עבור לתוכן

איזה מאורר לקחת

Featured Replies

פורסם

האם כדאי לקחת מפנדה את של אנרמק עם 52CMF או בלו לד פאן סמארט של TT שיש לו עד 72 CMF אבל עד 48D לשתיתם יש בורר מהירות רק של TT יש אחד יתר טוב עי אי לו 3 דרגות קבועות. זה ידני לחלוטין. והאם 52CMF מספיק לגוף הקירור של X90 על 2.8C של אינטל? אני מתכנן OC כבד. הבעיה שאני לא יכול להסתדר עם 48DB כי עכשיו יש לי מאורר גם ידני שעובד על מדיום כי במקסימום אפילו במשחק אני לא מפעיל אותו זה נורא. אז האם שווה ללכת על אנרמקס עם 52CMF MAX או TT עם 72CMF MAX ההבדל ביניהם סמקסימום שהTT הרבה יותר רועש 48 לעומת 32 אבל לפחות אפשר לכוון את זה ידנית ויש עוד אפשרות שאפשר להוסיף תמיד לאומת להתקע עם 52 השאלה מה עדיף ומה מספיק. דרך הגב שתיהם עולים אותו דבר והשאלה אם מפנדה הTT עם הסמארט בלו פאן רואים בתמונה שאין את הבורר מהירות והקישור לאתר רואים אותו בתמונה. האם זה עם הבורר?

פורסם

עד כמה שאני יודע האנרמקס דוחף בסביבות 70CFM.

בדקתי באתר, ונראה לי שיש שם טעות, כי כתוב שב-2300RPM וב-2800RPM הוא דוחף אותה כמות, דבר שהוא לא הגיוני.

פורסם

יכול להיות שהסתכלת על גדלים שונים?

פורסם

נראה לי שאני צודק... בNEWEGG המאוורר מסומן כ-64CFM ב-2800RPM ו-52CFM ב-2300RPM.

בכל מקרה, שלחתי מייל לאנרמקס, נראה מה הם יגידו.

פורסם

עד כמה שאני יודע הSF BLUE LED

שקט ממה שרשום באתר יש לי X-BLOWER 40 ממ הוא מסוק ובקיצור SF IS DAMN GOOD

פורסם

בקשר לSF בלו לד, מממ הוא באמת מאורר טוב אבל הרבה אנשים שקנו אותו נתקלו בבעיות... אומרים שההלחמות של החוטים שלו מאוד מאוד חלשות ונטלשות בשנייה.

תעשה חיפוש בפורום לגביו ותראה תגובות של אנשים עליו.

פורסם

אחי כך את ה- sf blue led הוא חמוד לאלה ואפילו יצא לי להיתעסק איתו כמה פעמים מומלץץץץ

במיודח לעומת היריב שאתה מדבר עליו שהוא יותר רועש ומסורבל....

תיתחדשששש...

:xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

תתחדש עם אנרמקס. :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים