פורסם 2004 באוקטובר 921 שנים מישהו פה משתמש בתוכנה ASTON? כי יש לי כמה בעיות איתה אולי מישהו יכול לעזור לי
פורסם 2004 באוקטובר 921 שנים ברוך הבא לפורום. תעיין בבקשה בחוקי הפורום ותשנה את הכותרת שלך לכותרת עניינית יותר.
פורסם 2004 באוקטובר 921 שנים מחבר אמממ למי שעובד איתהאז התוכנה לפעמים קורסת לי בלי סיבה מישהו יודע מה לעשות?עוד דבראני רוצה לתרגם את התוכנה יענתו להפוך שההתחל יהיה בצד ימין והשאר בצד שמאלכמו ווינדוס בעבריתוגם את הפלאגיםמישהו יודע איך אפשר לערוך תקבצים?
פורסם 2004 באוקטובר 921 שנים אני מאמין שתקרא בפורומים שמדברים על אסטון תמצא דרכים ותוכנות שיעזרו לך להכין THEME משלך כמו ווינדואס בעברית,לגבי התקלה של האסטון שנופל, זה קורה לי רק שאני משתמש בפלאגאין של ה DISKS יעני שמראה את כל הכוננים הקשיחים, ואז אני מחבר את ההארד דיסק הנייד שלי, ואני עושה ריסטרט, ואז יש תאייקון של הדיסק מהפלאגאין, ואז אני מנתק את הדיסק, הוא עושה את ה ERROR הזה כי כאילו חסר לו את ההארד דיסק, אז פשוט אני מכבה את הפלאגאין ומחזיראולי אצלך זה גם משהו עם הפלאגאינים אני לא יודע, חוץ מזה אין לי בעיותתנסה אולי לשדרג גירסא
פורסם 2004 באוקטובר 1021 שנים אני התקנתי אותה והעפתי אותה יותר מהר ממה שיכול להיות תוכנה על הפנים משנה את כל ממשק השולחן עבודה ללא נוח לדעתי .לא ממליץ כלל להתקין.
פורסם 2004 באוקטובר 1021 שנים מחבר אם לא ההית מעיף אותה כל כך מהר ההית רואה שאפשר לשחק עם אפשרויות הממשק גם דרך התוכנה וגם דרך עריכת הקבצים...אממ אולי מישהו בכל זאת יודע איך לערוך פלאגים ולתרגם אותם לעברית? ???
פורסם 2004 באוקטובר 1021 שנים ברוך הבא לפורום. תעיין בבקשה בחוקי הפורום ותשנה את הכותרת שלך לכותרת עניינית יותר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.