליצב זכרונות על סטוק, להוריד HT וכל מה שנראה לך שיכול להפריע (מקסימום מפעילים מחדש)

לdan_dekel עם מעבדי הדור החדש של אינטל (ליבת פרסקוט) נשבר שיא ה6 גיגהרץ... ככה שעם קירור טוב אין בעיה להמשיך.. אני לא חושב שהסף של המעבד הוא 800מגהרץ...

דה מאסטר, אתה לא קשור.. תפתח תארד חדש ותשתדל לא להתפרץ לתארדים של אחרים

אתה יכול להעזר בתשובה שנתתי ל dan_dekel בקשר ליכולות המעבד, הכל קשור ללוח אם, למתח, ולקירור.. המעבדים האלה מסוגלים להגיע רחוק מאוד בתנאים טובים.

כן בעיקרון הורדתי את ה ht והצתלחתי להגיע ל-3.9 ככה שזה לא שינה לי הרבה...

עכשיו למה אתה מיתכוון שאתה אומר להוריש תיזמונים וליצב זיכרונות על הסטוק??

ובקשר לקירור הקירור שלי בסדר גמור מיכוון שהטמפרטורה שלי היא בין 36-38 ככה שהקירור נכון לעכשיו לא בעיה...

עם אני יצליח להיגע להרבה יותר אז ברור שאני גם יחליף את הקירור אבל עיזרו לי איך אני יכול להיגע ליותר ושהמערכת תהייה יציבה עדיין??

פורסם

אתה שוב לא עונה על הרבה שאלות חשובות

באיזה מתח אתה

באיזה באס הזכרונות עובדים אחרי האוברקלוקינג, ומה הבאס המקורי שלהם

פורסם
  • מחבר

הינה תמונה עם התשובות לשאלות...

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים