פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים לחברי הפורום היקרים אני מעוניין בהמלצה לסטיק בודד של זיכרון pc3200 נפח 512 MB- עד 700 שח או באיזור הקרוב . הסטיק מיועד לocהסטיק מיועד ל AMD64BIT - לוח -DFI LAN PARTY UT NF3 250GB או CHAINTECH ZNF3 250 GBאו גירסה 2 עם קירור אקטיבי EPOX 8KDA3Jתלוי איזה מחיר אני אקבל עליהםבתודה מראש לכל העוזרים.jingel
פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים קח ADATA 500MHz מKSPבעיקרון תיכול לקחת גם OCZ, CORSAIR אבל הADATA מצויין
פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים מחבר קח ADATA 500MHz מKSPבעיקרון תיכול לקחת גם OCZ, CORSAIR אבל הADATA מצוייןתודה עוד מישהו ???אם אפשר - תוכלו גם להסביר מדוע אתם ממליצים על זיכרון זה או אחר .jingel
פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים הזיכרון הזה מעולה אבל אני לא ממש בטוח לגבי שילוב שלו עם AMD כי בוא נגיד ככה שעם הזיכרון במהירות 500MHZ אתה הולך לעשות OC לא מהעולם הזהבקיצור אם אתה לוקח את הזיכרון הזה עם הלוח של DFI (אם אני לא טועה הוא המיוחד ל OC) אתה הולך להפגיז כמו שצריךוהזיכרון הזה טוב כי הוא רץ ב 500 MHZ וגם יש לו קירור נחמדואל תישכח קירור למעבד מאוד חשוב
פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים מחבר תודה גם לך אבל למה אם כך יש הודעה של מישהו שיש לו בעיות עם הזיכרון הזה??-- ממש הודעה לפני או אחרי ?וגם - למה ממליצים בanandtech על ocz pc3200 el platinum rev.2או gail pc3200 ultar xכ oc הכי טובים לamdאני לא רוצה להוציא סתם כסף אלא בחוכמה - משהו טוב עם ביצועים טובים ולאשיפור ב4% או משהו כזה.בanandtech הם הצליחו להביא את הזיכרונות האלה ל 600מ"ה.ושוב תודה jingel
פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים כמו שאמרתי לך מקודםה 500MHZ יותר מידי גבוה ל AMD מכיוון שAMD רץ על MHZ נמוך יחסית לאינטלאבל אם תיקח את הזיכרון הזה עם הלוח שאמרתי לך ה DFI אתה תצליח להוציא OC מאוד מרשיםאבל אם אתה לוקח לוח אחר כמו ה אפוקס שדרך אגב גם מאוד טוב ל OC (אבל לא כמו ה DFI) אז עדיף לקחת זיכרונות במהירות 400MHZ עם cas נמוך וקירור עוד יותר טובאבל חכה לעוד דעות מאנשים
פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים מחבר באשר לקירור - דומני שהזלמן 7000 שלי יעשה את העבודה .אבל מה זאת אומרת ש 500 מ"ה זה יותר מידי גבוה לamd - אז למה ממליצים עליו.וכן נראה לי שעקב מחיר גבוה של שני הלוחות האחרים אני אאלץ "להסתפק" ב epox.וכעת - מה תהיה בחירתך לזיכרון - אם הבנתי נכון אז אין צורך ממשי ב cl2 כי ההפרש בביצועים הוא ממש נמוך בינו לבין cl2.5.jingel
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.