עבור לתוכן

בעיה/שאלה לגבי הDVD-RAM

Featured Replies

פורסם

יש לי דיסק DVD-RAM של VERBATIM

כאשר אני צורב איתו בנרו אז אני צורב 4.3 ג'יגה ב15 דקות שזה מאוד מהר

אך אח"כ הוא מתנהג כמו דיסק רגיל לשיכתוב ואני לא יכול למחוק כלום אלא רק לעשות לו פורמט

ואם אני פשוט מעביר לDVD-RAM קבצים אז הוא "מעתיק" אותם המהירות איטית מאוד

מה לעשות שתהיה לי מהירות צריבה טובה וששימור על התכונות המדיה??

פורסם

איזה צורב יש לך?

ובאיזה מהירות המדיה?

פורסם

ה DVD RAM איטי יותר ממדיה רגילה בגלל שהוא תמיד עושה VERIFY בעבודה עם ווינדוס. כמובן שגם מהירות הדיסק עצמו תשפיע. לעומת זאת לעדכן קובץ יהיה הרבה יותר מהיר מאשר לצרוב מחדש את כל ה 4.3 גיגה עם העדכון.

פורסם
  • מחבר

הבעיה היא שצרבתי משהו על DVDRAM ואני לא יכול למחוק אותו

פורסם

לא יודע מה עשית ואני לא מבין בשביל מה לצרוב DVD RAM עם נירו. DVD RAM לא נועד לעבודה עם נירו אלא לעבודה דרך XP. פשוט תנסה לפרמט אותו מחדש עם ווינדוס, או למחוק אותו עם נירו. אם זה לא מצליח לך תסתכל ב DVDINFOPRO ותגיד מה הפורמט (איזה UDF).

פורסם

לא יודע מה עשית ואני לא מבין בשביל מה לצרוב DVD RAM עם נירו. DVD RAM לא נועד לעבודה עם נירו אלא לעבודה דרך XP. פשוט תנסה לפרמט אותו מחדש עם ווינדוס, או למחוק אותו עם נירו. אם זה לא מצליח לך תסתכל ב DVDINFOPRO ותגיד מה הפורמט (איזה UDF).

זה אשכרה הארדיסק נייד אתה אומר?

פשוט אף פעם לא היה לי ניסיון עם זה

לחבר שלי יש צורב lg gsa 4120 לא ראיתי שום מקום מיוחד לDVD-RAM אולי בגלל שלא נתקלחתי עדיין במדיה הזאת ועבדתי איתה.

אבל אמור להיות משהו מיוחד?

פורסם

לא צריך מקום מיוחד. זה לא הצורבים המקצועיים של פנסוניק עם הקרטרידג'. זה נראה דיסק רגיל לכל דבר (חוץ מהמבנה המיוחד מאוד של השטח שנצרב)

.

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים