עבור לתוכן

מנסה להעלות מהירות באס ל 200 ונתקע

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני כרגע עובד עם 11.5*166.

יש לי אוורור מצויין ואני רוצה להעלות את הBus ל200 (לפחות!).

ברגע שאני מעביר ב BIOS ושומר, המחשב לא עולה יותר עד שאני לא מאפס.

מה הבעיה ?

יש לי:

AMD 2500+

Epox 8RDA3+

Samsung 512 MB

Win XP SP1

Albatron FX5900XTV

פורסם

א) איזה מהירות זיכרון יש לך ?

ב) מכפלה פתוחה ?

ג) מתח מתח = oc

ד) בדוק שאתה מוגדר טוב בביוס .

פורסם
  • מחבר

יש לי 400 משהו...

פורסם

תוריד ל-333

ותעלה מתח

פורסם
  • מחבר

מה הכוונה להוריד ל 333 ואיך מעלים מתח ?

פורסם

המכפלה של המעבד שלך במקור ביא 11 ואתה עובד על 11.5 אז המעבד שלך לא נעול !! מה שתעשה זה ככה תוריד את המכפלה ל המעבד בחזקה ל 11 ואז תעלה את הבאס ל 200 המעבד שלך יעבוד ב 3200+ תיבדוק שהתיזמונים של הזיכרון נמוכים מידיי ( בתור התחלה תשים אותם על 2.5-3-3-11 ) ותעלה את המתח למעבד ל 1.750 ותריץ PRIME כדי לבדוק שהמערכת יציבה ב 100%...

נ.ב

כל מה שאמרתי כאן נעשה בביוס !!

מתח מופיע תחת השם VCORE

תיזמונים של הזיכרון תחת השם LATENCEY משהו כזה

PRIME זה תוכנה שאתה יכול להוריד כאן מהאתר שבודקת את המחשב אחרי OC לארות שהוא אכן יציב !

פורסם

יניב שלום לך,

תקשיב טוב, ב OC אתה לא יכול להגדיר "לפחות 200..." עובדים לאט ובזהירות, מעלים בקצת כל פעם את ה FSB ואם אפשר משנים את המכפלה קצת. ותיזהר עם העלאת המתח ! אתה לא רוצה לשרוף לך את המעבד, זה כסף!

אני לא אומר לא לעשות OC אבל תשים לב למה שאתה עושה, ובחיית תקרא באתר איך עושים את זה נכון ואפילו תסתכל קצת באתרים אחרים לפני שאתה מתעסק עם OC.

פורסם
  • מחבר

Mamino, לקחתי לתשומת ליבי, תודה.

עברתי ל 11.5 רק כי לא יכולתי להעלות FSB ביותר מ 166, 200 תקע לי את המחשב...

אז אתם אומרים להעלות Vcore על מנת לאפשר את זה ?

ומה זה ה Latancy ש Lanzar מדבר עליו?

פורסם

LATENCEY זה התיזמונים של הזיכרון שלך, כמה שהתיזמונים יותר נמוכים ככה הביצועים יותר גבוהים !! תנסה להוריד את המכפלה למינימום למשל ל 5 ואז לשים את ה FSB כל 200 תיראה מה קורה... במידה והזיכרונות שלך הם באמת 400 אז לא צריכה להיות לך שום בעיה לעבוד בבאס 200 !! ובמידה ועדיין יש בעיה זה אומר שהתיזמונים עומדים על נמוך מידיי והזיכרון לא יכול לעבוד בצורה הזאת...

אני לא מכיר את הלוח שלך בדיוק אבל במידה והמחשב לא פועל בצורה שאמרתי אז תחפש את איפה ה LATENCEY נמצא ותעלה אותו קצת לנגיד 2.5-3-3-11

תחזור לעדכן.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי לבדוק אבל אני לא יכול לשנות את ה Vcore, זה סגור אצלי ב BIOS...

כנ"ל לגבי תזמוני הזכרון...

יש לי Epox 83RDA+.

מישהו ?

פורסם

כניראה שיש ג'מפר על הלוח שאחראי על ההפשרויות האלה... תסתכל בחוברת שקיבלת עם הלוח... או שתחכה שמישהו עם EPOX יכנס ויגיב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים