עבור לתוכן

מישהו כבר ניסה את הסילברליין מהאתר של ZAM?

Featured Replies

פורסם

אני מדבר על אלו: http://www.zam.co.il/category.asp?cat_id=53

(100 יח' ב-3 ש"ח ליח', 250 יח' ב-2.94, 25 ב-4.5)

הם החזירו לי אימייל בסופשבוע האחרון ואמרו שמדובר אכן בריטק הרגיל, והאמת היא שאני צריך לקנות מדיות דחוף אז אני רוצה להזמין משם 100 יח', אבל אני מפחד להתקע עם מדיות גרועות. מישהו ניסה אותם כבר? למישהו יש ניסיון עם האתר הזה בכלל, לא רק עם מדיות? (אגב, מישהו מעוניין לארגן הזמנה גדולה משותפת (האמת שהיא שה"רווח" בהזמנת של 250 יח' הוא בסה"כ 15 ש"ח לעומת ה-100, ככה שזה לא סוף העולם))...

פורסם

לא יודע,מוזר..כתוב מחיר 300 שח אבל שאתה נכנס לתוכו רשום מחיר סט אחד 370 שח

ואני לא מצליח למצוא כמה זה דמי משלוח.

פורסם

שמע השוק הזה כל הזמן בתנועה. וורבטים עלה במבצע לא מזמן 11 שקל ועכשיו עולה כחצי. אל תקנה יותר מ 25 כי מחר יכולים לרדת עוד המחירים או להגיע דיסקים יותר משתלמים X8. האמת שכבר יש כאלה שהזמנתי אני רק מחכה שיגיעו כדי לראות אם זה באמת הדיסקים שאני מכיר. קנה מעט, אל תקנה חבילה של 100 כי אין טעם.

פורסם
  • מחבר

לא יודע,מוזר..כתוב מחיר 300 שח אבל שאתה נכנס לתוכו רשום מחיר סט אחד 370 שח

ואני לא מצליח למצוא כמה זה דמי משלוח.

כתוב 370 אבל זה טעות, בדקתי איתם. בביצוע ההזמנה זה 300. המשלוח חינם בדואר רשום (כשאתה מתקדם לסיום הזמנה זה מבקש ממך לבחור אפשרות משלוח ושם רואים את כל התמחורים). יש משלוח שליחים וכאלה בעלות נוספות, וכעקרון משלוח בדואר רשום עולה להם 19 ש"ח אבל הם סופגים את זה (לטענת נציג המכירות שלהם).

נראה לי שאני באמת אזמין 25 יח' בתור התחלה ואדווח כאן כשזה יגיע. מחר-מחרתיים יכול לצאת מבצע יותר משתלם על מדיות יותר איכותיות, ו-25 מדיות זה בכל זאת כמעט 110GB של גיבוי, אז זה יספיק בנתיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים