עבור לתוכן

תוכנה להפיכת כל קבצי הוידאו לקבצי MPG

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם וחג שמח,

ברצוני לצרוב כמה סרטים וקטעי וידאו לדיוידי שלי, ואני חייב תוכנה טובה ונורמלית להפכית הקבצים ל-MPG כדי שאני יוכל לצפות בהם. יש למישהו המלצה על תוכנה מסויימת אבל תחסכו ממני את WINMPG כי ניסיתי אותה והיא מורידה את האיכות של הקובץ וגם היא לא עוברת את ה-30 דקות יש מן חסימה כזאת של 30 דקות וזהו.

אז תודה מראש לכל העוזרים. :D

פורסם

האיכות תרד, מה חשבת שתשאר אותו דבר? ::)

פורסם

כל די וי די קורא MPEG

?

פורסם

היום כל הDVD'S קוראים MPEG כלומר VCD וSVCD. אפילו ישנים. חלק לא קוראים אם זה ממש דיוידי עתיק.

דודי, קח מדריך הכי טוב להמיר את הסרטים לדיוידי (הכי פשוט והכי טוב בדוק אני משתמש בו ויוצא בונבוניירה של סרטים ממש קולנוע*

http://members.lycos.co.uk/aviv85/Guides/Avi2VCD.htm

יש שם גם הוספת תרגום והכל, כל מה שאתה צריך.

הוא מלמד אותך שם לעשות סרט לDVD באיכות הכי גבוהה שתכנס ב2 דיסקים, (כמעט ואין הבדל בין קובץ המקור למה שיצא לך לדיוידי)

פורסם

אתה בטוח שכל די וי די קורא MPEG?

יש לי די ויד י עם ווידאו והוא לא ניראה לי קורה SVCD

פורסם

אם הוא לא קורא אז הוא לא קורא :) תנסה :)

דיוידי שלא קורא דיסק צרוב בכלל זה סתם עתיק... 8)

פורסם

SVCD

זה לא

VCD

פורסם

אגב למה לעשות SVCD ?

אם אתה קצת מתקדם, אתה יודע שעדיף לך להמיר סרטים בVCD לא סטנדרטי

זה VCD שאתה פותח לו את הערכים והוא משתנה, הוא יכול להיות באיכות שאתה תקבע לו, ובגודל שאתה תקבע לו, ככה אתה תכניס יותר דקות על דיסק

(זה אגב ההבדל בין ויסידי לסופר ויסידי, שניהם אותו פורמט רק שהSVCD בדיפולט שלו בעל BITRATE וסאונד באיכות טובה יותר)

לכן פתיחת הערבים של VCD בעצם זה מה שאתה מחפש

פורסם

אבל הדי וידי יקרה רק MPEG 1 נכון? יענו קבצים ישנים

נכון..?

פורסם

תוריד איזה קטעון של 4 מגה VCD תצרוב אותו בVCD BURNING WIZARD בנירו, תכניס את הדיסק לדיוידי

אם עובד לך, אתה לא צריך יותר מזה, רק לקרוא את המדריך ולהתחיל להמיר סרטים לVCD

פורסם

כן אבל איך אני יודע איזה פורמט בדיוק הדי וי די שלי קורה  עשיתי איזה נסיון וזה באמת צרב לי כמה קטעים (לקח לי הרבה זמן הצריבה זה נורמלי?) של MPEG אבל שאני במחשב בודק את הקבצים שצרבתי במאפיינים לא כתוב לי בכלל שזה MPEG ... לא כתוב כלום על איזה סוג הקובץ זה... ככה שאני לא יכול לדעת מה אני יכול לצרוב.....

עריכה: עכשיו שאני מסתכל יותר טוב אני רואה בסיכום שזה נפתח ע"י MPEG LAYER 3......... מה הכוונה עכשיו? יש יותר מתקדם מהסוג הזה יענטו 4...?

ולמה חלק מהקבצים שאני מסתכל במאפיינים כתוב לי סיכום ואז שם כתוב לי איך הקובץ נפתח ובחלק לא?

תודה

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכם על ההסברים והמדריכים זה ממש עזר לי תודה!!! :-*

פורסם

כן אבל איך אני יודע איזה פורמט בדיוק הדי וי די שלי קורה  עשיתי איזה נסיון וזה באמת צרב לי כמה קטעים (לקח לי הרבה זמן הצריבה זה נורמלי?) של MPEG אבל שאני במחשב בודק את הקבצים שצרבתי במאפיינים לא כתוב לי בכלל שזה MPEG ... לא כתוב כלום על איזה סוג הקובץ זה... ככה שאני לא יכול לדעת מה אני יכול לצרוב.....

עריכה: עכשיו שאני מסתכל יותר טוב אני רואה בסיכום שזה נפתח ע"י MPEG LAYER 3......... מה הכוונה עכשיו? יש יותר מתקדם מהסוג הזה יענטו 4...?

ולמה חלק מהקבצים שאני מסתכל במאפיינים כתוב לי סיכום ואז שם כתוב לי איך הקובץ נפתח ובחלק לא?

תודה

someone....?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים