פורסם 2004 באוקטובר 1021 שנים טוב אז ככה יש לי את המערכת קירור מים אקרוריארס 2 ולפי הבנתי מסתבר שכמה שחשתבי שהיא מערכת קירור טוןבה כניראה שהיא לא..לכן החלפתי לה את המשאבה לאחת הרבה יותר חזקה.. (2000 ליטר בשעה) ועכשיו השאלה שלי היא כזו..עם אני יחליף את הבלוק קירור של המעבד לאחד חדש לא מה שקיבלתי עם הקירור מים.. אז עם אני יחליף אותו זה יוריד לי את הטמפרטורה בצורה משעותית??כאילו כול העיקרון הוא לשפר את המערכת קירור שלי מבחינת זה שהיא תהיהי הרבה יותר יעילה...אז למי שיש הצעות לשיפור אני יסמך לקבל ואנא גם לשלוח לינקים לקנייה וכו וכו...אהה וטמפרטורה המעבד שלי היא 45 במנוכה..עד 55 במאמץ.... פרסקוט 3 גיגה הרץ לאחר אוברקלוק הגעתי ל-3.9
פורסם 2004 באוקטובר 1021 שנים מחבר איזה רדיאטור אתם ממליצים ועם אפשר אז גם לינק טוב וזול?כמו כן עד כמה יוריד לי הרדיאטור הנוסף את המעלות של המעבד בכמה מעלות הוא יוריד??תודה
פורסם 2004 באוקטובר 1021 שנים מחבר עם אני יחליף את הרדיאטור בכמה מעלות זה יוריד לי את הטמפרטורה של המעבד? כמו כן אני מחפש לינקים לקנייה אני ישמח לקבל תודה..
פורסם 2004 באוקטובר 1021 שנים 1.אפשר להשתמש ב"עריכה" ולא לפתוח אלף הודעות.2.פתחת אולי 20 ת'רדים על הנושא לא נמאס לך כבר?
פורסם 2004 באוקטובר 1021 שנים מחבר טוב סליחההה... :-X :-X :-Xאני חדש בפורום הזה ככה שלא ידעתי אבל עכשיו אני יודע להבא...טוב עם כבר מפתחתי את הת'רד הזה אולי תוכלו לעזור לי למצוא משהו נוסף עם זה רדיאטור או בלוק קירור אחר שיגרמו להורדת טמפרטורה משמעותית..תודה...
פורסם 2004 באוקטובר 1121 שנים כל המערכת בנוייה לרמה נמוכה , זה לא שאם תחליף תרדיאטור פתאום תרואה הבדלים של עולם ומלואו ..זה כמו שתגיד , אם יקח תמערכת שקניתי בשוק ב 50 שקל ואני אחליף לה תמגבר. כן יהיה שיפור , אבל הרמקולים עדיין יהיו בקאנט.אתה צריך לחליף כבר את כל המערכת וזהוא ...תחליף רדיאטור ? יפה מאוד , הזרימה עדיין קקה ..תחליף משאבה , צנרת ומיכל מיים ? יפה מאוד אבל הבלוק על הפנים ..תחליף בלוק ? יפה מאוד יש לך מערכת קירור מיים חדשה.
פורסם 2004 באוקטובר 1121 שנים מחבר זה שהטמפרטורות שלי בסדר זה לא אומר כלום...אני רוצה לשפר את המערכת קירור שלי רק כי אני רוצה יותר ביצועים הכוונה לאוברקלוק יותר גבוהה כמו כן אני רוצה טמפרטורות יותר נמוכות...תודה..
פורסם 2004 באוקטובר 1121 שנים מחבר החלפתי את המשאבה של הערכה למשאבה חדשה של 2000 ליטר בשעהשזה מספקי בקיצור השאלה שלי היא כזו מה עדיף לי לקנות נכון לעכשיו (כאילו מה יוריד לי יורת את הטמפרטורה של המעבד??)רדיאטור טוב כמו אלה...http://www.emp.co.il/viewcat.php?&ID=32או שאולי כדי לי להשקיע את אותו סכום (400-500)על בלוק קירור טבו כמו שיש בפנדה וכו וכו לדוגמא אלה..http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_866&products_id=6192ועם יש לכם הצעות לבלוק קירור או רדיאטור יותר טובים בסכומים האלה אני ישמח לקבל לינקים תודה...
פורסם 2004 באוקטובר 1121 שנים מחבר חח אני פותח אותם פשוט בגלל שזה דחוף לי ואף אחד לא מצליח להביא לי תשובה ממשית והגיונית זה או שאתם רבים בינכם או שאתם נותנים לי תשובה אבל תשובה לא הגיונות או מאוחרת מדיי.. תעשו טובה תעזרו לי פשוט יש לי משלוח שמיתעכב שהזמנתי רק בגלל שאני מיתלבט עם להזמין רדיאטור ב-400-500 שקל או שאולי בלוק קירור חדש באותו סכום... כמו שרשמתי בתגובה הקודמת שלי... כאילו הקטע הוא מה יוריד לי יותר מעלות רדיאטור או בלוק קירור? תודה... ובאמת סליחה על הבלגן.. : : :
פורסם 2004 באוקטובר 1121 שנים מחבר בעיקרון גם אני חשבתי על אותו דבר פשוט..אני חייב להיות בטוח..אתה בטוח שהבלוק קירור של המערכת קירור שלי טוב?? כאילו עם אני יחליף את הבלוק קירור זה לא ישנה את הטמפרטורה ברמה גבוהה??תודה....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.