עבור לתוכן

בעיות CRC ERRORS בהורדת קבצים

Featured Replies

פורסם

אני משתמש בתוכנת FLASHFXP במספק אתרים. בזמן האחרון, אני מקבל שגיאות בפתיחת קבצי RAR מסויימים. אני מוחק את הקובץ ומוריד אותו מחדש והכל תקין, כלומר הבעיה היא לא באתרים סביר להניח, מה גם שאני נתקל באותה בעיה בכמה אתרים.

אני חושד בראוטר שלי (הDLINK 614+ הידוע לשמצה...)

אני מקבל גם בעיה בגלישה רגילה באינטנרט לפעמים. אני מקבל הודעה שהדף לא נמצא, אבל הוא מעלה אותו לאחר רענון.

לעומת זאת, קבצים שאני מוריד דרך הEXPLORER או הGETRIGHT תקינים לחלוטין תמיד...

מישהו יכול לטכס לי עצה? ;)

פורסם

אני משתמש בתוכנת FLASHFXP במספק אתרים. בזמן האחרון, אני מקבל שגיאות בפתיחת קבצי RAR מסויימים. אני מוחק את הקובץ ומוריד אותו מחדש והכל תקין, כלומר הבעיה היא לא באתרים סביר להניח, מה גם שאני נתקל באותה בעיה בכמה אתרים.

אני חושד בראוטר שלי (הDLINK 614+ הידוע לשמצה...)

אני מקבל גם בעיה בגלישה רגילה באינטנרט לפעמים. אני מקבל הודעה שהדף לא נמצא, אבל הוא מעלה אותו לאחר רענון.

לעומת זאת, קבצים שאני מוריד דרך הEXPLORER או הGETRIGHT תקינים לחלוטין תמיד...

מישהו יכול לטכס לי עצה? ;)

עצות אני לא יכול לתת לך, אבל אם צעירים עוד מכירים את המילה "לטכס" כנראה שלא הכל אבוד במערכת החינוך שלנו :)

במחשבה שניה, מכיוון שלתת עצות לא עולה כסף (ולתת עצות זה המקצוע הרשמי של כל הישראלים), הנה כמה ניחושים פרועים ולא מבוססים על חשבון הבית:

אתה יכול לנסות להוריד את ה- MTU (גודל החבילה המקסימלי) - יש תוכנות שקובעות את זה, אהי לא זוכר שמות.

אם בחלק מהתוכנות זה לא קורה, יכול להיות שהבאג קורה רק כשהחבילות גדולות ואולי רק FLASHFXP משתמש בחבילות גדולות

גם אם זה פותר את הבעיה שה לא אומר שאין באג בראוטר. חפש עדכוני קושחה בשבילו.

אם יש לך סוויצ' חיצוני אתה גם יכול לנסות לנתק אותו ולהתחבר ישירות לראוטר. נתקלתי ביותר מסוויצ' אחד שנדפק סתם כך (הסוויצ' הקודם שלי התחיל להזריק שגיאות בקצב גבוה. הנוכחי סתם משתגע ונתקע בערך אחת לחודש).

הבעייה השניה שלך נשמעת לי כלא קשורה לבעיה הראשונה. חפש משהו בכוון של הגדרות ה-DNS (אולי הגדרת רק DNS אחד ולספק שלך יש ראשי ומשני ואחד מהם לא עובד טוב).

פורסם
  • מחבר

יש לראוטר עדכון, אבל ניסיתי אותו בעבר והוא בכלל לא התחבר לאינטרנט, כנראה לא מתאים לארץ.

את שאר הדברים שאמרת אני אנסה

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים