פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים יש לי בעיה, ה - Media Player Classic לא נותן לי להוסיף כתוביות :'( את ההודעה הנ"ל אני מקבל כאשר אני מנסה להוסיף כתוביות : ניסיתי לשנות משהו בהגדרות כדי שזה יעבוד ושום דבר לא השתנה, עדיין לא עובד. ניסיתי להפעיל כל מיני סרטים בכל מיני סוגים שונים של פורמטים והתוכנה לא נותנת בשום מצב, לא בפורמט Avi ולא בפורמט MPEG וכו' ... למישהו יש מושג מה אני אמור לעשות ? אולי צריך לשנות הגדרות ספציפיות ? :-\ תודה מראש, The Wizard עריכה - הסתדרתי, מצטער על פתיחת הת'רד :-[
פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים מי משתמש בזה לכתוביות? תשתמש בBSPLAYER ....אם אתה רוצה יש לי גגרסאת פרו שלה הכי חדשה מלאה, תן ציוץ וזה במייל שלך
פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים [ltr]there's a reason it's call BSplayer it's because it's BullShitplayer. MPC ownz.[/ltr]
פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים מחבר יש הבדל משמעותי בין Media Player Classic ל - BSplayer ?כלומר, אני רוצה תוכנה פשוט רק להוספת כתוביות וכד' ... ה - Media Player Classic היא ממש נוחה לי, פשוטה מאוד בלי הרבה שטויות.יש משהו ב - BSplayer שאין ב - Media Player Classic ?The Wizard
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.