פורסם 2004 באוקטובר 621 שנים מחפש משהו טוב קל ופשוט כמו נרואם יש תביאו תודהאה ועוד משו אם יש לי דיסקים של 4 גיגה של די וידי אני יכול לצרוב עלהם מידע גם אם אין לי צורב די וי די אלה רגיל?
פורסם 2004 באוקטובר 621 שנים http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=39042.msg417286#msg417286ולא, אי אפשר לצרוב על דיסקי DVD עם צורב רגיל. למה שתרצה לעשות דבר כזה?
פורסם 2004 באוקטובר 621 שנים מחבר למה שאני ירצה? בשביל לגבות את כל המחשב שלי דיסק של 5 גיגה זה בן זונה פול מידע אפשר מה קרה לך...ואיזה גירסה של נרו טובה לצריבה של 90 דקות?
פורסם 2004 באוקטובר 621 שנים למה שאני ירצה? בשביל לגבות את כל המחשב שלי דיסק של 5 גיגה זה בן זונה פול מידע אפשר מה קרה לך...ואיזה גירסה של נרו טובה לצריבה של 90 דקות?אין מצב שעם צורב רגיל תוכל לצרוב על מדיות של DVD ומה שבטוח לא לצרוב בנפח 4 גי'ה או מה שזה לא יהיה.אתה רוצה יכולת לצרוב נפחים כאלו לגבות את כל המחשב שלך כדברך על דיסק אחד תקנה צורב DVD זה לא סיפור כזה יקר בימינו וזה בהחלט דבר שמיש ורצוי.
פורסם 2004 באוקטובר 621 שנים מחבר אני יקנה אל דאגה.. מתישהו עוד מעט ירד המחיר עודואיזה גירסה של נירו אפשר לצרוב בא 90 דקות?
פורסם 2004 באוקטובר 621 שנים מחבר זהו שאי אפשר..אני נכנס להגדרות ומשנה איפה שכתוב שיהיה הקו האדום אז אני משנה ל90 וכמובן שבצורב יש דיסק של 90 דקות אבל עדיין כתוב שאין מספיק מקום..ימשהו יכול לעזור..?
פורסם 2004 באוקטובר 621 שנים אסור להקפיץ! פה זה לא צ'אט. חכה בסבלנות לתגובה. ניסית לעבוד לפי המדריך שנתתי אליו לינק?
פורסם 2004 באוקטובר 621 שנים מחבר אה לא שמתי לב ששמת לי קישור............כן עכשיו ניסיתי הכל טוב ויפה אבל לפני הצריבה זה נותן לי אזהרה שיכול להיהרס הדיסק או יותר גרוע הצורב...מהנסיון שיש לכם האם זה באמת יכול לפגוע בצורב?
פורסם 2004 באוקטובר 721 שנים זה יכול לפגוע בצורבוגם הדיסק יכול לההרסאני מציע לך לבדוק האם הצורב שלך תומך באובר-ברנינג(תחפש בגוגל או משהו) ואז לפי זה לראותכמובן שזה לא 100% בטוח, אז זה סיכון
פורסם 2004 באוקטובר 721 שנים מחבר או קיי צרבתי וזה בסדראבל לא ניראה לי שאני יעשהאת זה שוב לא יקח סיכון שזה דופק לי את הצורב..אבל אני לא מבין למה הרי המדיה היא 90 דקות אז מה הבעיה פה? זה לא שאני עושה אובר לדיסק של 80
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.