פורסם 2004 באוקטובר 721 שנים מה זה קובץ Gi?איך אני צורב אותו?ואם אילו תוכנות אני יכול לצרוב דיסק שהקבוץ תמונה בו בוא Gi?אם מישהו יכול לתת לי לינקתודה מראש...
פורסם 2004 באוקטובר 721 שנים לא מכיריכול לעזור אם תגיד מאיפה הורדת אותו, כמה הוא תופס פחות או יותר וכו'...גם שם קובץ יכול לעזוריניב
פורסם 2004 באוקטובר 721 שנים פעם הייתי צריך לצרוב קובץ GI ונעזרתי בזה והכל הלך מצוייןhttp://www.nforce.nl/nfos/renderer/ls-black.php?id=39619מצטער שזה ווארז זה הפתרון שאני מוצא רגע תנסה גם לעשות חיפוש יעיל בגוגל אולי זה יעזורויש גם תוכנה recordnow max או משהו כזה שנראה לי שהיא יכולה לטפל בקבצים האלוהכל בגדר כנראה כי התעסקתי עם זה לפני שנה + ..
פורסם 2004 באוקטובר 721 שנים alsal - אל דאגה, אין טיפה של ווארז בהודעה שלך. NFOrce הוא אתר חוקי למהדרין. (לא אני לא ציני אם נדמה לכם..) אני אישית פעם ראשונה שומע על קבצים מהסוג הזה..
פורסם 2004 באוקטובר 721 שנים OK אז קובץ GI בדרך כלל מופיע בהקשר של משחקי PS2 אשר הורדו כ- FULLDVD PS2 Game או כ- FULLDVD XBOX Game. קבצים של משהו כמו 2 עד 4 וקצת ג'יגה. כמובן שצריך צורב DVD ותוכנה מתאימה על-מנת להתעסק איתם. הקבצים האלו הם בעצם תוצרת Sony שהחליטו שאלו יהיו קבצי GI (Global Image) כלומר גיבויים של משחקים. את הצרבים האלו אפשר לצרוב בקלות בעזרת התוכנה שכולנו מכירים בהקשר של DVD אלו היא DVD Decrypter. והלן ההוראות: שלב ראשון: שלב שני: בהצלחה!
פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים GI - GLOBAL IMAGEקןבץ של תוכנת PRASSI PRIMO המעולה. פורמט מאוד אמין ומדוייק. למי שלא מכיר את התוכנה.
פורסם 2004 באוקטובר 1021 שנים דיונים על ווארז אסורים פה לפי חוקי הפורום, קרא אותם.היית פשוט חייב לציין שזה משחק לא חוקי?ננעל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.