פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים נראה לי שיש משהו לא טוב במחשב או משהו....רק ווינאמפ ואיי סי קיו עובדים...אלה המעלות:לוח אם - 24מעבד - 58הארד דיסק - 30יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 2.0וקירור רגיל של אינטל....לא נראה לי שהמעבד צריך להיות גבוהה כלכך נכון?אח"כ סיימתי לשחק קאונטר המעבד היה על 63 מעלות פתחתי את המחשב בזמן שהוא עובד נגעתי בגוף קירור והוא היה חם החזרתי את המבט שלי לתוכנה(aida32)והמעבד שלי עכשיו 32 מעלות...יש מצב שהסנסור לא טוב או משהו??
פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים יש מצב שהסנסור לא טובויש מצב שגם המעבד שלך מאוד מתחמם...כמה מאוררים יש לך ואיפה והאם הם מוציאים/מכניסים?
פורסם 2004 באוקטובר 921 שנים מחבר אתה צריך אחד שיוציא אוויר מאחורי המעבדאיך יוציא מהאחורי המעבד שכחת שיש שם את הלוח אם??
פורסם 2004 באוקטובר 921 שנים מה המאורר ההוא עושה מתחת לכרטיס מסך?! מאיפה הוא לוקח אויר?! שים אותו בגב של המארז...מתחת לספק!
פורסם 2004 באוקטובר 921 שנים מחבר מה המאורר ההוא עושה מתחת לכרטיס מסך?! מאיפה הוא לוקח אויר?! שים אותו בגב של המארז...מתחת לספק! מה הוא עושה?? הוא מקרר את הכרטיס מסך....ויש כבר מאוורר מתחת לספק..... תמונה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 באוקטובר 1021 שנים עושה רושם שההיטסינק לא מחובר טוב למעבד או שאין משחב טרמית מספיק/טובה אולי המאוור של המעבד חלש / דפוק ?
פורסם 2004 באוקטובר 1021 שנים מחבר אולי זאת באמת הבעייה עם המשחה הטרמית כי זאת אותה מדבקה טרמית שקיבלתי שקנייתי את המחשב מלפני שנתיים...המאוורר בסדר גמור של אינטל העלוב הזה חחחח ואני יבדוק בביוס באמת....
פורסם 2004 באוקטובר 1021 שנים חחח מדבקה טרמית עאלק ! תעשה לעצמך טובה ותקנה ארקטיק סילבר 5. קודם תשים את המשחה ואח"כ תחשוב על מאוורר או היטסינק חדש
פורסם 2004 באוקטובר 1021 שנים מחבר קבלו את המעלות עכשיו....שהקאזה עובדת והאיי סי קיו....לפי דעתי זה הסנסור....?[attachment deleted by admin - 90 dayss]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.