עבור לתוכן

בלוק המים החדש שבניתי בתמונות

Featured Replies

פורסם

מקס' 4 תמונות לכן כאן השלבים באופן "גס"

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

יפה מאוד. איך הביצועים ? אין נזילות ? כמה עלה להכין ? מה עשית ואיך ? תסביר קצת, כי קשה להבין רק מהתמונות..

פורסם

וואלה !

ממש מגניב!

לא ראיתי אף פעם בלוק בנוי מרשת פשוטה למרות שמבחינה הגיונית זה אמור להיות מצויין.

מחכה לשמוע תוצאות :cool2:

פורסם
  • מחבר

הבלוק בנוי משתי חתיכות : הבלוק והכיסוי שמחזיק את הצנרת .

הבסיס הוא 4X4X1ס"מ נחושת . השתי וערב נוצר ע"י דרמל עם דיסק יהלום.

החורים נקדחו ע"י דרמל ומקדח שקיבלתי מרופא שיניים .

הצנרת היא צנרת סיליקון שהקוטר הפנימי שלה גדול ב1מ"מ מפיות שיושבות במכסה.

הבסיס והמכסה הולחמו עם בדיל ו"נייר" נחושת.

תמונת הפיה היא של בניה ששונתה אבל הרעיון הוא צינור רחב ופיה צרה יותר . ניסיתי להמנע מזויות חדות עד כמה שאפשר.

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

VERY NICE

ח"ח על ההשקעה

פורסם

"צנרת סיליקון" - היא גמישה(ללא התקפלויות וסתימות)? -האים ניתן להשיג בגדלים שונים?

והכי חשוב: איך ניתן להשיג?

:P מצטער על כל השאלות אבל הצנרת ממש תוקעת אותי!

פורסם
  • מחבר

בודאי שיש כל מיני גדלים וקטרים ועוביים . תמצא אצל ספקי חמרי גלם לפלסטיק / גומי . צלצל .. דפי זהב .

1מ' עולה כ 15שקל.

הצנרת פשוט מעולה . גמישה מאד , לא מתרחבת בכלל , וקוטר הכיפוף שלה טוב יותר מהצנרת הפלסטית הרגילה.

בתוך המחשב יש לי רק סיליקון - למפצלים - ומהם צנרת רגילה למשאבה וחזור.

פורסם

נראה מעולה , יש כבר תוצאות ? :D

פורסם

ממש יפה! :yelclap:

פורסם

נראה מצוין, עיצוב פשוט וטוב, לא יזיק כזה שיוף \ הברקה. שמת אותו כבר מעל נר לבדוק מה הוא יכול לעשות? :jump:

פורסם

יצירתי ביותר :)

כניסה אחת וארבע יציאות ??

הבלוק אולי מעניין ויצירתי אבל התכנון לא אפטימלי...

פורסם

אני מכין גם בלוק. אבל הגעתי למסקנה שעם זרימה חזקה מספיק של מים

(שתי משאבות של 1200) עדיף שהבלוק יהיה פשוט פלטה הכי דקה שאפשר. כלומר שהמים יעברו כמה שיותר קרוב אל המעבד וכל השאר שולי. אני טועה?

פורסם
  • מחבר

The Byter - אין אזורים מתים בפינות , אין חשיבות לאן המים מעדיפים ללכת בבלוק , כל המים יוצאים באותה המהירות

Th3W4ve - נכון. אבל לא חסר חשיבות אלא פחות חשיבות . חשוב שטח פנים גדול (ולכן צלעות קרור) קרוב למעבד. דק מדי עלול להתעקם בהרכבה.

החום שמופק מהמעבד הוא למעשה בצורה דומה ללהבת נר (שמופקת ממשטח מלבני) .

אבל הIHS - הסינק שבא כחלק מהמעבד דורש שטח פנים רחב יותר מזה שמתאים לליבות הקטנות, לסילוק כל החום .

לכולם: יש לי רדיאטור שבניתי אבל הוא קטן-חלש מידי , ולכן יש לי בעיה של התחממות המים במשך היום. בנוסף זה לוח חדש ומעבד חדש ו3 בלוקים על אותה המשאבה . כך שקשה לי לומר מה ואיך השיפור . מה שכן , הוא לא גרוע מהבלוק הקודם, שמחובר לNB , שמבוסס על קופסה פשוטה ובסיס שטוח אבל מכסף.

הטמפ' הן בערך SYS + 10 עד 14 . תלוי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים