עבור לתוכן

ביצוע אוברקלוק כללי

Featured Replies

פורסם

זה לא קשור למעבד בכלל , יש לך סוקט 478 , ולכן זה מתאים. , זה גם יתאים למעבד 1.6GHZ אם אתה מבין אותי...

בקשר למאורר מארז , לא לקחתי.. , לא צריך , הקירור למעבד יספיק לו המאורר ששמתי , כי הוא מאלומיניום(יודע להיפטר מחום יותר טוב מנחושת ולכן לא צריך זרימת אוויר טובה במארז)

פורסם
  • מחבר

זה לא קשור למעבד בכלל , יש לך סוקט 478 , ולכן זה מתאים. , זה גם יתאים למעבד 1.6GHZ אם אתה מבין אותי...

בקשר למאורר מארז , לא לקחתי.. , לא צריך , הקירור למעבד יספיק לו המאורר ששמתי , כי הוא מאלומיניום(יודע להיפטר מחום יותר טוב מנחושת ולכן לא צריך זרימת אוויר טובה במארז)

כנראה שלא ראית את השאלה ששמתי בקשר לכרטיס מסך (בגלל שערכתי את זה ברגע האחרון), הכרטיס מסך ישאר בטמפרטורות טובות גם לאחר אוברקלוק רצחני?

ושאלה אחרונה ואז נשיקת לילה טוב , אתה בטוח שהחלקים ששמת יספיקו לקירור המערכת ושום רכיב לא ייפגם כתוצאה מהאוברקלוק?

ועוד דבר אחד ואחרון נשבע לך :)

עד כמה אני אוכל לשפר את החלקים שלהם אני אעשה אוברקלוק?(זכרון,מעבד,כרטיס מסך)

נ.ב אם שכחת זה המפרט:

CPU: P4 2.53 ghz

Mobo: ASUS P4P800 Deluxe

RAM: 2X256 DDR 333 Mhz

VGA: ATi Radeon 9500Pro

פורסם
  • מחבר

טוב עשיתי סיכום כללי של דגמים וזה מה שאני מתכנן לקנות:

קירור לכרטיס מסך: Arctic-Cooling ATi Silencer 1 115 ¤

מאוורר למעבד: ENERMAX 120MM Ball Bearing fan 100 ¤

לוח קירור למעבד: Thermalright XP-120 for Pentium 4 AMD Athlon64 326 ¤

קירור לזיכרון: Thermaltake RAM Heatsink Copper 48 ¤

תגיבו בבקשה: האם זה מספיק? האם החלקים טובים?דברו.

:P

פורסם

מצויינים. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

Coolermaster CRC-U01 Copper Memory Heat Sinks זה נחשב קירור טוב לזכרון?

פורסם

עוד פעם , זיכרון לא צריך קירור!!! , במיוחד שאתה לא נראה לי הולך לעבור את המהירות סטוק שלו(גם שהמעבד יהיה על 3200MHZ הזיכרון עדיין יהיה בסטוק!)

בקשר לקירור של הכרטיס מסך! , זה VGA Silencer Rev 3.0 ב115שקלים , ולא הATI Silencer 1 , כי הATI 1 לא בטוח יתאים כמו שאמרתי , אז תיקח VGA SILENCER , שהוא גם ככה קירור מעולה...

הקירור למעבד הוא פשוט מפלצתי ונחשב לאחד הטובים ביותר... יספיק לך לכמעט כל אוברקלוק שרק תרצה... , והמאורר מעולה... , ועוד פעם , תוריד את הקירור של הזיכרון כי זה ממש לא נחוץ , ותשים VGA SILENCER במקום ATI SILENCER 1...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים