עבור לתוכן

רוצה לשפר את הקירור שלי עם רעיון מטורף ולא רגיל...מי יכול לעזור??

Featured Replies

פורסם

אז קודם כול זה המפרט של המחשב שקניתי..

מעבד: פרסקוט 3 גיגה

לוח: asus p4c800e-deloxe שזה הלוח הכי טוב לפנטיום 4 לפי הבנתי..

זיכרון: geil 2X256 doul memory gold pack

כרטיס מסך: אני לא אדם של משחקים לכן ati 9600 asus

הרדיסק : 200gb sata 8 mb

צורד דיי ויי די וכו כוו

עכשיו קירור..: thermaltake aquarius 2 והוספתי עוד רדיאטור להרכה כדי שהטמפרטורה תהייה יותר טובה..

מארז : thermaltake xaser 3 v1000d

ספק: thermaltake purepower 480w

בעיקרון זה כול מה שקניתי..

עכשיו עם כול החומרה הזאת אחרי עידכון bios וכו וכו

הצלחתי להגיע ל3.6 mhz

במעבד.. וטמפרטורה של 44 מעלות באופן קבוע.. וכאשר אני משחק הטמפרטורה עולה ל-53 בממצוע....

אז ככה אחרי כמה חישובים וקומבינות החלטתי שבמקום לקנות עוד רדיאטורים וכו וכו שזה יעלה לי המון כסף הכול (700-900) אז הלכתי להום סנטר וקניתי מקרר לחדר.. עשיתי בו שני חורים קטנים למעבר של הצינורות קירור ופשוט לקחתי קופסא מפח (של התחתונים של tnt חחח) ומילאתי אותה במים והכנסתי אותה למקרר וכמובן שגם את שני הצינורות אחד שואב מים מתוך הקופסא ואחד מכניס מיים ובזמן הזה גם המקרר מקרר את המיים שבתוך הקופסא וגם הרדיאטור של הערכה מקרר כמו שהייה מחוץ לקפוסא...

בקיצור הצלחתי להגיע לטמפרטורה של 30-33 מעלות בעבודה רגילה ו.. 35-39 בעבודה מאומצת... וכול זה עלה לי רק 300 שקל.. (וגם יש לי מקרר לשתייה חדש חח) בכול מקרה הבעיה היא שהמקרר אחרי שעות מסוימות של עבודה לא מצליח יותר לעמוד בחום של המעבד ואז המיים שנימצאים בתוך המקרר הולכים וחוזרים להיות חמים והטמפרטורה חוזרת להיות 40-41 מעלות........ בקיצור השאלות שלי הם כאלה.... (ותודה שקראתם הכול)

1.מה אני יכול עוד לקנות או להוסיף בכדי שהטמפרטורה של המחשב תהייה 28-30 ככה... זה היעוד שלי חח ואני מדבר על לא רק לקנות רדיאטורים וכו כוו אלה גם על רעיונות כמו המקרר שלי חח...

וגם אולי על דברים שאני יכול להוסיף למקרר כדי לשפרו וכו וכו

תודה לכולםםםם :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

א. אני הגעתי ל 36 מעלות במנוחה בהשקעה של 200 שקל.

ב. הטמפרטורות שלך סבירות רעות ואין לך מה לשפר עוד.

פורסם
  • מחבר

אפשר לדעת מה עשיתה בכדי להגיע ךטמפרטורה הזאת בכזה מחיר??

תודה......

פורסם
  • מחבר

טוב אז ככה קודם כול תודה לכולם על העזרה והץמיכה דבר שני את המקרר החזרתי היום לחנות למרות כול החורים וכו כוו חחח

את הכסף קיבלתי חזרה במזומן ולא בזיכוי וכול החרטות..

בקיצור החזרתי את הכול הבלגן שעשיתי לקדמותו נישארתי עם הרדיאטור של האקוריאס 2 ופשוט שמתי לו מאוור יותר חזק בלואר 2 גם של tt

עכשיו אני בא ומבקש הצעות מכם מה אני יכול לעשות כדי להוריד את הטמפרטורה בחזרה כי עכשיו הטמפרטורה שלי היא חזרה לקדמותה הכוונה ל-46 מעלות בעבודה רגילה ו54-56 בעומס...

לכן יש למישה רעיונות בסיגנון של המקרר חח למרת שהוא לא הצליח להחזיק מעמד...??

כי עם אני ישקיע על עוד רדיאטור שלדעתי זה חבל על הכסף... אז נאי יגיע ל4-5 מעלות פחות וגם זה אולי ככה של אניראה לי שזה בדיוק שווה...

מישהו יכול לעזור? למצוא רעיון או דרך??

תודה...

פורסם

אפשר לדעת מה עשיתה בכדי להגיע ךטמפרטורה הזאת בכזה מחיר??

תודה......

קניתי Zalman CNPS7000A-Cu חחח

לדעתי הבעיה אצלך היא שאין איורור טוב במארז ו\או חדר חם או שהקירור לא הורכב טוב.

פורסם
  • מחבר

רק שתידע את המאוור הזה יש לי בקופסא סגורה וחדשה כי קיבלתי אותו במתנה עם המחשב...

והמערכת קירור הורכבה דווקא כמו שצריך..

לא ניראה לי שיש בעיה באיוורור מיכון שהמארז שלי הוא בין הטובים והחזקים והוא מגיע עם 7 ממאוורים ככה שזה גם נורא מספיק וחוץ מזה שהוספתי עוד 2 מאוורים על הבלוק של המעבד שיורידו עוד 2-3 מעלות....

לכן אני לא מבין מה הבעיה...

חברה שמעתי על קירור גז מה זה??

וכמה הוא יכול להעלות??

אולי יש רעיון או קומבינה לעשות קירור גז במחיר זול?

תודה..

פורסם

הטמפרטורות שלך סבירות. (אבל מקירור מים הייתי מצפה ליותר). קירור גז עולה בסביבות ה 2800 ש"ח לא חושב שיש בארץ וזה ביזבוז כסף לא נורמלי כמו חצי מהמחשב שלך לדעתי.

פורסם

אתה לא משתגע מהרעש ? במקום מאווררים למארז , תוסיף עוד רדיאטור .

תמדוד את טמפ' המים שנכנסים למעבד ותשווה לטמפ' החדר. אתה רוצה שהן יהיו שוות - לאורך זמן .

טמפ' המארז צריכה להיות 1-2 מעל טמפ' החדר . אז נתק מאווררים ופעל לאוורור הגיוני ומספיק.

www.overclockers.com תמצא הרבה רעיונות ומידע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים