עבור לתוכן

רדיאטור עם חיבור ל-2 מאוורים משני הצדדים שווה או לא ???

Featured Replies

פורסם

אבא שלי הביא לי היום רדיאטור עם חיבור ל-2 מאווררים אבל אני לא יודע אם זה שווה לי כי אני לא רוצה שיהיה הרבה רעש !

כדאי להשתמש בו או לזרוק אותו ??? ;D חחחחח סתם נראה לכם שאני יזרוק אותו מקסימום אני ימכור פה בפורום !

תמונות שלו יגיעו היום אז תחכו בסבלנות !

פורסם

אני חושב שאם הוא מתאים לך אז למה לא? תמצא איזה 2 מאוררים שהם שקטים וזהו. מקסימום, תשים רק מאורר אחד ואם תרצה תוסיף

פורסם

אם אתה לא רוצה אותו - תן לי אותו.........

רעיון אחר - תשים שני מאווררים וכשתרצה "טורבו" תפעיל את השני וברגיל תפעיל רק אחד או את שניהם על מתח נמוך ....

פורסם

או שתשים את הרדיאטור והמאווררים במקום שלא יפריע לך, כמו למשל מחוץ לחלון, שזה ממש טוב כי בחורף שבא עלינו לטובה בחוץ יותר קר מבפנים - והרי לך מערכת קירור שקט לגמרי.

פורסם

רעיון מצחיק וחיוני

אך באמת זה שווה שים אותם על פונצימטרים

פורסם

מצחיק? מה שמצחיק זה שקראתי על איזה מישהו באלסקה (באלסקה, למי שלא ידע, קר) שהייתה לו מערכת קירור מים ויום בהיר אחד בדצמבר כל מה שהוא עשה זה הוציא את הרדיאטור מחוץ לחלון...

פורסם

אני ראיתי משהו אחר (ואני לא זוכר ממש איפה ) שמישהו לקח בלון גז ריק ומילא אותו במים

לאחר מכן חפר בור על JCB ושתל אותו מתחת לאדמה וחיבל לו שתי צינורות - מים נכנסים ומים יוצאים

זה היה גם המיכל מים וגם הראדיאטור כי האדמה דיי קרה ....

ואני לא זוכר ממש אם הייתה לו משאבה או לא כי יש אחרי הכול לחץ של מים ביציאה בתחתית של הבלון ככה שהוא לא חייב להחזיק משאבה ...!!!!(חוק כלים שלובים)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים