פורסם 2002 באוגוסט 2423 שנים מחבר AnyWay, אני מרגיש לבד בת'ראד הזה.. תמונות ריגול של BMW 6 Series. סדרת מכוניות הקופה האגדתיות של ב.מ.וו חוזרת.. המחשב בפנים נועד לביצוע אנאלזייה של הרכב בתנאים קיצוניים. שימו לב להסוואה הרבה על רכב הניסוי. גם החישוקים. ולמרות שהשמיטו את הסמל הכחול לבן עם המשבצות, השבכה הקידמית מסגירה את זהות התוצרת הבווארית. ממש כמו עם סדרה 7, ב.מ.וו לא עוצרת וממשיכה עם עיצוב ישבנים מעוררי מחלוקות.
פורסם 2002 באוגוסט 2423 שנים אני מרגיש לבד בת'ראד הזה..אם היית מביא גם קצת Babes חוץ מ Cars...זה הרי "Cars & Babes Thread" ;D
פורסם 2002 באוגוסט 2423 שנים מחבר צטער תחופ ההתמחות שלי נוגע ב-Babe אחת, שמה מאי.ותמונות של חברה שלי אני לא אפרסם בפורום.שמישהו אחר יקדם את הנושא הזה..
פורסם 2002 באוגוסט 2423 שנים צר לי שאתה לבד בת'רד הזה, אבל אני אנסה קצת להוציא אותך משגרת המכוניות עם בחורה שהיא לא בדיוק עונה על הדרישה Babes : הגברת הלו היא אודרי טאטו.
פורסם 2002 באוגוסט 2423 שנים omg מגיע לך באן רק על זה, יאללה לפטר ומייד :nutty: נ.ב: איך אני מת על הסמיילי הזה :jump1:
פורסם 2002 באוגוסט 2423 שנים צאו, צאו מהסרט......אני הולך לנהוג על החתיך הזה במשך 3 שנים, איזה כיף!לא רק אתה הולך לנהוג בו 3 שנים...
פורסם 2002 באוגוסט 2423 שנים למישהו כבר יצא לראות את ה Civic Type-R בארצינו?אמורים להתחיל לראות חמודות כאלה גונחות בכבישי ישראל כבר בימים אלה.
פורסם 2002 באוגוסט 2523 שנים מחבר אם כבר אלא אז GTA, ובקרוב תצא ה-147 GTש ארסים ואיטלקית מתמיד...נ.ב, דמיטרי אני מבקש ממך להוריד את החתימה, בפורומים שלנו לא מקובל להשתמש בחתימות גרפיות, במיוחד לא בגדלים כאלה.הורד אותה או שתקטין את מימדיה ככה שלא יפריעו לדיונים ויתפסו נתח גדול מכל הודעה שלך.
פורסם 2002 באוגוסט 2523 שנים מחבר אלפות, אה.. את זה כבר הראתי? עבדכם הנאמן ליד AlfaRomeo 156GTA... ועוד איזה נספח.
פורסם 2002 באוגוסט 2623 שנים בטח זה ממש כאב אם עדיין הוא לא הגיב ;D "אורי, מי זאת הבחורה הזאת שהצטלמתה איתה בתערוכת המכוניות הזו?" "מה? על מה את מדברת?" *SLAP*
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.