פורסם 2001 באוקטובר 2824 שנים יש לי בעיות במחשב כל פעם שאני מריץ משחק הוא נתקע באמצע! הוא עושה RESTART טוב את בעיית ה IRQ תיקנתי עכשיו בעיה אחרת:Specsamd1.4WindowsXP Latest Via 4ini3D Prophet 4500Hercules Gaming Theatre XPLatest prophet dirvers + gtxp driversMobo Iwillkk266latest bios version
פורסם 2001 באוקטובר 2824 שנים מחבר תגידו זה אמור להיות פורום של עזרה?או פורום כדי לצחוק על אנשים אולי תעזרו קצת? :'(
פורסם 2001 באוקטובר 2824 שנים אם אתה לא מבין במחשבים בערך כמו ביל גייטס...אל תכתוב כלום באתר הזה... אני כתבתי ולקחתי בחשבון שיצחקו עליי...
פורסם 2001 באוקטובר 2824 שנים תהיה יותר ספציפי , איזה משחק , איך הוא נתקע בדיוק , מה הדבר האחרון ששינית ?
פורסם 2001 באוקטובר 2824 שנים אני לא מבין מה אתה לא מבין PrototypE ? ? ? יש לו בעיה והוא מציג לנו את מפרט המחשב! השלב הבא נתחיל לקרוא מחשבות של משתתפים בפורום... כולם מתבקשים להתקין Telekeniss בכדי שנוכל לעשות זאת.... :
פורסם 2001 באוקטובר 2824 שנים חחחחחחחחחחחחחחח גם לי יש את אותה בעיה רק שלי יש וין 98: ;D. כל המשחקים נתקעים לי חוץ מ OperationFlashpoint (המשחק האהוב עליי) ! אני נכנס אליהם ורק מתי שמתחיל המשחק הוא נתקע והסאונד גם נתקע כאילו הוא חוזר על עצמו וחוזר וחוזר בלי סוף :'(! מחר אני מתכוון לפרמט למרות שממש אין לי כח :-/! ניסיתי כבר הכל להתקין נורטון יוניטיליס וכל השטויות :-[.
פורסם 2001 באוקטובר 2824 שנים או הלוח או הספק או המעבד זקוקים להחלפה.אם הבעיות חוזרות בעת הפעלת דברים אחרים תחליף זיכרון.
פורסם 2001 באוקטובר 2824 שנים לפי מה שאני מבין, לאתלון 1.4 יש תצרוכת חשמל של מאיץ חלקיקים אז אם אין לךספק כח 300w אז די יתכן שזוהי הבעיה...אגב, גם אם יש לך ספק מתאים יתכן שהוא פשוט לא סוחב...הספקים שבאים עם המארזים ה"רגילים" נוטים להיות באיכות ירודה.
פורסם 2001 באוקטובר 3124 שנים מחבר טוב 1. אין לי בעיה בטמפ' יש לי 45 מעבד 24 מארז 2. יש לי ספק 300W 3. המשחקים הם כל המשחקים החדשים Flight Sim,F1 אבל שמתי לב מתי שאני מוריד ת Hardware acceleration זה הופך את זה ל SOFTWARE וזה לא נתקע אבל זה סתם בדקתי וזה פשוט מגעיל למה זה SOFTWARE ואני רוצה OPENGL!!#!@#!@ או DIRECT3D אז מישהו? יש לי 3D Prophet 4500 64MB זה לא כרטיס ל SOFTWARE
פורסם 2001 באוקטובר 3124 שנים מחבר זה לא הכרטיס מסך אחרת ה FORUMS של HERCULES הייו מוצפים בשטויות למה זה לא פועל בלע בלע בלע....
פורסם 2001 באוקטובר 3124 שנים טוב1זה הופך את זה ל SOFTWARE וזה לא נתקע אבל זה סתם בדקתי וזה פשוט מגעיל למה זה SOFTWARE ואני רוצה OPENGL!!#!@#!@ או DIRECT3D אז מישהו?נראה כמו בעיה בכרטיס מסך, ייתכן שאין לך דרייברים עדכניים לwindows xp .אם לפני התקנת הxp הכל עבד כמו שצריך אז זאת כנראה הבעיה.
פורסם 2001 באוקטובר 3124 שנים מחבר נוו יופי גם ב FIFA 2002 זה נתקע =[אני יודע מה הבעיה כאשר אני משנה ת VIDEO MODE ל OpenGL או DIRECT3Dזה נתקע אבל שאני שם את זה על SOFTWARE זה הכל פועל טוב אבל זה נראה כמו איזה כרטיס מלפני חמישים שנה :'(יש לי תדריבים של XP החדשים של HERCULES.אני ממש לא יודע מה הבעיה.
פורסם 2001 באוקטובר 3124 שנים אולי הכרטיס שלך הלך חלקית לעולמו.... כי לחבר שלי הייתה פעם גם בעיה כזאת שמשחקים נתקעו, ואני חושב שהיה לו הרקולס, קיצר הוא החליף אותו ומאז הכל עובד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.