פורסם 2004 באוקטובר 621 שנים היי,אני משתמש ב-KASPERSKY 5.0 PERSONAL ובסריקת הקבצים יש קבצים שצריכים סיסמא כדי לסרוק אותם!כמובן שאין לי מושג על איזו סיסמא המחשב מדבר, אז אני מדלג על הקבצים האלו... אבל מה אם יום אחד יהיו בקבצים האלו וירוסים והסריקה לא תזהה אותם? מה שיהיה זה שאני אוכל אותה...למה הקבצים האלו דורשים סיסמא? ומה עושים כדי לבטל את זה?תודה.
פורסם 2004 באוקטובר 621 שנים :-\ מוזר, אני לא נתקלתי בבעיה כזאת עם ה - Kaspersky.אני אנסה לברר מה זה ואחזור אליך עם תשובה.חג שמח,The Wizard
פורסם 2004 באוקטובר 621 שנים מחבר אבל אני רוצה שהוא יסרוק אותם, הרי יכול להיות בהם וירוס...אציין כי רוב הקבצים הדורשים סיסמא (בעצם כולם אני חושב) נמצאים בתיקיות של AD-AWARE ושל SPY-BOT.עריכה - יכול להיות ש-2 התוכנות הנ"ל עושות את הקטע עם הסיסמא לקבצים שלהם וצריך לשנות בהן (כלומר באדאוור ובספייבוט) משהו בהגדרות?
פורסם 2004 באוקטובר 621 שנים מחבר תודדדדדה אחי!רגע אבל הוא עדיין יסרוק את הקבצים? הוא לא ידלג עליהם, נכון?ועדיין לא ענו לי ל-מ-ה הוא מבקש סיסמא.
פורסם 2004 באוקטובר 621 שנים תקרא מה כתוב "אל תבקש ססמה בשביל לסרוק את הקבצים" הוא יסרוק, אבל לא יבקש סיסמה
פורסם 2004 באוקטובר 621 שנים מחבר זה לא מה שכתוב... מה שכתוב הוא לא לבקש סיסמא בזמן סריקת קבצים.יופי, הוא יכול גם לדלג על הקבצים ובכך לא לבקש סיסמא...אז מה שאני שואל הוא - הוא מדלג או סורק?
פורסם 2004 באוקטובר 621 שנים הוא מדלג. תראה בלשונית report כתוב password protected, has not been processed. לא ראיתי בתוכנה משהו לעשות בקשר לזה. דרך אגב, התקנתי kaspersky רק היום, זה פשוט מצויין. מצא לי 7 וירוסים שמקאפי לא מצא, חוסך במשאבים יחסית, ממש אחלה. רק חבל שהוא גורם לאסטון להתרסק נראה לי...
פורסם 2004 באוקטובר 621 שנים זה כנראה בגלל שיש לך קבצי rar/zip מוגנים אם סיסמאאין לאנטיוירוס דרך לדעת אותה. ולכן לא יכול לסרוק מה שיש בפנים
פורסם 2004 באוקטובר 621 שנים מחבר צודק, בדקתי בפרוגרם פיילס ואכן יש לי קבצים שאפשר לפתוח אותם בווינראר, אבל אי אפשר לעשות להם אקסטראקט או לסרוק אותם (בגלל שזה דורש אקסטראקט).יש סיכוי כל שהוא שהקבצים האלו יודבקו? הרי מדובר בסקינים של אדאוור...
פורסם 2004 באוקטובר 621 שנים מה שיש בתוך קבצים מכווצים rar/zip וכו לא יכול להדבק בוירוסורק קבצי exe/com יכולים להדבק בוירוס
פורסם 2004 באוקטובר 1421 שנים התראד הזה מלפני שבוע תיודע :o : פתרון כבר הביאו פה - http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=88107.msg750667#msg750667 וזה היחידי שיש כמו שכבר אמרתי אין לאנטיוירוס שום דרך לסרוק מה שיש בתוך קבצי rar/zip מוגנים סיסמא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.