פורסם 2004 באוקטובר 721 שנים שלום לכולם,הרצתי בדיקה של התוכנה הנ"ל על אחת מהמדיות שלי, ולא הבנתי כל-כך איך לקרוא את הגרף.מישהו יכול להגיד לי אם זה מראה על מדיה/צריבה איכותית/לא איכות ? או שאין קשר ?תודה רבה לעוזרים 8)(תמונה מצורפת)[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים מחבר הוא שולח אותי לשני אתרים, אני אבדוק אותם.בכל אופן, מישהו יכול להגיד לי ספציפית על המקרה הזה, אם הוא מעיד על אכות המדיה/צריבה ?
פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים חיפוש מהיר באפשרויות של התוכנה עצמה היית מוצא. (ואפילו אתה יכול לשנות צבעים) הקו הירוק מראה את מהירות המדיה והקו הצהוב מראה את איכות הצריבה
פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים מחבר OK תודה. אבל מה יותר טוב, קו ישר, קו בעליה, כל מיני קפיצות ? אצלי הצהוב הוא כמעט ישר, זה טוב או לא טוב ? והירוק הוא כזה בעיה לי הרבה קפיצות, זה טוב או לא טוב ?
פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים הקו הירוק (מהירות המדיה) אמור לעלות בהדרגה (ככל שהלייזר מגיע לאמצע הדיסק המהירות גוברת,ולקרת הסוף המהירות יורדת שוב אבל לא בהכרח).הקו הצהוב אמור להשאר יציב,כמה שיותר יציב המידע על הדיסק נצרב יותר טוב.
פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים מחבר אז איכות הצריבה/מדיה טובים, נכון ?והאם הנפילה הקטנה בקו הצהוב משמעותית ?
פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים ראשית תמלא את הדיסק עד הסוף כדי לבדוק איכות. גם כי חלק מהבעיות שיש הן לקראת הקצוות וגם כי שמה מהירות הקריאה גבוהה יותר.אי אפשר לאמר שזו בדיקת איכות צריבה. היא בודקת את איכות הקריאה של הצורב באותה מידה שהיא בודקת את איכות הצריבה.אם אתה באמת רוצה בדיקה של איכות הצריבה אז תריץ KPROBE (אם יש לך צורב של ליטיאון) או PLEXTOOLS (אם יש לך צורב של פלקסטור).
פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים מחבר אם יש צורב של TEAC שרק קורא דיסקים אני יכול להשתמש באחת התוכנות הנ"ל ? וסתם בדקתי דיסק של GPT לפני שנתיים (כסוף לגמרי למעלה), והוא יצא מושלם (אני רציני)...
פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים שוב, זו לא ממש בדיקה לאיכות הצריבה. בנוסף, אל תשכח שאיכות מדיה לא נמדדת רק באיכות הצריבה אלא גם בעמידות שלה.
פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים תסתכל בעמוד הבית של CD DVD SPEED ותראה ברשימת התאימות אם ב QUALITY TEST יש תאימות ל TEAC.
פורסם 2004 באוקטובר 921 שנים התבלבלתי. ה DVDINFOPRO עושה בדיקות של C1 ו C2. לא מוצא את רשימת התאימות שלו.עריכה: OK, עכשיו הכל מסתדר. גם ה CD SPEED עושה בדיקות C1 ו C2, הנה רשימת התאימות:http://www.cdspeed2000.com/go.php3?link=cdspeed30.html
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.