פורסם 2002 באוגוסט 2923 שנים מחבר המכונית הכחולה מאחורי האסטון מרטין היא גם אסטון מרטין? לא, זוהי הלוטוס אליס, בבקשה: למידע נוסף.
פורסם 2002 באוגוסט 2923 שנים מחבר אני יכול להביא לכם תמונות של פררי ופורשה שצילמתי בשויצריה למה אתה מחכה?! קצת זקנה לא? : קצת, שנת 99'. אם לך יש דברים יותר יפים, אנחנו נשמח לראות..
פורסם 2002 באוגוסט 2923 שנים 99 מי הבחורה או המכונית? ;Dבישראל היא לא הייתה עם דלת אחת או שכן ואני מדמיין דברים
פורסם 2002 באוגוסט 2923 שנים מחבר המכונית כמובן,ואתה צודק לארץ לא הגיעה הגרסת השלוש דלתות, אלא רק גירסת החמש והסטיישן.
פורסם 2002 באוגוסט 2923 שנים הנה כמה תמונות של מכוניות שצילמתי כאשר הייתי בברצלונה לפני שנה וחצי : Opel Speedster - בשדה התעופה בפרנקפורט, גרמניה. Porsche Boxster - ברצלונה. Porsche Turbo וכן, זה אני התמונה האחרונה. 8)
פורסם 2002 באוגוסט 2923 שנים מחבר All I have to say Dude ia: wow! Some really nice shit! The Only problem What you showed as Carrera.. Well It's not, It's Boxster.
פורסם 2002 באוגוסט 3023 שנים אתם פיספסתם את מהות התמונות, אני לא יכלתי להסיר את עיני מהפיאט הלבנה ,חדשיה וזוהרת ליד הגרוטאה ההמונית שלכם... נעשה לכם טובה קטנה? שונא את המכונית. לא יודע למה אבל הנה היא: 2002 Subaru impreza WRX STi לא מגיע לה יותר תמונות.... למרות שזו חביבה.... עכשיו איזו BABE? אני חייב להגיד, שקר לה........ ;D ועכשיו VIPER!!! אבל יש איזה משהו לא בסדר בתמונה,,,, לא נורא תסדרו ככה לא? ;D
פורסם 2002 באוגוסט 3023 שנים אני לא יכלתי להסיר את עיני מהפיאט הלבנה ,חדשיה וזוהרת ליד הגרוטאה ההמונית שלכם... אין כמו פיאט Tipo אה?! אני זוכר שהייתי מתלהב מהטיפו עם לוח מכוונים דיגיטלי מלא בצעירותי, עד שכמה נהגים אמרו לי שהמערכת האלקטרונית שם מתקלקלת כל שני וחמישי. גם הפיאט שלנו ספגה לא מעט בעיות אלקטרוניות, אבל זו היתה הבעיה העיקרית שלה... בעיות מכניות כמעט ולא היו בכלל.
פורסם 2002 באוגוסט 3023 שנים או קיי זה יפה. אל תסתכלו על התמונה עוד!!! ראיתם מהיר ועצבני? השוטר נוהג במכונית כתומה כזו עם ציורים בצד? זוכרים איך קוראים לה? ואיך היא נראתה? ושהדלתות נפתחו כמו באוטו רגיל? TOYOTA SUPRA.....שד"א אםם מישהו רוצה כל שישבת בספורטק חונה אחת כזו אדומה עם כנף כמו של נשר.... אז הנה תמונות, חיפשתי הרבה כדי להראות לכם... אחד המדהימים... זה באמת מודינג.... אחחח איזו חליפה היא לובשת... דרך אגב, היא מגיעה ב בערך 2.8 שניות ל -100........ ככה, דרך אגב, היא נראת בבגדים לא רישמיים.... איזה תחת אהה?? זה מגיע "רק" ב 4 שניות ל-100
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.