פורסם 2004 באוקטובר 721 שנים צריך המלצה על פנל קרור לדיסק קשיח תנו לי חברה ודגם... תקציב: עד 250 שקל.בהזדמנות זו אשאל גם כמה שאלות:האם בפנל לדיסק קשיח יש מד טמפרטורה של הדיסק קשיח? האם זה יותר שווה מפנל בקרה של מארז עם שליטה על 4 מאווררים?בתודהmanorking
פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים דבר ראשון אני רוצה לציין שאני לא מאמין בכל הפאנלים האלה, אם המארז שלך מאורר בצורה טובה, ההרדיסק צריך להיות בטמפרטורות סבירותבמידה ולא, אתה יכול לחבר מאורר מתחת להרדיסק שיזרוק עליו אוויר, וזה יעשה עבודה הרבה יותר טובה מסתם מאורר 40ממ ומגירה סגורה שלא מאוררת כראוידבר שני יש כל מיני מגירות החל מ130 שקל ועד 300+אני ממליץ בחום (אם לא אכפת לך מהיופי) על האנרמקס, מגיע ללא מאורר אבל עם מקום להבריג 2 מאוררי 80ממ בתחתית (ושוב אנחנו חוזרים לאותה שיטה שציינתי קודם..)רוב הפאנלים מגיעים עם מספר סנסורים, שתוכל במקביל לקרוא גם את טמפרטורת המעבד והכרטיס מסךאני ממליץ לך לגלוש באתרים כמו www.zigzag2000.co.il ו- www.pandas.co.il ולבחור את המגירה שנראת הכי טוב לדעתך
פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים Vantec Vortex BK בנעה מחשביםhttp://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1458&catcode=261
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.