עבור לתוכן

האם אפשר להתקין גוף הקירור SP-97 של Thermalright ללא מאורר ויעבוד בסדר?

Featured Replies

פורסם

והמעבד יחזיק מעמד והטמפרטורות יהיו תקינות?

פורסם

תלוי איזה מעבד ואיך האוורור במארז שלך.

אם המעבד שלך הוא מעל לAXP1700 t-bred ותחלופת האויר במארז לא אופטימאלית , עדיף שלפחות תשים מאוורר שקט על הSP97

היעוד האמיתי שלו הוא להיות עם מאוורר ולא פאסיבי, אך נראו כמה נסיונות שהוא יהיה פאסיבי וזה הניב ביצועים סבירים עם טמפ' חדר ממוצעת של 25 מעלות וסירקולציה טובה במארז.

פורסם

אם זה היה למשל ה XP120 אז זה היה יכול להיות פחות בעייתי כי את החום הוא היה פולט יותר טוב.

אבל כאן זה גם מנוחשת אז אני חושב שעדיף שתשים מאוורר. וכמו ש SUBX אמר, שים מאוורר שקט כלשהו, לא חסר ;).

אחד שקט בלי הרבה עוצמה אלא שייתן קצת אוויר לפחות ובשקט.

עריכה: משהו כמו ENERMAX 92MM במהירות הנמוכה ביותר. שקט ונותן אויר בצורה מכובדת בהחלט.

פורסם

ממש לא ממליץ, מהניסיון שלי זה הוביל לריסט בגלל טמפרטורה גבוהה מידי , והמארז היה מאורר בצורה סבירה..

בתור קירור פסיבי למעבד נורמלי שפולט מעט חום, אתה יכול ללכת על הזלמן 6000 (ה"מניפה")

או על הסינק עצום של טרמלטייק, שעד כמה שידוע לי לא זמין על המדפים בארץ...

http://www.thermaltake.com/coolers/cl-p0019Fanless103/cl-p0019fanless103.htm

קח בחשבון שהוא לא יניב תוצאות מדהימות כל עוד המאורר מאחורה לא יזרוק עליו אוויר בצורה סבירה,

הוא אמור להגיע כמעט עד הדלת (::)), ובנוסף הוא שוקל 750גרם.

בגלל זה העדפה האישית שלי זה סינק של טרמלרייט הכולל היטפיפס, לדוגמא סדרת SP ו XP, ובתוספת של מאורר שקט וזול..

פורסם

גם הייפר 6 מעולה בתור היטסינק פסיבי בלי מאורר!! ושמעתי שהוא מחזיק 46-47 מעלות בלי מאורר שבא איתו :silly: :silly:

זה מעולה!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים