פורסם 2004 באוקטובר 721 שנים שלום רבברצוני לשאול על תופעה משונה שקורות בכרטיס מסך שלי ( 6800 )כאשר אני מבצע לו אוברקלוק... במצב נורמלי כאשר הליבה על 325הטמפ' היא בסביבות ה 70 מעלות.. אך כאשר אני מעלה את הליבה ל 350 באופן מיסתורי הטמפ' יורדות עד ל 50 מעלות!איך זה ייתכן כלמיטב הבנתי אוברקלוק מחמם את הרכיבים ולא מקרר אותם!חבר שלי הציע השערה שהמאוורר שעל הכרטיס באופן אוטומטי פועל יותר מהר ולכן ישנה ירידה במעלות, אבל אני לא מרגיש שינוי ברעש על המאווררואני לא חושב שזה באג... כי גם המעבד יורד בטמפ כהשפעה בכמה מעלות.מה זה הדבר הזה?!
פורסם 2004 באוקטובר 721 שנים למה אתה מתלונן הלוואי על כל אחד מצב כזה מעלים והטמפ לא עולהיכול להיות שיש יש לך שגיאה בקריאת טפרטורה במחשב שלך
פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים אולי יש איזה הגנה שעושים OC יותר מידי גבוהה הוא מוריד את כל המהירויות למהירויות סבירות אוטומטית כדי להגן על הכרטיס.. זאת רק השערה
פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים ממש מוזר שגם המעבד יורד בכמה מעלות...תנסה להריץ איזה משחק ולראות אם יש שינוי בFPS ... אם יש אז כנראה שהOC הצליח.בכל מקרה אני גם חושב שהמאוורר מתחיל להסתובב יותר מהר או שהחיישן נדפק או משהו .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.