פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים http://www.cdrinfo.com/forum/tm.asp?m=82679&mpage=1&key=?מתחת לתמונה של DVD INFO יש ATTACHMENT... כנסו אליו ושם יש את העדכוןמישהו בדק אותו?אמור לתת תמיכת ביטסטינג רק ל DL... מה זה השטויות האלה... אני לא מבין את NECסהכ אני מרוצה, למרות שתמיד יהיה נחמד לראות שיפורים רציניים יותריום טוב!יניב
פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים מחבר אה, ומה שמוזר זה שתמיד יש לי את האופציה לשינוי גם בגרסא 2.16... והיא לא אמורה לתמוך בביטסטינגאני לא מבין למה NERO לא קולט שאין לי תמיכה כזאת ומוריד את האופציה לגמרייכול להיות שזה כן עובד ואני לא יודע?יניב[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים אולי זה עובד רק על DL אבל לא על +R רגיל.עריכה:Supports only bitsetting for DVD+R DL media, Doesn't support Ritek DL
פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים מחבר אוקיי, שנייה אני ישים דיסק SL רגיל, נראה אם הוא עדיין יעשה לי את זה... (אני בטוח שכן, אני יבדוק) כן, הוא עדיין רושם לי את האופציה גם מתי שיש דיסק ריק בפנים לא יודע למה... אגב, צרבתי את הגרסא החדשה נראה לי כאילו הכל עובד טוב... אפילו לא סגרתי כלום חחח איזה שכונה הולכת פה היו לי בזכרון איזה 1GB של תוכנות (וואו איזה גיבור אני ) יניב
פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים מחבר ולמי שמעניין איך נראה המסך של NERO עם הגרסא 2.17... אותו דברחברה תעדכנו יאללה!יניב[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים צרוב דיסק רגיל +R ונראה אם יכתוב ב BOOKTYPE ב DVDINFOPRO שזה DVD ROM. ממש לא בטוח.
פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים קראתי את הטרד. הם אומרים שזה לא תומך בביטסטינג ל +R SL רק ל DL.הם אומרים ש 2.07 תומך בביטסטינג אבל אני לא יודע אם זה יתאים לצורב שלך ואם זה רשמי.
פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים מחבר אני יודע שזה לא תומךהשאלה שלי הייתה למה NERO מראה לי את האופציה... אבל לא משנה כנראה שזה BUG או משהו כזה2.07 יעבוד, אבל זה לא רשמי...יניב
פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים NEC בבעיה. הם צריכים את ה DVD FORUM בגלל שהם חברים בו ורוצים את התמיכה שלו ב HD-DVD אבל לפי התקנים של ה DVD FORUM ביטסטינג ל +R SLזה "לא חוקי". ילדים. הם עכשיו רצים אחרי מיקרוסופט שיכניסו את ה HD-DVD ל XBOX בגלל שסוני הכניסו ל PS3, אבל מיקרוסופט לא נותנים תשובה חיובית.
פורסם 2004 באוקטובר 921 שנים בשביל זה יש את הפירמוור של TDK, עם תמיכה בביטסטינג ל-SL ובריטק DL, למי שצריך.
פורסם 2004 באוקטובר 921 שנים סעמאק דווקא חיכיתי לקושחה הזאת,קיויתי שהיא תתמוך בביט סטינג ל R+ ולהעיף את ה riplock (מישהו בדק את זה?) ומה הקטע עם ה RPC?
פורסם 2004 באוקטובר 921 שנים מחבר מה הקטע עם RPC? פשוט מאוד... הם מגבילים אותך לפי האזורים של ה DVDאתה יכול לשנות 5 פעמיםאם אני לא טועה, אתה מעדכן FW וה 5 פעמים מתאפסים חזרה ל 5 החלפות... אז ככה שאם בטעות אתה תקוע תעדכן FW ותקווה לטובאין פחד בלהתקין את ה FW של TDK, זה אותו כונן וזה פשוט עובד.יניב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.