עבור לתוכן

עזרה בטמפ', סידור מאוורר..

Featured Replies

פורסם

יש לי את הקומפיוקייס המהולל ושמתי בתעלת איוורור מאוורר 80 מ"מ עם דבק סלוטיפ, המאוורר מכניס אוויר זה בסדר? או שהוא צריך להוציא?

הטמפ' עכשיו הם:

31 לוח

45 מעבד

40 הארדיסק (לפעמים 38)

כל אלה בלי מזגן, קרור סטוק, בלי מאוורר קידמי

הטמפרטורות סבירות? מה יקרה אם אני יקנה עוד מאוורר 120 מ"מ מקדימה? יהיה שיפור בכמה מעלות?

וחשבתי ללכת על אחד המאווררים כאן:

https://www.zigzag2000.co.il/catalog/default.php?cPath=174_124_168

איזה הכי מומלץ? אין לי בעיה עם רעש אבל אני לא רוצה שיהיה יותר מדי רועש התקציב זה 100 שקל ככה ולא אכפת לי עם לדים בלי לדים, יש שם 2 של טרמלטק. אחד סמארט ועוד אחד מעליו

מה הביצועים שלהם?

פורסם

מבחינת סידור מאוררים לא קיים "איך צריך להיות", תנסה את כל האופציות ותראה מה מפיק לך ביצועי קירור טובים יותר

כמו שכבר נאמר לך בתארדים קודמים, מאורר מקדימה לא רק יתרום לזרימת האוויר, הוא גם יעזור לעבודת המאורר המוציא (שיש יותר מוציאים ממכניסים, הם צריכים גם לדאוג לשאיבה של אוויר מבחוץ ומאבדים מכוח העבודה שלהם..)

עם סלוטייפ נשמע לי קצת מוזר, אתה לא יכול לארגן חיבור יותר רציני?

הטמפרטורות שלך סבירות, מה טמפ' מעבד במאמץ מלא?

ומבחינת מאורר אתה כבר מכיר את דעתי, ה Thunderblade מצויינים, זורקים 80CFM כמו גדולים, ברמת רעש מזערית של 21DBA...

פורסם
  • מחבר

הטמפרטורות האלה במנוחה, במאמץ המעבד מגיע ככה ל 53 מקסימום

אני יודע שהוא יתרום בזרימת האוויר אבל השאלה שלי בכמה מעלות הוא יוריד את הטמפ'...

ויש לך לינק למאוורר הזה? ד"א 80CFM זה לא קצת למאוורר 120? לא מפריע לי אפילו 30DBA

יש לי עכשיו את המאוורר שבא עם המארז והוא מאוד שקט, לא יודע כמה הרעש שלו

פורסם

שמע הטמפ' שלך בסדר גמור אבל עוד מאורר יכול רק לשפר.. לדעתי תראה שיפור של 1-4 מעלות מקס'.

פורסם

תלוי בזרימת האוויר שלך כרגע, כי אם בכל זאת יש כניסה חלקה אין מצב שזה ישפר אפילו במעלה אחת..

אבל עדיין זה ישפר בצורה משמעותית את טמפ ההרדיסק והכרטיס מסך............

בכל מקרה זה תמיד עדיף, אבל אל תבוא בציפיה לשיפור של X טמפרטורות וכו...

והעיקר אל תתעצל ותסע כבר לזיגזג!! :lol:

פורסם
  • מחבר

אם היה לי אוטו הייתי נוסע לשם כל שבוע ;)

פורסם

בקשר למאורר Thunderblade הוא באמת נראה לי המאורר 120 מ"מ שראיתי עד היום

יש גם את המאורר הזה :  Enermax Blue 120mm Fan w/ Speed Control

http://www.frozencpu.com/cgi-bin/frozencpu/fan-33.html?id=qFfqfDda

גם מאורר מאוד טוב.. אל תתייחס ללינק אפשר למצוא את זה בהרבה חנויות בארץ..

אני מת לקנות את ה Thunderblade בעצמי אבל אני עושה פרויקט UV ובגלל שהוא בא רק עם לדים יש לי בעיה איתו... נראה לי שאני יקנה אותו ויחליף לו את הלד או משהו כזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים