עבור לתוכן

צריך עצות: בקשר לטאוור 112+דואל טורנדו=משקל חורג?

Featured Replies

פורסם

היה בתיכנון שלי לחבר לטאוור 112 שלי שני מאוורר טורנדו וככה זה נראה:

http://photos.walla.co.il/liozsosko

אין לי מושג לגבי המשקל של הטאוור כי משום מה אין נתונים של המשקל שלו...

אבל כל טורנדו187... ביחד 374

מה עושים?

פורסם

אפשר לדעת מה המעלות שלך עכשיו?

ובקשר למישקל אין מה לעשות :-\

פורסם
  • מחבר

עוד לא שמתי אותו... מחכה ללוח חדש

אם אני בכלל ישים אותו

פורסם

הייתי חושב שSP94/7 עם טורנדו אחד יתן קירור יותר טוב, לא? בקשר למשקל אני חושב שאתה פשוט צריך להמנע לגמרי מלהזיז את המחשב שלך, או שהכי טוב שתשים אותו על הצד. אם כזה דבר נשבר זה לוקח איתו גם לוח, גם כרטיס מסך ואולי גם איזה כרטיס PCI שמותקן אצלך... לא נעים!

פורסם
  • מחבר

כן אבל לעומת הSP94/7 ודומיו האויר לא יוצא מהמארז ישירות

בעוד שכזה טאוור בעזרת מאווררי טורנדו לוקח את החום ישר החוצה לכיוון החלק האחורי של המחשב ששם נשאב החוצה על ידי עוד טורנדו

פורסם

בתקווה שהלוח שלו באמת בעל חיבורי סוקט נורמליים והמאורר יעיף אוויר אחורנית, כי בחלק מלוחות אביט הסוקטים יושבים הפוך ואז נוצר מצב שהמאוררים פונים מעלה - לכיוון הספק כוח...

בקיצור קודם כל תשכיב את המחשב, תחבר את הסינק ותראה מה התוצאות

אחר כך תחשוב על שימוש רגיל ב"עמידה"

עקרונית לא צריכה להיות כל בעיה, ההיפר6 שוקל כמעט קילו ללא שום מאורר ויש אנשים שמשתמשים בו ביומיום

עריכה: סתם כדרך אגב, חשבת להסתכל בדף המוצר? כי כתוב בפירוש שהוא שוקל 640גרם (כולל המאורר המקורי)

מה שאומר שעם שני המאוררים שלך המשקל הכולל הוא בערך קילו (פלוס מינוס) שזה אפילו פחות מהמשקל של ההיפר6 עם מאורר אחד

ככה שזה יוצא סביל, אני אישית לא הייתי שם את זה אצלי במחשב ;D אבל זאת ההחלטה שלוקחים לפני קניה של היטסינק ולא אחרי...

פורסם

יהיו בלוח שהזמנת חורי עיגון ?

פורסם

ייתכן שיווצר לך חור שחור בתוך הtower מרוב כוח משיכה של המאווררים האלה ולאט לאט יעלים לך את כל המחשב :silly:

אבל לא , לא צריכה להיות לך שום בעיה להתקין כזה דבר על לוח . רק תדאג לשים עוד משטח כלשהו שלא מוליך בחלק האחורי של הלוח , pvc או משהו בסגנון הזה .

פורסם
  • מחבר

עריכה: סתם כדרך אגב, חשבת להסתכל בדף המוצר? כי כתוב בפירוש שהוא שוקל 640גרם (כולל המאורר המקורי)

מה שאומר שעם שני המאוררים שלך המשקל הכולל הוא בערך קילו (פלוס מינוס) שזה אפילו פחות מהמשקל של ההיפר6 עם מאורר אחד

ככה שזה יוצא סביל, אני אישית לא הייתי שם את זה אצלי במחשב ;D אבל זאת ההחלטה שלוקחים לפני קניה של היטסינק ולא אחרי...

אל תשכח שאנחנו מדברים על הטאוור112 שבשונה מאחיו הוא עשוי כולו נחושת... והמשקל לא מצויין באתר של טרמלטק

יהיו בלוח שהזמנת חורי עיגון ?

זהו שעדיין לא החלטתי איזה לוח להזמין... עדיפות שיהיו ארבע חורי עיגון... אבל נדמה לי שבלוחות הNF3 יש רק שניים....

פורסם

NF3 אתה מתקוון לNF7

או לNFORCE3?

פורסם
  • מחבר

בכללי לוחות הNF3 של ניבידה

ממה אני ראיתי כולם באים עם 2 חורי עיגון...

פורסם

תסתכל בקופסא של הטאוור תבדוק אם יש לך שם אביזרים שמתאימים לA64

פורסם

באמת לא בסדר שהם לא מדווחים בדף המוצר על המשקל הכולל

אתה מוזמן לשלוח להם אימייל בתקווה שיענו לך (לי הם לא ענו ל3 המיילים ששלחתי להם בחצי שנה האחרונה..)

בכל מקרה, הם מראים בתמונות את הסינק בתוספת 2 מאוררים ככה שעקרונית זה על אחריותם ואני לא חושב שטרמלטק היו מוציאים מוצר שלא נבדק עשרות פעמים

תחזק טוב טוב את הסינק לפלטה מאחורי הלוח, ואת הלוח למארז עצמו (תשתדל להשתמש בכל חורי הברגים שיש) ולא תיהיה בעיה

כמו כן תשתדל לא לנסוע עם המארז יותר מידי, וגם אם כן אז רק כשהוא שוכב..

ואל תשכח לעדכן אותנו על השיפור בטמפרטורה לאחר ההתקנה (:

פורסם

אני אישית הייתי גם קושר את זה עם איזה חבל לגג המארז שתהיה עוד תמיכה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים